- 7 Ocak 2021
- 2.100
- 4.190
- 30
Hoşbuldum bitanem benimAyy manolyam sen mi geldin hoş geldin canım benim. Evet bu ay ben açtım mayıs topigini. Hamiş değilim Dahalık yarın adet günüm kan verdim dayanamadım ne çıkacak bakalım.Çok isterim hamiş çıkmayı
Manolyam yok öyle koyvermek filan biz birlikte yaşadık güzel şeyleri bunları birlikte aşacağız. İnan hiçbir dert baki değil Rabbime inannmaktan vazgeçmeyip bekleyelimHoşbuldum bitanem benimİnsallah hamiş çıkarsın ihtimali bile çok mutlu etti beni dua edicem senin için Hadi bu ay madem sen açtın topiği o zaman beni de ekle ben biraz malum durumlardan dolayı koyverdim ama belki de hiç olmaz dediğimiz zamanda olacağı tutar öyle değil mi
Canımsın benim moral oldun bana, teşekkür ederim canım arkadaşım benimManolyam yok öyle koyvermek filan biz birlikte yaşadık güzel şeyleri bunları birlikte aşacağız. İnan hiçbir dert baki değil Rabbime inannmaktan vazgeçmeyip bekleyelimver bilgilerini de yazayım
Gel ne demek canım herzaaman senin buralar istediğin yere geç oturBende buraya geleyim:)
Merhabalar, yeni geldim sınıfa :)Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye @Sblgnr 27.Nis 30 1.5 Yıl Glifor 1000+ Folidoce @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Mervei 13.May 33 1 Ay Folik Asit+ D Vit. @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye Yusra-61 30 30 Ay Folbiol
Ahaha demir atmam inşallahGel ne demek canım herzaaman senin buralar istediğin yere geç otur
Hoş geldiniz o zamanMerhabalar, yeni geldim sınıfa :)
Bat : 10.05.2021
Takviyeler:klomen
Not: Benim 8 yaşında bir oğlum var.Hamileligimde bir çok sorunla karşılaştığım için ikinci kez anne olmak korkutmuştu beni.Bu yüzden hep erteledim ve doğum kontrol hapı ile korundum.7 Ay önce bıraktım korunmayı ama bir türlü hamile kalamadim ve ilaçsız adet göremez oldum.
NasippppAhaha demir atmam inşallah
Selam canım..benimde bat daha gelmedi ama 0.1 amh la ilk aydan hamile kalacağımı sanmıyorumMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
3- Yaşınız?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye @Sblgnr 27.Nis 30 1.5 Yıl Glifor 1000+ Folidoce @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Mervei 13.May 33 1 Ay Folik Asit+ D Vit. @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye Yusra-61 30 30 Ay Folbiol
Merhaba beni de ekler misinizMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
3- Yaşınız?
Çok çok hoşbuldum.Hoş geldiniz o zamaninşallah burası size hayırlı gelir dilerim. Daha önce var mıydı ilaçsız adet görmeme peki?
D vitamini yazıyor doktorlar ama folik asit yazmıyor.Eczaneden gidip direk alabilirsiniz.Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Folik asit ve d vitamini için doktora gitmem gerekiyor mu peki
Klomen ilacı yumurtaların büyüyüp olgunlaşmasını sağlar.İlac bitiminde gelişen bu yumurtaların çatlaması için vurulan iğne çatlatma iğnesi oluyor.Bu iğne yapıldıktan sonra doktorunuzun belirlediği bir saat dilimi içerisinde eşinizle yaramazlık yapmanız isteniyor.14 günlük bir süreç bu.Erkek yada kadında bir rahatsızlık yok ise hamile kalmayı kolaylaştırmak için yapılan bir uygulama.Çogunlukla adet düzensizliği olan hanımlarda uygulanıyor.Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdi
Teşekkür ederimD vitamini yazıyor doktorlar ama folik asit yazmıyor.Eczaneden gidip direk alabilirsiniz.
Rica ederim canım.Ama kullanırken hergun aynı saatte içmeye çalış.Doktorum öyle söylemişti bana.Teşekkür ederim
Teşekkür ederimen kısa sürede hemen alıp başlıyacağım