Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar femara ve klomen kullananlarda yumurta kaç gün sonra büyüyo ve mesela bn 3. Gün başladım 5 gün kullandım normalde adet başlangıcından en a 14 gün sonra yumurtlama oluyordu şimdi 5 6 gün sonra olma şansı var mı

geçen ay da böyleydi 12.gün ikinci çizgi daha belirgindi 13.gün silikti bakalım yarın daha koyulaşacakmı
laboguik marka n11.comdan 50li paket ve ultra erken gebelik testi almıştım

Valla bende sevindim olmana canım bebek yoksa adet görmek iyidir. Benim arkadaşım var böyle derdi ben hiç öyle birşey yaşamamıştım şimdi ne demek istediğini anlyorum onun. Bu ilk ve son olsun diliyorum
Ayy hamileyken ve sonrasında adet olmamak o kadar güzel ki

Doktor bana adetin 2. Günü gel hormon bakalım dedi ama bıktım hormon bakmaktan.daha ekimde 4500 TL verdim hormon testlerine Premenapoz dayım işte daha neye bakacak anlamadım.. Gitmek istemiyorum hiç.. Hastane de yarım saat mesafede..

İstinye liv bahçehir e giden var mı doktora?

inşallah güzel neticelenir tüp bebeğe krara vermişsiniz hayırlısı olsun :) yumurta toplama işlemi yaptınız mı ben çok korkuyorum o kısımdan anestezi altında mı yapılıyor
Teşekkür ederim canım, toplama yapılmadı, herşey yolunda giderse doktor taze transfer dedi. Anestezi yapılınca hiç ağrı hissedilmiyormuş. Korkacak bir durum yok yani :))

Off fiyatlara gel hele... tüp bebeğin 3te biri...

Kızlar merhaba yumurtlama gününü değerlendirdim bugünde çatlamayı değerlendiricem yarına da gerek var mı kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…