Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada hanımlar ben geçen yıl şubat ile ağustos arasında testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu suyu içtim. Kasımda yaptırdığım testlerde hormon değerlerim bayağı düşmüştü. Sonra bıraktım. Nisanda tekrar yapılan testlerimde yine hormon değerlerim yukarı çıkmış. Bi gözatmanız için karşılaştırmalı sonuçlarımı koyuyorum. Size de fikir olsun. Hangisi daha iyi bana da yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20210420_132208_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20210420_132156_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210420_132143_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 42
Bir kere geçikmem oldu 3 gün o zaman prolaktinim yüksek çıkmıştı. Nerden aldım o kürü nerden Allahım daha bulaşmıcam ya valla olam adet olaaam
Merhaba canım bu msjını görünce yazmak istedim
Adetim 3 gün gecikince mi prolaktine baktırdın yoksa gecikmeden sonra adet olduktan sonra mı baktırdın?
Bende de adet düzensizliği var Dr gittim söktürücü verdi ama hala gelmedi 64.gün bugün benim de aklıma prolaktin yüksekliği geliyor ama adet günü yapılan test daha doğru sonuç verdiği için şimdi gidip yaptırmak bi işe yarar mı sence

Aynen ya, bana da doktorum hep öyle söylüyor, herşey yolunda ama denk gelmemiş.. Canım bende erken daha tüp için vaktiniz varsa hemen de istemiyorsanız tüp başlamayın derim.

Bir kere geçikmem oldu 3 gün o zaman prolaktinim yüksek çıkmıştı. Nerden aldım o kürü nerden Allahım daha bulaşmıcam ya valla olam adet olaaam
Bilinçsiz yapmak cidden başımıza bela benim de artık 2 aydır 30 günde bir adet olur oldum o yüzden normalde 28 günde birdi ne zaman bir ay incir yedim 2 gün gecikti bu ay da aynı 30 günde geldi daha ağzımı sürermiyim tövbe bir tek eşim 2 veya 3 keçiboynuzu bir bardak suda kaynatıp içiyor ama ona da bişey olmaz herhalde

Aynen ya, bana da doktorum hep öyle söylüyor, herşey yolunda ama denk gelmemiş.. Canım bende erken daha tüp için vaktiniz varsa hemen de istemiyorsanız tüp başlamayın derim.
Ya ben salmıştım zaten bi hevesle gittim, kendime 6-7 ay zaman tanıyacağımı söyleyerek gittim zaten. Doktor hemen böyle diyince moralim bozuldu açıkçası allahtan kocamın çocuğa bakış açısı nötr biz her türlü iyiyiz diyor istiyorsan bi tüpte sana taktıralım diye de dalga geçiyor

Kürden hormon yükselir mi aaa birşey daha duydum. Prolaktinim var o yükselmesin. Ama cidden şunu diyim stres filan değilim ruh halim çok rahat ondan hiç sanmıyorum.
Ahh kuzumm o prloktinden ben ne cekiyorm bir bilsenn .. herseyden yukseliyo ben simdi bugun testere disli aslan pencesi icmeye basliycam bakalmm eger hic bir sorun yok derse doktorun sende basla bu prolaktin dusmeden bebis tutunamiyor hatt bazilarinda yumurta gelisemior

Canım bende adet bitimi testte koyulaşma görene kadar İncir kaynatıp içtim ama testim pik yapmadı sonra da adetim gelmedi 64 gün oldu onun üstüne
Sözde soğan kürü yaptım üstüne aslan pençesi ile İncir kürü yapıp tamamlayım demiştim ama sonuç hüsran oldu malesef

iyiymiş benim eşimde böyle düşünüyo biz kadınlar çok anaç olduğumuz İçin sabrımız yok ister 18 ister 40 yaşında olalım acele ediyoruz benim eşimde ilaç felan kullanma direk tüp bebek yapalım strese girme diyo saolsun en büyük destekçim

Canım adet harici bakılır mı bu değere yoksa en doğru sonuç adetli iken mi yaptırmak?

Canim valla bu prolaktin cok cektiriyor ben adet gecikmesi yasadigimda gitmistim yuksek cikmisti gecen ay adet duzenli hatta 1 gun once oldum ama gene yuksek cikti yani ne zaman gidersen git onu goruyorlar

Riskli işte kafamıza göre yapmak aslında ben daha da yemem reçelini bile yemiyorum

Eşler cidden şahane yaaa asla biz gibi kasmıyorlar olursa olur modunda biz her ay ovulasyon sonrası beklerken ben bir stres tuttu mu tutmadı mı diye eşim gayet relax ben yavrularımı gönderdim kapma işi sende modunda

Bence başka bir doktor görüşü al canım açıkçası yaşın o kadar büyük değil ve iki taraftan yumurtlamissin cok bilgili değilim bu konuda ama yumurtlama da bi sıkıntın da yok sanki bozma moralini

Haber bekliyoruz canim doğum günün kutlu olsun bu arada iyiki doğdun insallah bize yardımcı olmanın karşılığına rabbim en kısa sürede bir bebek nasip etsin sana

Eşler cidden şahane yaaa asla biz gibi kasmıyorlar olursa olur modunda biz her ay ovulasyon sonrası beklerken ben bir stres tuttu mu tutmadı mı diye eşim gayet relax ben yavrularımı gönderdim kapma işi sende modunda
Ya çünkü adamların yapması gereken yarım saatlik işi var, sonrası bizim için yok rahim yolculuğı yok tutunması yok büyümesi yok bilmem nesi, spor mu yapsam kür mü yapsam, ne yesem dur protein alayımla geçiyor. Adamlar her halükarda ömür boyu sperm üretiyor neden taksın ki

Bence başka bir doktor görüşü al canım açıkçası yaşın o kadar büyük değil ve iki taraftan yumurtlamissin cok bilgili değilim bu konuda ama yumurtlama da bi sıkıntın da yok sanki bozma moralini
Başka doktora gidip en baştan durumu anlatmak da istemiyorum çok yorucu. Olmazsa bu ay doktora 2 3 ay daha böyle denemek istiyorum diyeceğim. Hastanın isteğine saygı duyar heralde,inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…