Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum bitanem benim İnsallah hamiş çıkarsın ihtimali bile çok mutlu etti beni dua edicem senin için Hadi bu ay madem sen açtın topiği o zaman beni de ekle ben biraz malum durumlardan dolayı koyverdim ama belki de hiç olmaz dediğimiz zamanda olacağı tutar öyle değil mi

Manolyam yok öyle koyvermek filan biz birlikte yaşadık güzel şeyleri bunları birlikte aşacağız. İnan hiçbir dert baki değil Rabbime inannmaktan vazgeçmeyip bekleyelim ver bilgilerini de yazayım

Manolyam yok öyle koyvermek filan biz birlikte yaşadık güzel şeyleri bunları birlikte aşacağız. İnan hiçbir dert baki değil Rabbime inannmaktan vazgeçmeyip bekleyelim ver bilgilerini de yazayım
Canımsın benim moral oldun bana, teşekkür ederim canım arkadaşım benim O zaman veriyorum bilgileri
Yaş 27
Bat düşükten dolayı gecikebilir dedi doktor ama ortalama 7 Mayıs gibi bekliyorum .
4 aydır bebek istiyoruz
Gebelik için kullandığım ilaç da vitabiotics pregnacare

Merhabalar, yeni geldim sınıfa :)
Bat : 10.05.2021
Takviyeler:klomen
Not: Benim 8 yaşında bir oğlum var.Hamileligimde bir çok sorunla karşılaştığım için ikinci kez anne olmak korkutmuştu beni.Bu yüzden hep erteledim ve doğum kontrol hapı ile korundum.7 Ay önce bıraktım korunmayı ama bir türlü hamile kalamadim ve ilaçsız adet göremez oldum.

Hoş geldiniz o zaman inşallah burası size hayırlı gelir dilerim. Daha önce var mıydı ilaçsız adet görmeme peki?

Selam canım..benimde bat daha gelmedi ama 0.1 amh la ilk aydan hamile kalacağımı sanmıyorum
Yaş 37
Bat belirsiz
1ay
Takviyr kullanmıyorum

Merhaba beni de ekler misiniz
BAT: 29 Nisan
1,5 senedir istiyoruz
Folik asit kullanıyorum

Merhaba Yusra hayırlı olsun uğurlu gelsin hepimize :) folibol+klomen 39 bat 9 mayıs

Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdi
Klomen ilacı yumurtaların büyüyüp olgunlaşmasını sağlar.İlac bitiminde gelişen bu yumurtaların çatlaması için vurulan iğne çatlatma iğnesi oluyor.Bu iğne yapıldıktan sonra doktorunuzun belirlediği bir saat dilimi içerisinde eşinizle yaramazlık yapmanız isteniyor.14 günlük bir süreç bu.Erkek yada kadında bir rahatsızlık yok ise hamile kalmayı kolaylaştırmak için yapılan bir uygulama.Çogunlukla adet düzensizliği olan hanımlarda uygulanıyor.

Herkese iyi akşamlar..
Bat 11 mayis
Yaş 29
5 aydir olmadi 6. Ay deneyecegiz..
Ayrica bu adet doneminde doktora gidip hormonlara baktiracagiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…