Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar femara ve klomen kullananlarda yumurta kaç gün sonra büyüyo ve mesela bn 3. Gün başladım 5 gün kullandım normalde adet başlangıcından en a 14 gün sonra yumurtlama oluyordu şimdi 5 6 gün sonra olma şansı var mı

Valla bende sevindim olmana canım 🤗 bebek yoksa adet görmek iyidir. 👍 Benim arkadaşım var böyle derdi 😁 ben hiç öyle birşey yaşamamıştım şimdi ne demek istediğini anlyorum onun. 🙈Bu ilk ve son olsun diliyorum 😍
Ayy hamileyken ve sonrasında adet olmamak o kadar güzel ki 🤣🤣

Doktor bana adetin 2. Günü gel hormon bakalım dedi ama bıktım hormon bakmaktan.daha ekimde 4500 TL verdim hormon testlerine 😅Premenapoz dayım işte daha neye bakacak anlamadım.. Gitmek istemiyorum hiç.. Hastane de yarım saat mesafede..

İstinye liv bahçehir e giden var mı doktora?

inşallah güzel neticelenir tüp bebeğe krara vermişsiniz hayırlısı olsun :) yumurta toplama işlemi yaptınız mı ben çok korkuyorum o kısımdan anestezi altında mı yapılıyor
Teşekkür ederim canım, toplama yapılmadı, herşey yolunda giderse doktor taze transfer dedi. Anestezi yapılınca hiç ağrı hissedilmiyormuş. Korkacak bir durum yok yani :))

Ayy hamileyken ve sonrasında adet olmamak o kadar güzel ki 🤣🤣

Doktor bana adetin 2. Günü gel hormon bakalım dedi ama bıktım hormon bakmaktan.daha ekimde 4500 TL verdim hormon testlerine 😅Premenapoz dayım işte daha neye bakacak anlamadım.. Gitmek istemiyorum hiç.. Hastane de yarım saat mesafede..

İstinye liv bahçehir e giden var mı doktora?
Off fiyatlara gel hele... tüp bebeğin 3te biri...

Kızlar merhaba yumurtlama gününü değerlendirdim bugünde çatlamayı değerlendiricem yarına da gerek var mı kii😤😤😤

X