ben de son 3 ayda klomen çatlatma kullandım, o zaman doktora denk geldi tıkalı olmayan tarafta hep yumurtam vardı, tıkalı da da 2 defa görmüştü, ama o taraf işe yaramaz... yine de olmadı.. Süreç uzamasın dedik Tüp e gittik :)) İnş Allah nasip eğlerBen her ay gidip hangi tarafta diye baktırıyorumaldığım tüm maaşı hastaneye yatırıyorum şuana kadar doğru gidiyo 1 ay sağ 1 ay sol
Acaba hangi şehirdesinizben de son 3 ayda klomen çatlatma kullandım, o zaman doktora denk geldi tıkalı olmayan tarafta hep yumurtam vardı, tıkalı da da 2 defa görmüştü, ama o taraf işe yaramaz... yine de olmadı.. Süreç uzamasın dedik Tüp e gittik :)) İnş Allah nasip eğler
Ben Almanyadayım, siz?Acaba hangi şehirdesiniz
Şu var canım benim ilk defa adetim geçikti bu şekilde ondan polemik oldumCanım bu adetten önceki adette test verdim bakıldı hormonlara çok hafif lh fsh tan yüksek fsh 5 ise lh 7 öyle düşün Dr şu yorumu yaptı ;
Klinik muayene adet gecikmesi
Hormonal muayene lh fsh tan az da olsa yüksek
Usg muayene normal
Bu durumda çok hafif pko diyebilirim ama sendeki sorun yum geç olgunlaşıp çatlıyor yada bazı aylar çatlamıyor ondan gecikiyor dedi
Dün sende gecikmeden gittin ama bak prolaktin normal çıkmış bi sorun olsaydı yüksek çıkardı bende mi gidip bi baktırsam acaba
Ayy hadi inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahBelirtisiz de gebelik haberi alan var canım. 10-12 gün erken gebelik testi deneyebilirsin :)
Ayy hadi inşallah canım ya evet işte bende listeye bakarak yorum yazdım zaten inşallah topik bana bende topige uğurlu gelirim de bol bol gebelik haberi alırız bu ay inşallahMerhaba canım listemizin gözdesi sensin başı çekiyorsun inşallah hamiş kalırda peşinden bizlerde şansından yararlanırızşimdi belirti için çook erken hiç öyle şeylere yorma kendini birazcık daha zamanın geçsin bence
amin canım 5 gün oldu benim hafta sonuna kadar bekleyeyim dedim gelmezse ilaç alacağım bende bakalımSanada günaydın teşekkür ederim. Şükürler olsun canımilkti son olsun birdaha da olmam inşallah. Kaç günün geçti peki canım?
Kırcağız inşallahMaşallah 100 Kişiye ulaştık, rekor kıracağız galiba
Demek ki bu ay herkes çoştu :) bekle belki geliramin canım 5 gün oldu benim hafta sonuna kadar bekleyeyim dedim gelmezse ilaç alacağım bende bakalım
Ben Antalya da yaşıyorum canımBen Almanyadayım, siz?
Anladım canımŞu var canım benim ilk defa adetim geçikti bu şekilde ondan polemik oldumhalada şoktayım hatta doktor dün Allah Allah dedi. Sonuç herşey normal adet söktürücü yazmış. Daha önce geçikmelerimde hamile kalmıştım sandım bu da öyle nasip değilmiş işte
Şununla bilgilendirmek isterim prolaktin geçikme yapar ama çok yüksekse bu kadar uzayabiliyor.o sebeble durma git yaptır tekrar ilaç verir doktor adet görürsün. Sende birde prolaktin fsh baskılıyor lh hormonun da yüksek ya o da yumurta çatlamasına engel oluyor. En azından prolaktin yüksek ise o düşsünlh için doktorunu aslan pençesi sorsana iyi gelir miymiş? Burada sayfada kimilerine öneriyor doktor
Aslan pençesi ve hayıt suyu önermişti bir doktor arkadaşa. 50 de çok fazla şu değerlerin düşse bence erken adet görebilirsin özellikle lh düşmeli. Yumrtan çatlaması adına. Doktoruna sor bitkisel alsam diye yinede danışmadan yapmaAnladım canımbenim de normal düzenim uzun ama ilk kez bu kadar oluyor işte bende bu ay şoktayım en fazla 50 gün gördüm üstünü görmedim şimdiye kadar şubat ayında soğan suyu yaptım arkasına aslan pençesi ve İncir kürü yaptım sonuç 65 gün bakalım 2 güne gelmezse direk Dr gideceğim gel dedi direk
Tavsiyelerini dikkate alacağım canım, evet ovulasyon testi yapıyorum zaten en son aylar onda da pik olmadan silindi bi tuhaflık oldu. Son zamanlarda aslında zeytinyağında günlük 1 tane İncir yiyordum birde adet bitimi 5 gün İncir kaynatıp içiyordum bu 30 35 güne düşürmüştü döngümü ama soğan küründen sonra inciri 21 gün yapılmalı dedikleri için bende ilk kez uzun yaptım onunla birlikte sırf yükselirse prolaktin diye aslan pençesini içtim ama bilemiyorum sanırım yine de olumsuz etkilediAslan pençesi ve hayıt suyu önermişti bir doktor arkadaşa. 50 de çok fazla şu değerlerin düşse bence erken adet görebilirsin özellikle lh düşmeli. Yumrtan çatlaması adına. Doktoruna sor bitkisel alsam diye yinede danışmadan yapma. İncir den uzak dur birde ney kullanırsan süt yapacak şeylerse onları yeme sadce stres değil bu prolaktine sebeb olan
Stres denen şey zaten istemsiz olan bişey elimizde olsa yapmazdık.Yaptır birde ovulasyon kullanıyor musun? O senin için çok iyi deneyim olblr.
İncir kürünü yapmaman lazım sizde asla iyi olmaz o prolaktinini fırlatır. Birşey alırken aynı anda kullanmak da iyi değildir.hormon Testi sonuçlarını göreyim o zaman inşallah birlikte aşmaya çalışırız elimizden geldikçe ezber olmasın şmdi konuşmamızTavsiyelerini dikkate alacağım canım, evet ovulasyon testi yapıyorum zaten en son aylar onda da pik olmadan silindi bi tuhaflık oldu. Son zamanlarda aslında zeytinyağında günlük 1 tane İncir yiyordum birde adet bitimi 5 gün İncir kaynatıp içiyordum bu 30 35 güne düşürmüştü döngümü ama soğan küründen sonra inciri 21 gün yapılmalı dedikleri için bende ilk kez uzun yaptım onunla birlikte sırf yükselirse prolaktin diye aslan pençesini içtim ama bilemiyorum sanırım yine de olumsuz etkiledi
Çok teşekkür ederim canımmmİncir kürünü yapmaman lazım sizde asla iyi olmaz o prolaktinini fırlatır. Birşey alırken aynı anda kullanmak da iyi değildir.hormon Testi sonuçlarını göreyim o zaman inşallah birlikte aşmaya çalışırız elimizden geldikçe ezber olmasın şmdi konuşmamız
Ay evet canım yanlış yazmışım kusura bakma evet Bat 14 mayısBat 14 mayıs mı demek istediniz?