16,18,21 i çatlatır muhtemelen ama 0,4 çok küçük çatlatmaz daha büyümemiş çünkü. İğne de %100 çatlamayadabiliyor, çatlatadabiliyor. İğneden sonra yumurta kontrolün varsa görünür ama çatlamış mı diye.Kızlar bişey sorcam benim şimdi sağ tarafta 16,18, 21 mm sol tarafta da 0.4 mm yumurtalarım var ya ovitrella hepsini mi çatlatacak? Biliyor musunuz?
Yaşını söylemek istemiyor musun kuzum?Yusra-61 kuşum ben de katılıyorum aranıza
1. BAT 15.05
2. -
3. 5. Ayımız
4. Arı sütü karışımı, keçiboynuzu özü
Öylede olsa döngünü uzatan şey ney ki canım? Senin hormon testlerin nasıl?Acaba bende gidip bir kan mı versem ki senin 8.gün benim 64.gündöngülerim uzundur ama ilk kez bu kadar oldu
Buna ne demek, bende daha kötüsü var. Kaynım eşimden 8 yaş küçük, yazın evlendi. biz ise 2019 kasımda evlendik. O günden beri korunmuyoruz, son 1 yıldır ciddi ciddi takviyedir kürdür ilaçtır doktordur herşeyi yaptık. kaynımın eşi Martta Eşim için hazırladığım doğum günü yemeğinde eşinin hamile olduğunu söyledi... İçim cız etti... Hani birşeyi çok istersiniz duanızdır, ama en yakınınız bunu yaşar, işte öyle bir durum....Bende burda sizlerle konuştukça umut doluyorumbir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte
Yengeç mi :)))Bizde de bir oğlak bir kova bir yengeç var, tahmin edin sessiz kalan hangisi
Bat 14 mayıs mı demek istediniz?Beni de eklermisiniz Bat nisan 14 görünüyo ama benim reglim hep düzensiz yaş 23 herhangi bir rahatsızlığım yok ve henüz herhangi bir folik asit veya başka bir takviye almadım yaklaşık 8 aydır deniyoruz
Belirtisiz de gebelik haberi alan var canım. 10-12 gün erken gebelik testi deneyebilirsin :)Merhaba kızlar şimdi listeye baktım da maşallah ne kadar olmuşuz öyleinşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin bu mübarek ayların hatrına ilk müjdeyi ben vereceğim hayırlısıyla inşallah dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah iğneyi vurduğum günü de sayarsak bugün 9. Günüm inşallah olmuştur ya yakın zamanda düşük yaptım Şubat ayında dua edin lütfen suanlik herhangi bir belirtim de yok acaba erken mi belirti için sizlerin kaçıncı günü acaba ?
Kuzum hadi bakalim ol adetini yeni ay da beraberiz yineCanlarrr herşey için bana yardımcı oldunuz valla hepiniz hakkınızı helal edin...
Şimdi geldim eve şarjım bitmişti.
Bütün hormonlarım normal çıktıgülsem mi ağlasam mı durum yaşadım... Doktor tarlusal yazdı adet olursun iç dedi. İçeyim değil mi bilgisi olan var mı bu ilaçla ilgili ilk defa içicem herşeyin ilki varmış prolaktinim 16 çıktı o da sebeb değilmiş. Bazı arkadaşların dediği gibi Mevsimsel yaşadım deyip geçiyorum artık @Arsoney @Gizemsu07 R rana20 @burcuerva @Esrakcshn @persona06 aklıma gelip gelmeyen tüm arkadaşlarım olay bu.
Cevabınız için teşekkür ederim. Her doktor bu konuda farklı konuşuyor. Kimi korunun diyor kimi gerek yok diyor. Kimi 2 ay korunun diyor kimi 3. Kimi kadın olduktan sonra korunun diyor. Bazı doktorlarda aşı olmadan gebe kalmamaya çalışın diyor. Kısaca her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdıkmerhaba canım, aynı durum bizde de var. Biz hamilelik düşünen kadınların aşı olmaması lazım. eşim ilk dozu Nisanda vuruldu. Doktor 4-6 hafta geçince sorun olmaz dedi. Mayısın sonuna doğru tüp bebek denememiz var, Mayısın başına verilen 2. doz terminini erteleyecek. Önce tüp bebek denemesi yapılacak sonra aşı vurulacak.
