Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gündür kasıklarım ağrıyor bugünde sertleşti iyice ve şişkinliğim çok fazla sürekli soda içiyorum 🤦‍♀️ bunların bu dönemle Bi alakası var mı yoksa soğuktan mı oluyor anlamadım

Ben kesin adet olacam ya baksana millete yumurtlamadan 12 gün sonra silik de olsa çıktı bende bişey çıkmadı 🙄
Geç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beni 😕

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?

5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/Takviye
@Sblgnr27.Nis301.5 YılGlifor 1000+ Folidoce
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Fdm895.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Srks9.May252 YılKlomen
Nm88326 Nm88326 10.May3510 AyFemibion
@Mervei13.May331 AyFolik Asit+ D Vit.
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@yeshll20.May2711 AyC life takviye
Yusra-61 Yusra-61 3030 AyFolbiol
Kiz bakalim kac topik daha eskiticez 😜

1-Beklenen Adet Tarihiniz?aslinda 30 nisan ama Mecburen 28 mayis bi ay atlamak zorunda oldugumdan.
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?37
4-Ne zamandır istiyorsunuz? 7-8 aydir
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?prowomen,d k vitamini

Geç döllenme olduysa günün biliyor musun? Ben bu yüzden test sevmiyorum günün gelene kadar var mıydı çıkmadı yok mu bi sürü tantana deli ediyor beni 😕
Biliyorum canım benim yumurtam 29 Mart da çatladı eminim duzenlidir. En son 10 nisanda test yaptım negatif di belki yarında yaparım ama hiç sanmıyorum 😅😅

Baya erkenmiş çatlama aslında olman lazım 🙄Allah Allah
Perşembe bekliyorum canım döngüm 28 gün.. bu ay bal çörek otu yapacam inşallah birde hergun 1 incir yiyeyim ve yumurtlma masajı yapayım diyorum.. esimede keçiboynuzu kürü 🙈🙈🙈 bütün imkanları kullanacam ama asıl HSG çekinmeyi düşünüyorum.. kizimada çektikten 2 ay sonra hamile kaldım bence kesinlikle etkisi var

Perşembe bekliyorum canım döngüm 28 gün.. bu ay bal çörek otu yapacam inşallah birde hergun 1 incir yiyeyim ve yumurtlma masajı yapayım diyorum.. esimede keçiboynuzu kürü 🙈🙈🙈 bütün imkanları kullanacam ama asıl HSG çekinmeyi düşünüyorum.. kizimada çektikten 2 ay sonra hamile kaldım bence kesinlikle etkisi var

Canım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlan :KK12:bu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene :KK68:masajı da uygula aynı zamanda. 👍

iyiyim canı teşekkür ederim, 2 nisandan beri reglimi bekliyorum ama hafif açık rekli kan var anlamadım durumu... 5 Nisanda test yapmıstım negatifti.
ben bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum adetım leke seklınde basladı durdu test yaptım negatıf cıktı dayanamadım kan verdım bugun 0.100 çıktı :KK70: o kadar sinir oluyorum ki her ay bu duruma olsanda ben istemiycem artık diyorum :KK70: tekrar test yap olmazsa kan ver belki geç döllenme olmustur

X