Ovulasyon testinin markası ne?ovulasyon gerçekleşmişmi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testinin markası ne?ovulasyon gerçekleşmişmi kızlar
laboguik marka n11.comdan 50li paket ve ultra erken gebelik testi almıştımgeçen ay da böyleydi 12.gün ikinci çizgi daha belirgindi 13.gün silikti bakalım yarın daha koyulaşacakmı
Tam olarak yumurtlama değil canım , yarın koyulaşır benceovulasyon gerçekleşmişmi kızlar
Pik yapmış gözüküyor değerlendirin mutlaka yarında çatlar büyük ihtimalle , benim 2 gün pik olmuştu 2. Günün akşamı silikleşmeye başlamıştı geçen ay.Kızlar dünkü ovitrella den sonra ovulasyon testim
Yok femara kullandımSiz klomen mi kullandınız acaba
Ayy hamileyken ve sonrasında adet olmamak o kadar güzel kiValla bende sevindim olmana canım bebek yoksa adet görmek iyidir. Benim arkadaşım var böyle derdi ben hiç öyle birşey yaşamamıştım şimdi ne demek istediğini anlyorum onun. Bu ilk ve son olsun diliyorum
Kaçıncı gün başladınız acaba adet başlangıcıyla mıYok femara kullandım
Teşekkür ederim canım, toplama yapılmadı, herşey yolunda giderse doktor taze transfer dedi. Anestezi yapılınca hiç ağrı hissedilmiyormuş. Korkacak bir durum yok yani :))inşallah güzel neticelenir tüp bebeğe krara vermişsiniz hayırlısı olsun :) yumurta toplama işlemi yaptınız mı ben çok korkuyorum o kısımdan anestezi altında mı yapılıyor
Off fiyatlara gel hele... tüp bebeğin 3te biri...Ayy hamileyken ve sonrasında adet olmamak o kadar güzel ki
Doktor bana adetin 2. Günü gel hormon bakalım dedi ama bıktım hormon bakmaktan.daha ekimde 4500 TL verdim hormon testlerine Premenapoz dayım işte daha neye bakacak anlamadım.. Gitmek istemiyorum hiç.. Hastane de yarım saat mesafede..
İstinye liv bahçehir e giden var mı doktora?
Çatlayabilir canım ama çatlamayadabilir, o zaman belki de kist olabilir.. Vücut bu neye nasıl tepki vereceği bilinmez...O zaman şöyle düşünüyorum, bu 3 ü çatladıktan 10 12 gün sonra diğeri olgunlaşıp bu da çatlayabilir mi yani
3. Gün başladım 5 gün günde 2 tane kullandımKaçıncı gün başladınız acaba adet başlangıcıyla mı
Sırf amh 560 TLOff fiyatlara gel hele... tüp bebeğin 3te biri...
Neden sinirleniyorsun normalde doktorlar 2 günde 1 öneriyor ama, sizinki her gün mü önerdiKızlar merhaba yumurtlama gününü değerlendirdim bugünde çatlamayı değerlendiricem yarına da gerek var mı kii
Bizim de delimiz o işteÇatlayabilir canım ama çatlamayadabilir, o zaman belki de kist olabilir.. Vücut bu neye nasıl tepki vereceği bilinmez...
bazı çiftler direkt tüpe gidiyorlar, bazen diyorum da aslında bırakacaksın kliniğe hopp birkaç ayda en geç hamileliği kesinleştirecekler....Sırf amh 560 TL
Şimdi gitsem sırf para için yine isteyecek.. Durum belli işte..
Kaçıncı gün yumurtlama oldu peki çok sordum ama3. Gün başladım 5 gün günde 2 tane kullandım
2 gün değerlendirdim bugün 3 olucak 2 gündür oruc tutamıyorum değerlendirmekten, annemler de yemeğe geliyo duşada zaman bulamıyorum çok yoruldum gerçektenNeden sinirleniyorsun normalde doktorlar 2 günde 1 öneriyor ama, sizinki her gün mü önerdi