Tek tuple hamile kalan cok vAr. Bizim hepsi acik ama yine olmuyor. Bence biseyler yanlis ama neBenim de bi sorunum yok sadece sol tüpüm kapalı ama doktorum onun bir engel olmadığını 2 ay da bir gebe kalma şansım olduğunu söyledi bu ay da femara ya başladım eşim de de sorun yoktu kısacası yine belirsiz sebeplerden olmuyo
Ben 1ay yeterli diye biliyorum ama her doktor farkli gercekten.Cevabınız için teşekkür ederim. Her doktor bu konuda farklı konuşuyor. Kimi korunun diyor kimi gerek yok diyor. Kimi 2 ay korunun diyor kimi 3. Kimi kadın olduktan sonra korunun diyor. Bazı doktorlarda aşı olmadan gebe kalmamaya çalışın diyor. Kısaca her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdıköğretmen olduğum için Nisan mayıs aylarında hamile kalabilsem çok iyi olacaktı ama her şeyde vardır bir hayır
İkinci yumurta canımCanım dün ki piki de atmıştım buraya gece tekrar yaptım hatta Ebru hanıma attım instagramdan yumurtlama olmuş ve çatlamış dedi ama bugün tekrar pik oldu
Hamilelik işini planlamak çok mantıksız.. aşı vurulacaksan bence temkin amaçlı kadınlar 3 ay beklesin. Erkekler de şuanda yumurta dölleyecek spermleri 3 ay öncesinde oluştuğunu biliyoruz onların da beklemesinde fayda var. Biz doktora danıştık, eşler 4-6 hafta sonra dedi. sonucta bu aşıların yan etkilerini kesinleştirecek kadar tecrübe edilmedi. Biz temkinli olalım. Hatırlarsanız geçmişlerde çiçek aşıları yapılmıştı, birçok bebek uzuvları olmadan doğdular, büyük bir acı.. Böyle olmaktansa 3 ay daha beklerim. Yoksa bebek istiyorsam aşı felan vurulmam.Cevabınız için teşekkür ederim. Her doktor bu konuda farklı konuşuyor. Kimi korunun diyor kimi gerek yok diyor. Kimi 2 ay korunun diyor kimi 3. Kimi kadın olduktan sonra korunun diyor. Bazı doktorlarda aşı olmadan gebe kalmamaya çalışın diyor. Kısaca her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdıköğretmen olduğum için Nisan mayıs aylarında hamile kalabilsem çok iyi olacaktı ama her şeyde vardır bir hayır
Doktorum da böyle söyledi ben acaba açmak İçin bişey yapılır mı dedim ne gerek var sağ tüpten kalırsın dedi engel olmadığını söyledi ama olmadı henüz ama inanıyorum bn 2021 bitmeden hamiş olcam Allah’ın izniyleTek tuple hamile kalan cok vAr. Bizim hepsi acik ama yine olmuyor. Bence biseyler yanlis ama ne
Benim de tek tüpüm kapalı, ama hem yaş 35 olduğundan, amh da düşük tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz. Sen 27 yaşındaymışsın, bir süre daha denemende fayda var. Yalnız doktoruna katılmıyorum, 2 ayda bir gebe kalma şansı olmayadabilirmiş, bazen 6 ay boyunca tek yumurtalıktan yumurta da gelebilirmiş, tıkalı tarafa gelirse hamile kalamazsın.. Doktorumun söylediğini seninle paylaşmak istedim.Benim de bi sorunum yok sadece sol tüpüm kapalı ama doktorum onun bir engel olmadığını 2 ay da bir gebe kalma şansım olduğunu söyledi bu ay da femara ya başladım eşim de de sorun yoktu kısacası yine belirsiz sebeplerden olmuyo
Ben her ay gidip hangi tarafta diye baktırıyorumBenim de tek tüpüm kapalı, ama hem yaş 35 olduğundan, amh da düşük tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz. Sen 27 yaşındaymışsın, bir süre daha denemende fayda var. Yalnız doktoruna katılmıyorum, 2 ayda bir gebe kalma şansı olmayadabilirmiş, bazen 6 ay boyunca tek yumurtalıktan yumurta da gelebilirmiş, tıkalı tarafa gelirse hamile kalamazsın.. Doktorumun söylediğini seninle paylaşmak istedim.
Valla yaşla hiç alakası yok çevremde 40 üstü o kadar insan ilk aydan hamile kaldı ki bence bu tamamen kader hatta yengem 47 yaşında menopoza girdim sandı meğer hamile kalmış kısmetten öte köy yokBenim de tek tüpüm kapalı, ama hem yaş 35 olduğundan, amh da düşük tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz. Sen 27 yaşındaymışsın, bir süre daha denemende fayda var. Yalnız doktoruna katılmıyorum, 2 ayda bir gebe kalma şansı olmayadabilirmiş, bazen 6 ay boyunca tek yumurtalıktan yumurta da gelebilirmiş, tıkalı tarafa gelirse hamile kalamazsın.. Doktorumun söylediğini seninle paylaşmak istedim.
Canım bu adetten önceki adette test verdim bakıldı hormonlara çok hafif lh fsh tan yüksek fsh 5 ise lh 7 öyle düşün Dr şu yorumu yaptı ;Öylede olsa döngünü uzatan şey ney ki canım? Senin hormon testlerin nasıl?
Tabi ki herşey kısmet. Tüp bebek yaptıranlarda bile embriyoların tutunması mucize, Allah'ın nasibi.. Olacaksa olur.Valla yaşla hiç alakası yok çevremde 40 üstü o kadar insan ilk aydan hamile kaldı ki bence bu tamamen kader hatta yengem 47 yaşında menopoza girdim sandı meğer hamile kalmış kısmetten öte köy yok