memnun kaldınız mı testten ben en son miratech kullanmıstım bu ay ve gecen ay klomen kullandıgım ıcın dr zaten bakıyor dıye almadım yumurta takıbı yaptırırkende kullandın mı hiç ovulasyon tetsınıİnstagram da bi sayfa minnak kurabiyeler diye testinin markası da innovita
Evet doktorum yumurtan gelişmiş dedi ertesi gün test yaptım ve yumurtlamaydı çatlamayı da gördüm bn memnununmemnun kaldınız mı testten ben en son miratech kullanmıstım bu ay ve gecen ay klomen kullandıgım ıcın dr zaten bakıyor dıye almadım yumurta takıbı yaptırırkende kullandın mı hiç ovulasyon tetsını
Değerlendiriyoruzçift yumurta vardır muhtemelen canım, diğeri geriden gelmiştir. her ihtimale karsı değerlendirin :)))
Ay inşallah bu ay tutar yaİkinci yumurta canım
teşekkür ederim inşallah güzel neticelerini alırsın :)Evet doktorum yumurtan gelişmiş dedi ertesi gün test yaptım ve yumurtlamaydı çatlamayı da gördüm bn memnunun
inşallah güzel neticelenir tüp bebeğe krara vermişsiniz hayırlısı olsun :) yumurta toplama işlemi yaptınız mı ben çok korkuyorum o kısımdan anestezi altında mı yapılıyorben de son 3 ayda klomen çatlatma kullandım, o zaman doktora denk geldi tıkalı olmayan tarafta hep yumurtam vardı, tıkalı da da 2 defa görmüştü, ama o taraf işe yaramaz... yine de olmadı.. Süreç uzamasın dedik Tüp e gittik :)) İnş Allah nasip eğler
O zaman şöyle düşünüyorum, bu 3 ü çatladıktan 10 12 gün sonra diğeri olgunlaşıp bu da çatlayabilir mi yani16,18,21 i çatlatır muhtemelen ama 0,4 çok küçük çatlatmaz daha büyümemiş çünkü. İğne de %100 çatlamayadabiliyor, çatlatadabiliyor. İğneden sonra yumurta kontrolün varsa görünür ama çatlamış mı diye.
Amin inşallahteşekkür ederim inşallah güzel neticelerini alırsın :)
Henüz çatlamamış hala yumurtlama durumundaKızlar dünkü ovitrella den sonra ovulasyon testim
Akşam 10 demişti doktor o zaman çatlayacak sanırımHenüz çatlamamış hala yumurtlama durumunda
Akşam dediği saatte ya da sabah tekrar yapıp takipte kalın bnceAkşam 10 demişti doktor o zaman çatlayacak sanırım
Şimdi pik oldu, silikleşince çatladığını mı anlıyoruzAkşam dediği saatte ya da sabah tekrar yapıp takipte kalın bnce
Aynen silikleşince çatlamış oluyoŞimdi pik oldu, silikleşince çatladığını mı anlıyoruzemin olmak adına bi daha sorayım
Yumurtlama başlamış ama bnce yarın daha koyu olablrovulasyon gerçekleşmişmi kızlar
değerlendirmeye bugünden başlıycazYumurtlama başlamış ama bnce yarın daha koyu olablr
Canım sanki biraz daha koyulması lazımovulasyon gerçekleşmişmi kızlar
Siz klomen mi kullandınız acabaAkşam 10 demişti doktor o zaman çatlayacak sanırım
geçen ay da böyleydi 12.gün ikinci çizgi daha belirgindi 13.gün silikti bakalım yarın daha koyulaşacakmıCanım sanki biraz daha koyulması lazım