Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagram da bi sayfa minnak kurabiyeler diye testinin markası da innovita
memnun kaldınız mı testten ben en son miratech kullanmıstım bu ay ve gecen ay klomen kullandıgım ıcın dr zaten bakıyor dıye almadım yumurta takıbı yaptırırkende kullandın mı hiç ovulasyon tetsını

memnun kaldınız mı testten ben en son miratech kullanmıstım bu ay ve gecen ay klomen kullandıgım ıcın dr zaten bakıyor dıye almadım yumurta takıbı yaptırırkende kullandın mı hiç ovulasyon tetsını
Evet doktorum yumurtan gelişmiş dedi ertesi gün test yaptım ve yumurtlamaydı çatlamayı da gördüm bn memnunun

ben de son 3 ayda klomen çatlatma kullandım, o zaman doktora denk geldi tıkalı olmayan tarafta hep yumurtam vardı, tıkalı da da 2 defa görmüştü, ama o taraf işe yaramaz... yine de olmadı.. Süreç uzamasın dedik Tüp e gittik :)) İnş Allah nasip eğler :dua:
inşallah güzel neticelenir tüp bebeğe krara vermişsiniz hayırlısı olsun :) yumurta toplama işlemi yaptınız mı ben çok korkuyorum o kısımdan anestezi altında mı yapılıyor

16,18,21 i çatlatır muhtemelen ama 0,4 çok küçük çatlatmaz daha büyümemiş çünkü. İğne de %100 çatlamayadabiliyor, çatlatadabiliyor. İğneden sonra yumurta kontrolün varsa görünür ama çatlamış mı diye.
O zaman şöyle düşünüyorum, bu 3 ü çatladıktan 10 12 gün sonra diğeri olgunlaşıp bu da çatlayabilir mi yani 😉

Kızlar dünkü ovitrella den sonra ovulasyon testim

Eklentiler

• IMG_20210421_140119.jpg
    IMG_20210421_140119.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 32
ovulasyon gerçekleşmişmi kızlar

Eklentiler

• 20210421_140339.jpg
    20210421_140339.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 26
X