Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
☆BAT: 23 mayıs
☆Yaş: 27
☆Süre: 5 ay
☆Takviye: D3K2 vitamini, solgar folat

şimdiden mayısı da hesapladım
bakın buna umutsuzluk denir :-)
Allah mucizelerimizi en hayırlı zamanda bize ulaştırsın 🌺

Benim nisan batı daha gelmedi ben bile düşündüm Mayıs ayına yazdırsam mı diye kendimi :) Tek umutsuz sen değilsin merak etme :)

Hesaplama ayrı bir konu ama yazım harika :21:mükemmelliyetçi misin? Sadece merakımdan soruyorum?

Benim nisan batı daha gelmedi ben bile düşündüm Mayıs ayına yazdırsam mı diye kendimi :) Tek umutsuz sen değilsin merak etme :)
Benim nisan batım geldi 5 nisandı 30 nisanda bi daha batım var döngüm kısa :)
Bıktım sahtekar belirtilerden o yüzden haziran da açılırsa orayı da hesaplarım şu an 😂

Hesaplama ayrı bir konu ama yazım harika :21:mükemmelliyetçi misin? Sadece merakımdan soruyorum?
Çok mersi 🍀
Birazcık :KK33:
Burçlara inanıyor musun bilmiyorum ama burcumun etkisi yüzünden bu özelliğim kendini beğenmişlik olarak yanlış anlaşılır çoğu zaman :) ya da etrafımdakiler fesattır bilemiyciğimm :-)

Bıktım sahtekar belirtilerden o yüzden haziran da açılırsa orayı da hesaplarım şu an 😂
Bende bu ay yumurtlama belirtisi olmadı. Kendimce değerlendirdim işte. Hayırlısı bakalım

Bende bu ay yumurtlama belirtisi olmadı. Kendimce değerlendirdim işte. Hayırlısı bakalım
Ben ovulasyon testi kullanıyorum
Bende de pek belirti olmuyor sadece ateşim yükseliyor yanaklarım yanıyor ama üşüme terleme gibi şeyler yok zaten vücut ısısı yükselirmiş yumurtlama zamanlarında

Çok mersi 🍀
Birazcık :KK33:
Burçlara inanıyor musun bilmiyorum ama burcumun etkisi yüzünden bu özelliğim kendini beğenmişlik olarak yanlış anlaşılır çoğu zaman :) ya da etrafımdakiler fesattır bilemiyciğimm :-)

İnanıyorum :KK70: herşeye inanıyoruz burçlar mı inanmaya değmez var işte insanın evrende mevsimlere günlere göre ilerleyişi. İnanmayana da saygı duyuyorum. 👍
Tahmin edeyim yanıladabilrim 🦁 mısın yoksam ♍ Başak mı? İkisi arasında kaldım :KK70:

İnanıyorum :KK70: herşeye inanıyoruz burçlar mı inanmaya değmez var işte insanın evrende mevsimlere günlere göre ilerleyişi. İnanmayana da saygı duyuyorum. 👍
Tahmin edeyim yanıladabilrim 🦁 mısın yoksam ♍ Başak mı? İkisi arasında kaldım :KK70:
Müneccim misin bildin valla 🦁 😂
Bende öyle laf olsun diye işte, dediğin gibi mevsimler bile etkiliyor insanı. Beynimize hamile olduğumuza inandırıp göğüslerimizi şişirip sızlatan insanlarız neticede inancımız tam gaz 😂

Kizlar selam regle kac gun kala ogrenilir erken gebelik testiyle .? Benim bat 21 yada 22 nisan ? Olmaz diye icimde umutsuzluk mayisa kaldim 😞

Folbiol kullananlar yarım mı içiyorsunuz?
Günlük miktar 400 mg olmalıymış ama folbiolda çok katı varmış fazlası yararlı değil diyorlar doktor önermedi 🙄

selam kızlar.2.gebelik düsünüyorum bende
bat: 22nisan yaş:29
3bucuk yasinda bir oglum var. ona adetim biter bitmez hamile kaldim. o yuzden adetim biter bitmez deniyoruz hayirlisi elbette. ilk gebeligimde ögrenene kadar hic belirti yasadim. bu sefer kendimi dinliyorum. akintim artti su gibi bazen hatta. ilk denemelerden sora bel agrisi cektim 3 5gün. birde basim otursam bile dönüyor(orucluyum belki ondandir) Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻

Benimde öyle aslında bi döngü daha var bende heyecandan tek ben hemen yazdım saniyordum 😂

beni de gruba alabilir misiniz ? 26 yaşındayım 2 aydır hamilelik düşünüyorum 6 mayıs adet beklediğim tarih. kullandığım ilaç folik asit

X