- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Merhaba canım bu msjını görünce yazmak istedimBir kere geçikmem oldu 3 gün o zaman prolaktinim yüksek çıkmıştı. Nerden aldım o kürü nerden Allahım daha bulaşmıcam ya vallaolam adet olaaam
Aynen ya, bana da doktorum hep öyle söylüyor, herşey yolunda ama denk gelmemiş.. Canım bende erken daha tüp için vaktiniz varsa hemen de istemiyorsanız tüp başlamayın derim.Çekildim canım, önce çift boynuzlu uterus var sandılar ama 1 prof, 1 doç 2 normal doktora gösterdim hayır sorun yok dedi. Tüpler de açık. Bi problem yok yanidoktorumun efsane yorumu ile cevap veriyorum yeniden denk gelmemiş
Canım eğer enfeksiyon varsa sanırım testler koyu çıkabiliyormuş aklında olsunCanım geç yumrtlamam olduysabenim adete yakın ovulasyon testim pik çıkmıştı çok saçma şeyler oldu bende bu ay
Bilinçsiz yapmak cidden başımıza bela benim de artık 2 aydır 30 günde bir adet olur oldum o yüzden normalde 28 günde birdi ne zaman bir ay incir yedim 2 gün gecikti bu ay da aynı 30 günde geldi daha ağzımı sürermiyim tövbeBir kere geçikmem oldu 3 gün o zaman prolaktinim yüksek çıkmıştı. Nerden aldım o kürü nerden Allahım daha bulaşmıcam ya vallaolam adet olaaam
Ya ben salmıştım zaten bi hevesle gittim, kendime 6-7 ay zaman tanıyacağımı söyleyerek gittim zaten. Doktor hemen böyle diyince moralim bozuldu açıkçasıAynen ya, bana da doktorum hep öyle söylüyor, herşey yolunda ama denk gelmemiş.. Canım bende erken daha tüp için vaktiniz varsa hemen de istemiyorsanız tüp başlamayın derim.
Ahh kuzumm o prloktinden ben ne cekiyorm bir bilsenn ..Kürden hormon yükselir mi aaa birşey daha duydum.Prolaktinim var o yükselmesin. Ama cidden şunu diyim stres filan değilim ruh halim çok rahat ondan hiç sanmıyorum.
Canım bende adet bitimi testte koyulaşma görene kadar İncir kaynatıp içtim ama testim pik yapmadı sonra da adetim gelmedi 64 gün oldu onun üstüneBilinçsiz yapmak cidden başımıza bela benim de artık 2 aydır 30 günde bir adet olur oldum o yüzden normalde 28 günde birdi ne zaman bir ay incir yedim 2 gün gecikti bu ay da aynı 30 günde geldi daha ağzımı sürermiyim tövbebir tek eşim 2 veya 3 keçiboynuzu bir bardak suda kaynatıp içiyor ama ona da bişey olmaz herhalde
Ya ben salmıştım zaten bi hevesle gittim, kendime 6-7 ay zaman tanıyacağımı söyleyerek gittim zaten. Doktor hemen böyle diyince moralim bozuldu açıkçasıallahtan kocamın çocuğa bakış açısı nötr biz her türlü iyiyiz diyor istiyorsan bi tüpte sana taktıralım diye de dalga geçiyor
Canım adet harici bakılır mı bu değere yoksa en doğru sonuç adetli iken mi yaptırmak?Ahh kuzumm o prloktinden ben ne cekiyorm bir bilsenn ..herseyden yukseliyo ben simdi bugun testere disli aslan pencesi icmeye basliycam bakalmm eger hic bir sorun yok derse doktorun sende basla bu prolaktin dusmeden bebis tutunamiyor hatt bazilarinda yumurta gelisemior
Reglin 2. Ya da 3. Gün olmalıCanım adet harici bakılır mı bu değere yoksa en doğru sonuç adetli iken mi yaptırmak?
Canim valla bu prolaktin cok cektiriyorMerhaba canım bu msjını görünce yazmak istedim
Adetim 3 gün gecikince mi prolaktine baktırdın yoksa gecikmeden sonra adet olduktan sonra mı baktırdın?
