Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım film imkanın varsa çekil istersen sonra hazırlan :KK12:bu ay da dene ama istersen şu polen arı sütü var onu çok duydum ben onu denicem adet olursam sende istersen dene :KK68:masajı da uygula aynı zamanda. 👍
Ben eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorum 😐😐 güvenecrgim birini bulursam cekinirim ama covid çok var burda insan korkuyor belki bayramda memlekete gidersem Kayseri de cekinirim 🙏🙏 en azından hijyenik olan hastaneleri biliyorum birde orda doktorum var bakalım nasip yaa herşey.. ben kizima hamile kalmasaydim diğer ay tüp Bebek tedavisi olacaktık ama o ay kaldım herşeyden vazgeçtiğin bı zamanda oluyor bazem

ben bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu catlatma ıgnesı oldum adetım leke seklınde basladı durdu test yaptım negatıf cıktı dayanamadım kan verdım bugun 0.100 çıktı :KK70: o kadar sinir oluyorum ki her ay bu duruma olsanda ben istemiycem artık diyorum :KK70: tekrar test yap olmazsa kan ver belki geç döllenme olmustur
İnan bilmiyorum cnm ya, reglim hep dolu dolu 5. güne gider.. çok enteresan şeyler yaşıyoruz :))))
BAt 2 nisandı 11 gün geçti... ama o günlerde 3 gün arayla 3 defa test yaptım 3 ü de negatifti.. yapmıcam... inat ettim kahve de içmiyorum 2 haftadır düşük yapar diye bugün içtim, isterse reglim de kesilsin kahve içtim diye hıhh o_O senin BAT bugün müydü.

İnan bilmiyorum cnm ya, reglim hep dolu dolu 5. güne gider.. çok enteresan şeyler yaşıyoruz :))))
BAt 2 nisandı 11 gün geçti... ama o günlerde 3 gün arayla 3 defa test yaptım 3 ü de negatifti.. yapmıcam... inat ettim kahve de içmiyorum 2 haftadır düşük yapar diye bugün içtim, isterse reglim de kesilsin kahve içtim diye hıhh o_O senin BAT bugün müydü.
bat 9 uy du catlatma iğnesinden dolayı iki gun ileri gitti 11 inde olması gerekırdı lekelenme seklınde ama sökülmedi daha ..neticede negatif kandan bakılınca ikna oldum 0 ihtimal :))) ister istemez kendimizi çok dinliyoruz onun etkisi olabilir mevsim dönüşlerindede gün kayıyor inşallah geç dollenmedır hamılesındır canım

Ben eşimin tayininden dolayı 7 ay önce ağrıya yerleştim burda kadın dogumcu falan hiç bilmiyorum 😐😐 güvenecrgim birini bulursam cekinirim ama covid çok var burda insan korkuyor belki bayramda memlekete gidersem Kayseri de cekinirim 🙏🙏 en azından hijyenik olan hastaneleri biliyorum birde orda doktorum var bakalım nasip yaa herşey.. ben kizima hamile kalmasaydim diğer ay tüp Bebek tedavisi olacaktık ama o ay kaldım herşeyden vazgeçtiğin bı zamanda oluyor bazem
Buna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla oldu 🤗

Buna çok inanan birisiyim ben ne zaman birisi tüp yapmak istese hamiş kaldığını duydum hatta birtane bizim burada bir tüp bebek yaptırdı sonra ikizleri doğal yolla oldu 🤗
Maşallah 😍😍😍 darısı bizlere canım bende çok inanıyorum yani bu yaz güzel şeyler olacak.. Rabbim şu mübarek günlerde sesimizi duysun gönlümüze göre versin 🤗🤗🤗

bat 9 uy du catlatma iğnesinden dolayı iki gun ileri gitti 11 inde olması gerekırdı lekelenme seklınde ama sökülmedi daha ..neticede negatif kandan bakılınca ikna oldum 0 ihtimal :))) ister istemez kendimizi çok dinliyoruz onun etkisi olabilir mevsim dönüşlerindede gün kayıyor inşallah geç dollenmedır hamılesındır canım
Ah kuzum ah olsa mucize olur valla.. topik bile açarım valla :KK70:

Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur
Merhaba bende soğan kürü yapmak istiyorum daha önce hiç yapmadım ramazanda nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?

5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/TakviyeSonuç
@Sblgnr27.NisGlifor 1000+ Folidoce
@dytnur129.Nis261,5 YılFolik Asit
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@tonbaliklisalata2.May313 AyKlomen
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Ekimlove4.May252 Ayx
@Fdm895.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@pembemanolya7.May274 AyVitabiotics+Pregnacare
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Srks9.May252 YılKlomen
asuella asuella 9.May39?Folibol+Klomen
Nm88326 Nm88326 10.May3510 AyFemibion
@Khalesi110.May248 Ayx
@Ayvegece10.May298 AyKlomen
@Tuvel11.May296 Ayx
@Mervei13.May33Folik Asit+ D Vit.
@saymia13.May291 AyFolibol
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@mavi_ylmz18.May313 AyFolik Asit+ Vitamin d
M mavili_yeshll 20.May2711 AyC life takviye
@Poouh21.May271 Ayx
@LeyLA84db28.May378 AyProwomen+ D, K vitamini
Yusra-61 Yusra-61 ?3030 AyFolbiol
@saqelenge?371 Ayx
Bat 6 Mayıs yaşım 29 1 Yıldır istiyoruz corasprin ve folik asit kullanıyorum eklerseniz sevinirim 😊 Yusra-61 Yusra-61

Klomen ilacı yumurtaların büyüyüp olgunlaşmasını sağlar.İlac bitiminde gelişen bu yumurtaların çatlaması için vurulan iğne çatlatma iğnesi oluyor.Bu iğne yapıldıktan sonra doktorunuzun belirlediği bir saat dilimi içerisinde eşinizle yaramazlık yapmanız isteniyor.14 günlük bir süreç bu.Erkek yada kadında bir rahatsızlık yok ise hamile kalmayı kolaylaştırmak için yapılan bir uygulama.Çogunlukla adet düzensizliği olan hanımlarda uygulanıyor.
Çok saolun açıklamanız İçin 🥰

Buraya geleceğimden eminim ama kanitlayamam 🤪😃 bat tarihim belli değil henüz bakalım kırmızılar yakındır nisandan mayisa isinlanacam sonra

Merhabalar bende 3 yıldır görev sebebiyle ağrıda yaşıyorum size her türlü yardımcı olabilirim 🤗

X