Doktora falan gitmedim ki önersin riske atmamak için yapıyorum2 gün değerlendirdim bugün 3 olucak2 gündür oruc tutamıyorum değerlendirmekten, annemler de yemeğe geliyo duşada zaman bulamıyorum çok yoruldum gerçekten
İlkinde ben denemenizi 2. Ayında kendiliğinden hamile kaldım.bazı çiftler direkt tüpe gidiyorlar, bazen diyorum da aslında bırakacaksın kliniğe hopp birkaç ayda en geç hamileliği kesinleştirecekler....
Amin canim insallahDoktorum da böyle söyledi ben acaba açmak İçin bişey yapılır mı dedim ne gerek var sağ tüpten kalırsın dedi engel olmadığını söyledi ama olmadı henüz ama inanıyorum bn 2021 bitmeden hamiş olcam Allah’ın izniyle
10 nisan regli canım, 12si doktora gittim ve ilaca başladım. 16sında ilça bitti. 19 unda doktora gittim. Uygun yumurta vardı iğne yaptı. Bugün de bu test sonucu oldu.Kaçıncı gün yumurtlama oldu peki çok sordum ama
İnşallah çabalarının karşılığını alırsın canım. Allah gönlümüze göre versin inşallah2 gün değerlendirdim bugün 3 olucak2 gündür oruc tutamıyorum değerlendirmekten, annemler de yemeğe geliyo duşada zaman bulamıyorum çok yoruldum gerçekten
Aminnn canım inşallahİnşallah çabalarının karşılığını alırsın canım. Allah gönlümüze göre versin inşallah
Bnde 19 unda başladım ilaca reglin 3. Günü yani 23 ünde ilaç bitiyo bn yumurtlama testini kaçırmak istemyrm ondan sorup duruyorum teşekkürler10 nisan regli canım, 12si doktora gittim ve ilaca başladım. 16sında ilça bitti. 19 unda doktora gittim. Uygun yumurta vardı iğne yaptı. Bugün de bu test sonucu oldu.
Adetten sonra kaçıncı günün canimKızlar dünkü ovitrella den sonra ovulasyon testim
Canım ben ovitrella iğnesi vuruldum ama, kendiliğinden çatlama değilBnde 19 unda başladım ilaca reglin 3. Günü yani 23 ünde ilaç bitiyo bn yumurtlama testini kaçırmak istemyrm ondan sorup duruyorum teşekkürler
10 nisan regli canım, 12si doktora gittim ve ilaca(femera) başladım. 16sında ilça bitti. 19 unda doktora gittim. Uygun yumurta vardı iğne(ovitrella) yaptı. Bugün de bu test sonucu oldu.Adetten sonra kaçıncı günün canim
Öyle olmalı zaten canım, vücutta hormon yavaş yavaş artıyorBunlarda benim ovulasyon testi sanki gün geçtikçe koyulasiyor gibi
Anladım canım ama moralini bozmak gibi olmasın bir çok doktor 2 günde bir ilişkinin ihtimali yükselttiğini söylüyor. Öbür türlüsü sperm kalitesini düşürebiliyormuşDoktora falan gitmedim ki önersin riske atmamak için yapıyorum
Anladim canim ilaç etkisi bide bakalim benim 3. Günüm testte10 nisan regli canım, 12si doktora gittim ve ilaca(femera) başladım. 16sında ilça bitti. 19 unda doktora gittim. Uygun yumurta vardı iğne(ovitrella) yaptı. Bugün de bu test sonucu oldu.
Hergün merakla heyecanla yapıyorum güzel sonuç alırız inşallah allah gonlumuzdekini mübarek ay nasip eylesinÖyle olmalı zaten canım, vücutta hormon yavaş yavaş artıyor
İnşallah canımHergün merakla heyecanla yapıyorum güzel sonuç alırız inşallah allah gonlumuzdekini mübarek ay nasip eylesin
Ben de 28 inde çatlamış mı diye kontrole gidecem eğer çatlamazsa yapılacak iğneCanım ben ovitrella iğnesi vuruldum ama, kendiliğinden çatlama değil
Sağlığın daha önemli bence, tutma oruç . Çok geçmiş olsun, mayısta beraberiz o zamanOldu canım herşey normalbebişte yok. İlaç verdi tarlusal iç diye ramazan nasıl içemem sabah akşam birde o var