Bende de adet düzensizliği var Dr gittim söktürücü verdi ama hala gelmedi 64.gün bugün benim de aklıma prolaktin yüksekliği geliyor ama adet günü yapılan test daha doğru sonuç verdiği için şimdi gidip yaptırmak bi işe yarar mı sence
Riskli işte kafamıza göre yapmak aslında ben daha da yemem reçelini bile yemiyorumCanım bende adet bitimi testte koyulaşma görene kadar İncir kaynatıp içtim ama testim pik yapmadı sonra da adetim gelmedi 64 gün oldu onun üstüne
Sözde soğan kürü yaptım üstüne aslan pençesi ile İncir kürü yapıp tamamlayım demiştim ama sonuç hüsran oldu malesef
Eşler cidden şahane yaaa asla biz gibi kasmıyorlar olursa olur modundaYa ben salmıştım zaten bi hevesle gittim, kendime 6-7 ay zaman tanıyacağımı söyleyerek gittim zaten. Doktor hemen böyle diyince moralim bozuldu açıkçasıallahtan kocamın çocuğa bakış açısı nötr biz her türlü iyiyiz diyor istiyorsan bi tüpte sana taktıralım diye de dalga geçiyor
Canlar biliyorsunuz femara kullanıyordum. Benimle birlikte femara kullanan arkadaşlar vardı, haber ver demişlerdi. Doktora gittim bugün. Sol tarafta 3 mm sağ tarafta 21,18,16 mm yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesini yaptı ama sonra bu artık 3. Denemen olmuş ayrıca yaşında geçiyor olmazsa tüp bebek öneriyorum dedi. Moralim çok bozuldu. Tüp bebek yaptırmak istemiyorum
Bence başka bir doktor görüşü al canım açıkçası yaşın o kadar büyük değil ve iki taraftan yumurtlamissin cok bilgili değilim bu konuda ama yumurtlama da bi sıkıntın da yok sanki bozma moraliniİlaç kullanarak yumurta rezervini boşa harcamayalım dedi. Ben de buna harcamayacaksam neye harcayacağım diye düşündüm açıkçası
Aşılama denemedim, önermiyor musunuz dedim o da spermle alakalı bir durum olsa önerirdim ama gerek yok direkt tüp bebeğe geçebilirsin dedi
Haber bekliyoruz canim doğum günün kutlu olsun bu arada iyiki doğdun insallah bize yardımcı olmanın karşılığına rabbim en kısa sürede bir bebek nasip etsin sanaArkadaşlar testim yine negatiföğle arasına girdiler alttan muayene olacağım birde bakalım ne olacak @Arsoney @Maviiiiiiii @-SnowFlake @bbusraa61 ve diğer etiket atamadığım arkadaşlar durum bu....şuan ne yaşadığım yeminle gizem oldu üzülmeyi geçtim ney yaşıyorum onu çözememenin içindeyim bu ney çözemedim.
Ya çünkü adamların yapması gereken yarım saatlik işi var, sonrası bizim için yok rahim yolculuğı yok tutunması yok büyümesi yok bilmem nesi, spor mu yapsam kür mü yapsam, ne yesem dur protein alayımla geçiyor. Adamlar her halükarda ömür boyu sperm üretiyor neden taksın kiEşler cidden şahane yaaa asla biz gibi kasmıyorlar olursa olur modundabiz her ay ovulasyon sonrası beklerken ben bir stres tuttu mu tutmadı mı diye eşim gayet relax ben yavrularımı gönderdim kapma işi sende modunda
Başka doktora gidip en baştan durumu anlatmak da istemiyorum çok yorucu. Olmazsa bu ay doktora 2 3 ay daha böyle denemek istiyorum diyeceğim. Hastanın isteğine saygı duyar heralde,inşallah aminBence başka bir doktor görüşü al canım açıkçası yaşın o kadar büyük değil ve iki taraftan yumurtlamissin cok bilgili değilim bu konuda ama yumurtlama da bi sıkıntın da yok sanki bozma moralini
Teşekkür ederim bu arada canımBence başka bir doktor görüşü al canım açıkçası yaşın o kadar büyük değil ve iki taraftan yumurtlamissin cok bilgili değilim bu konuda ama yumurtlama da bi sıkıntın da yok sanki bozma moralini
Hangi doktora gittin canim medicana daSonuçlar böyle çıktı reglimin 3. Günü. Normal değerler arasında hepsi