Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman 3 veya 4 günlük çalışmaya da mız mızlar geçen ay yumurtlama çatlama günlerini arka arkaya değerlendirdik neymiş dizi sızlıyormuş acaba ondan mı ki diyor değerlerim mi düştü acaba diyor sanki iliğini sömürdük

Ahahhahahaha ilikten yapılıyor sonuçta sperm de güzel noktaya temas ettin deli ay bunlar.

Ahahahah super ya aynı bahane bizimkinde de daha hiç denemeden böyle bir de denemeye başlarsak bu ay nelerle uğraşacağım Allah sabır versin bana

Ahahhahahaha ilikten yapılıyor sonuçta sperm de güzel noktaya temas ettin deli ay bunlar.
Denk gelmemiştir tespitleri yapan doktorlar yetmez gibi bir de bunlar ile uğraşıyoruz ama her ay bekleme süresinde ona bakıp erkek olmak varmış be diyorum Allahtan ceviz vs ye beslenmene dikkat et gibi şeyler dediğimde sorumluluklarını aksatmaz onun hatrına çekiliyor nazı

Ahahahah super ya aynı bahane bizimkinde de daha hiç denemeden böyle bir de denemeye başlarsak bu ay nelerle uğraşacağım Allah sabır versin bana
Ya dürüst olayım bebek çalışmalarının son günleri artık bana da gına geliyor ama bunun ardından günlerce öldüm bittim demiyorum geri kalan tüm yük bende olduğu için ama adam perişan oluyor sonra diğer aya zor toparlıyorum

Anladim canim bende konyadayim ondan sordum genelde adini hep iyi diye duyuyorum ama inşallah faydası olur tedavinin
Öyleymiş çok konuşmaz ama işinin ehli dediler hep. Bundan önce de Ali acar'a gitmiştim. Ay bi çocuk uğruna nereler geziyoruz ya. İnşallah hayırlı evlatlar olurlar da boşa mı gezdim dedirtmezlee

Biz daha güçlüyüz galiba psikolojik olarak annelik mi güç veriyor benimkinin genel olarak tarzı oyle her şeye üşenir ve sürekli cok yorgun ve yoğunum der sebebi olarak ta bisey demek istemiyorum bi olsa asıl yorgunluğu o zaman görecek o yüzden katlanacagiz nazlarina

Ay benimki bana damızlık muamelesi yapma diyoe

Canim valla bu prolaktin cok cektiriyor ben adet gecikmesi yasadigimda gitmistim yuksek cikmisti gecen ay adet duzenli hatta 1 gun once oldum ama gene yuksek cikti yani ne zaman gidersen git onu goruyorlar
Canım bu hormon benim bildiğim kadarıyla yumurta döneminden sonra gebeliğe vucüt kendini hazırladığı için adet zamanına kadar yükseliyor. O sebeple doğru sonuç için adetin 3.günü bakılması öneriliyor. Ben şimdi bu kadar gecikmeyle gitsem sence doğru sonuç çıkar mı?
Canim bana adetten sonra bakilmisti 2 sefer de de oyle yaptilar.
Peki bu bakılan dönemlerde gecikmenin olduğu zamandı dimi canım

Benim eşim de hayata yorgun doğmuş bu huyunu baya ben düzelttim resmenbebek konusunda bile beymize ovulasyon günleri dersinin olmadığı günler denk gelse ya da nöbeti olduğu gün akşamı denk gelmese daha makbule geçermiş

Ay benimki bana damızlık muamelesi yapma diyoe
Aynı şeyi bizimki de dedi ama bir yandan da yer ben unuturum o unutmaz pekmez alacağı ceviz vs alacağı saatleri her işini düzenli yapar bekleme kısmına gelince de nazını çektirir

Ben zaten ilaç aldım en yüksek 33 dü şimdi doktora dedim bu prolaktinim yükselmiş olmasın dedim birde o kadar test yaparlar bir kere 33 çıkmıştı şuan kaç çıktıysa belli olur hormon sonucu bekliyorm

Haber bekliyoruz canim doğum günün kutlu olsun bu arada iyiki doğdun insallah bize yardımcı olmanın karşılığına rabbim en kısa sürede bir bebek nasip etsin sana
Aminnn inşallah canlarım inşallah. Hepimizin olsun minnoş bebeleri çok teşekkür ederim

Canım allah yardımcın olsun. İnşallah sıkıntılı bir duruma yol açmamıştır kür

1. Testim gecikmem olduktan sonra gitmistim 2. Gittigimde yumurtlama gunumdeydim ve duzenli adet olmustum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…