Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben her ay gidip hangi tarafta diye baktırıyorum aldığım tüm maaşı hastaneye yatırıyorum şuana kadar doğru gidiyo 1 ay sağ 1 ay sol
ben de son 3 ayda klomen çatlatma kullandım, o zaman doktora denk geldi tıkalı olmayan tarafta hep yumurtam vardı, tıkalı da da 2 defa görmüştü, ama o taraf işe yaramaz... yine de olmadı.. Süreç uzamasın dedik Tüp e gittik :)) İnş Allah nasip eğler

Acaba hangi şehirdesiniz

Şu var canım benim ilk defa adetim geçikti bu şekilde ondan polemik oldum halada şoktayım hatta doktor dün Allah Allah dedi. Sonuç herşey normal adet söktürücü yazmış. Daha önce geçikmelerimde hamile kalmıştım sandım bu da öyle nasip değilmiş işte
Şununla bilgilendirmek isterim prolaktin geçikme yapar ama çok yüksekse bu kadar uzayabiliyor.o sebeble durma git yaptır tekrar ilaç verir doktor adet görürsün. Sende birde prolaktin fsh baskılıyor lh hormonun da yüksek ya o da yumurta çatlamasına engel oluyor. En azından prolaktin yüksek ise o düşsün lh için doktorunu aslan pençesi sorsana iyi gelir miymiş? Burada sayfada kimilerine öneriyor doktor

Yusra-61 yusra benimde eklermisin canım
Bat 19 mayıs
9 aydık istiyorum
Kullandığım takviyeler : folik asit , d vitamini
Bu ay herkes güzel haberler alır umarım

Ayy hadi inşallah canım ya evet işte bende listeye bakarak yorum yazdım zaten inşallah topik bana bende topige uğurlu gelirim de bol bol gebelik haberi alırız bu ay inşallah Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah

İnşallah gerçi belirti falanda yok hiç anlamadım bu ay bendede ilk defa ara kanama oldu adetlerim 2-3 gün gecikiyordu son zamanlarda ama bilmiyorum hayırlısı vardır zamanı inşallah ya pkos var bende bu ay ovulasyon testi alıp denesem mi diye düşünüyorum ama bakalım ya rabbim ne zaman kısmet ederse

Anladım canım benim de normal düzenim uzun ama ilk kez bu kadar oluyor işte bende bu ay şoktayım en fazla 50 gün gördüm üstünü görmedim şimdiye kadar şubat ayında soğan suyu yaptım arkasına aslan pençesi ve İncir kürü yaptım sonuç 65 gün bakalım 2 güne gelmezse direk Dr gideceğim gel dedi direk

Aslan pençesi ve hayıt suyu önermişti bir doktor arkadaşa. 50 de çok fazla şu değerlerin düşse bence erken adet görebilirsin özellikle lh düşmeli. Yumrtan çatlaması adına. Doktoruna sor bitkisel alsam diye yinede danışmadan yapma . İncir den uzak dur birde ney kullanırsan süt yapacak şeylerse onları yeme sadce stres değil bu prolaktine sebeb olan
Stres denen şey zaten istemsiz olan bişey elimizde olsa yapmazdık. Yaptır birde ovulasyon kullanıyor musun? O senin için çok iyi deneyim olblr.

Tavsiyelerini dikkate alacağım canım, evet ovulasyon testi yapıyorum zaten en son aylar onda da pik olmadan silindi bi tuhaflık oldu. Son zamanlarda aslında zeytinyağında günlük 1 tane İncir yiyordum birde adet bitimi 5 gün İncir kaynatıp içiyordum bu 30 35 güne düşürmüştü döngümü ama soğan küründen sonra inciri 21 gün yapılmalı dedikleri için bende ilk kez uzun yaptım onunla birlikte sırf yükselirse prolaktin diye aslan pençesini içtim ama bilemiyorum sanırım yine de olumsuz etkiledi

İncir kürünü yapmaman lazım sizde asla iyi olmaz o prolaktinini fırlatır. Birşey alırken aynı anda kullanmak da iyi değildir.hormon Testi sonuçlarını göreyim o zaman inşallah birlikte aşmaya çalışırız elimizden geldikçe ezber olmasın şmdi konuşmamız

Çok teşekkür ederim canımmm bi adet oluyum da olmazsa yine bi test veririm sana da haber ederim inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz tez vakitte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…