Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy valla zor geliyo bana 3 gün üst üste Allah kolaylık versin , ilk defa duydum yumurtlaman uzun sürmüş o zaman, ay ondan mı denk getiremiyoz yoksa, ben yumurtlama çatlama bitti, bidahaki ay bende 2 gün çatlamadan sonra deniyim

Merhaba hanimlar 37 yasinda bir kiz cocuk annesiyim (7) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kızım tabiki önce Allah ' in izniyle oldu sukur ama caksir otu kokunun vesile oldugunuda dusunuyorum esimin sperm testi sikintiliydi... 8 aydir deniyoruz 2.cocuk icin ama yine ayni sorunla karsilastik.. Grubunuza benide eklerseniz sevinirim
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 28 nisan
2- Yaşınız? 37
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 8 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler
Esim kullaniyor proxeed
Bende incir tuketiyorum

BEn geçen ay 5. Gün başladım, 5 gün kullandım her zaman 13. Veya 14z günü yumurtlama görürdüm, geçen ay 16. Gün yumurtlama oldu, adetimde buna göre 2 geç geldi

Bu gün Dr gittim ultrasonla baktı her zaman ki gibi bir sorun yok herşey normal yumurtlama günlerini tutturamiyorsunuzdur dedi ama ben yine ilaç istedim klomen verdi cumartesi basliycam inşallah ayın 30 da kontrole gidicem inşallah güzel sonuç elde ederiz

Öncelikle şu var niçin almak istyrsn kürü? Çay farklı şekilde de alınabilir vitamin olarak? İkisi farklı şekillerde olabiliyor
Yusra-61 canim ebru ceylanın adet söktürücü masajı var youtubede izleyip yapsana adet olmayanlar o masajla olmuş bi kac güne hem hızlandırmış olursun
Ahh canım hiç halim olmadı onu bende biliyorm bugünden beri uyuyorum bir uyku bastı :) uyu Allah uyu yaptım :)) yapıcam onu da bir nasip olmadı tembellik vurdu

Sen yap yine şifanın nerden geleceği belli olmaz doğal yöntem hem

Ya banada 14 16si yumurtama gün aşırı yeterli dedi ama hamile kalanlarda 4 gün üst üste değerlendirmiş acaba o yüzden mi tutmayı diye düşünüyorum

Ben den 2 gün sonra inşallah bu ay arka arkaya alırız güzel haberleri

Ya banada 14 16si yumurtama gün aşırı yeterli dedi ama hamile kalanlarda 4 gün üst üste değerlendirmiş acaba o yüzden mi tutmayı diye düşünüyorum
bi de ovuluasyon testti falan dene istersen, ya da çatlatma iğnesini vurup garanti altına alsın gününü, saatini

IHLAMURA BENZİYOR TADI SOĞUTMADAN İÇMEYE ÇALIŞ DAHA KOLAY OLUYOR Ftmfgn

Bat 22

Teşekkür ederim canım, toplama yapılmadı, herşey yolunda giderse doktor taze transfer dedi. Anestezi yapılınca hiç ağrı hissedilmiyormuş. Korkacak bir durum yok yani :))
taze transferde yumurta toplama yapılmıyor mu yoruyorum seni arkadasım kusura bakma bir iki ay daha olmazsa bende tüp bebek için başlıycam merak ediyorum .. aslında ben tüp bebek için gittm düşükten sonra hsg cekildi kendiliğinden kalabilirsin belki film cekiminden sonra hamile kalan cok hastamız oluyor dediler 6 ay bekledim olmadı tekrar gittim klomen istedim tüp bebek öncesi denemek istiyprum dedim olmaz dedi .. tüp bebekde şimdi yapamma kilon var şöyle yaparız tüm aşamaları tamamlar dondururuz sen zayıflayınca yaparız dedi 175-95 kg yum çok kararsız kaldım (istanbul Birgül Sarıkamış dr um )bende ayvalıktayım pandemiden dolayı burda devlete gittim anlattım burdaki dr ne alaka klomen kullana bilirsin kullanalım takip edelim bunlar olmazsa tüp bebek deriz dedi anlayacagın allak bullak oldum

Arkadaşlar Şubat ayı gebeliğim de soğan kürü yapmıştim hamile kalmıştım bu ay yine soğan kuru + testere dişli aslanpençesi çayi içiyorum inşallah faydası olur

Amin canım inşallah
Bat 21 mayis
Bat 21 mayis yas 23 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…