- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
İnşallah cnm, da bu ay biz doğal yoldan deneyeceğiz, gelecke ay için tüp bebek tedavisi için klinikle anlaştık. İnş gerek kalmaz diyim :)Batlarimiz aynı inşallah bu ay güzel haberler aliriizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm, da bu ay biz doğal yoldan deneyeceğiz, gelecke ay için tüp bebek tedavisi için klinikle anlaştık. İnş gerek kalmaz diyim :)Batlarimiz aynı inşallah bu ay güzel haberler aliriizzz
İnşallah gerek kalmaz doğal yollarla denerken kullandığıniz bitkisel şeyler kürler falan var mı acabaİnşallah cnm, da bu ay biz doğal yoldan deneyeceğiz, gelecke ay için tüp bebek tedavisi için klinikle anlaştık. İnş gerek kalmaz diyim :)
Doktor bu ay gebelik olmazsa yazacağını söyledi 27 yaşındayımDoktor mu verdi sana ilacı canım? öyleyse kullan tabi. yaşın kaç, beki de bir süre denemeni de istemiş olabilir.Yaş 35 in altıysa deneniyor çünkü.
Ya hamiş olsam da olamasam da başkanım burayı terk etmiyorumBak bizim ki burda başkan olmuş kız sen hamişsin ne işin var burda
evet tarçın çörekotu kürü kullanıyorum..İnşallah gerek kalmaz doğal yollarla denerken kullandığıniz bitkisel şeyler kürler falan var mı acaba
doktor yazmadan mı kullanıyorsun canım ilacını? 27 yaş evet doğal yoldan olabilecek, bir bakıma biraz daha beklenebilecek bir yaş :)Doktor bu ay gebelik olmazsa yazacağını söyledi 27 yaşındayım
Deli kız yaYa hamiş olsam da olamasam da başkanım burayı terk etmiyorum
Ben iki ay yaptım onu malesef bende işe yaramadi sana şifa olur inşallah yararevet tarçın çörekotu kürü kullanıyorum..
Ah cnm ben de 3 defa denedim, yarasaydı hamile olurdumBen iki ay yaptım onu malesef bende işe yaramadi sana şifa olur inşallah yarar
Maşallah ne güzel faydası varmış demek ki o zaman devam edin tabi hayırlısı olsun hakkınızda Allah tez zamanda anneligi yaşatsın sizeAh cnm ben de 3 defa denedim, yarasaydı hamile olurdum
Ama yumurtalarımı geliştirdiği kesin... Mesela 3. ayda klomen dozajını düşürmüştü, buna rağmen döllenme olmasa da 2 küçük 1 büyük yumişim olmuştu. Kür yapmadığım ayda 1 tane olmuştu. İlk ayda kullandığımda da 2 yumişim biri sağda biri soldaydı.
Yaaaaaaa hamile misinnnn sen bak gözlerim doldu çok duygulandım canım benim Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim çok mutlu oldumYa hamiş olsam da olamasam da başkanım burayı terk etmiyorum
Buyur canımYusra-61 canım...???
Kuzum mayıs topigi açmışsın.Buyur canım
Evet biraz arkadaşlar ısrar etti birazda kendim yapmak istedimKuzum mayıs topigi açmışsın.
Sonuçların belli oldu mu kiiEvet biraz arkadaşlar ısrar etti birazda kendim yapmak istedim
Ayy manolyam sen mi geldin hoş geldin canım benim. Evet bu ay ben açtım mayıs topigini. Hamiş değilim Dahalık yarın adet günüm kan verdim dayanamadım ne çıkacak bakalım. Çok isterim hamiş çıkmayıYaaaaaaa hamile misinnnn sen bak gözlerim doldu çok duygulandım canım benim Allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim çok mutlu oldum
Yok ya baktım az önce akşam 4 gibi filan çıkar umuyorumSonuçların belli oldu mu kii
Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Inşallah bu topige gerek kalmaz ama her ne olursa olsun bilgi ve tecrübelerinle buradaki çoğu arkadaşa cani gönülden yardımcı olacağına inanıyorum. Bol hamişli bir topik olur inşallahYok ya baktım az önce akşam 4 gibi filan çıkar umuyorum
İnşallah inşallah canım.Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Inşallah bu topige gerek kalmaz ama her ne olursa olsun bilgi ve tecrübelerinle buradaki çoğu arkadaşa cani gönülden yardımcı olacağına inanıyorum. Bol hamişli bir topik olur inşallah