Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de varım. Eşim korona olduğu için nisan ayını pas geçtik. 1 hafta sonra adetimi bekliyorum sonrasında Allah büyük

Kızlar merhaba geçen ay çok geç yumurtlamam olmuştu adetimde gecikmişti. Prolaktinim yükselmiş bu ay dostinex kullandırdı doktorum ve testere dişli Aslan pençesi yapıp içtim bugün adet biteli 7. Gün ve ovülasyon testim böyle. Yumurtlama mı bu?

Eklentiler

• 473AB13F-8526-4942-A258-3529DC6878D3.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 37
Canm doktora gittin mi bende senle yaşım aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum bu ay yada hayıt zararı olurmu acaba
Canım faydası oldu mu bilmiyorum ama benim adetim düzensizdi. Yapılan testlerde hiçbi sorunum çıkmadı, eşiminde öyle. yumurtlamayı kaçırıyordum diye düşünüyorum o yüzden geçen ay ovülasyon testi kullandım prolaktinim yükselmişti çok geç yumurtlama gördüm hatta geç adet oldum. Doktorum prolaktin için ilaç verdi onu kullanıyorum , testere dişli Aslan pençesi de içiyorum 10 gündür bi gün var bi gün yok. Bir de Ebru Ceylan'ın YouTube kanalındaki yumurtlama masajını yaptım adet biteli 7. Günüm yumurtlama gördüm ovülasyonda. Bence dene

Son düzenleme:
Bakarsın belki de Allah kime neyi nasip edeceği asla bilinmez normalde pişti olmayı sevmem. Bunda zevkle isterim pişti olmak
Sen iyi anlıyorsun yumurtlama mı üstte mesajıma bişe de ben strip test yapmıştım geçen ay bu ay kaset test aldım bilemedim

Selam kızlar adetim 1. Gün sayarsak bugün 6. Günüm ovulasyon testine başladım c koyu t hafif pembe hergun devam edicem tarih olarak başlamam doğrumu

Eklentiler

• 16188350598401439599807.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 37
Sen iyi anlıyorsun yumurtlama mı üstte mesajıma bişe de ben strip test yapmıştım geçen ay bu ay kaset test aldım bilemedim

Şimdi şunu demem lazım. Geçen ay ki pik ne zaman oldu o çok önemli. Birde strip test olsaydı emin ol biraz daha koyu olurdu bu.. Bence pik sayılır koyuluk ideal ama yarın ki testin koyulaşadabilir. Bence bunu deneyin ilk atışlar başlasın

Strip test evet daha koyu oluyor onu farkettim kaset test örneklerine baktım hepsi böyle. Geçen ay 25. Gün yumurtlama gördüm . Ama doktora gittim prolaktinim 40 çıktı ilaç kullandım. Şuan adet biteli 7. Günüm

Selam kızlar adetim 1. Gün sayarsak bugün 6. Günüm ovulasyon testine başladım c koyu t hafif pembe hergun devam edicem tarih olarak başlamam doğrumu

İlk defa mı yapıyorsun esracım?
Bence iyi yapmışsın bir kereye mahsus gününü bilmen adına kaçırıyor muyum filan diye kafanda soru olmaz. Birde erken yapınca ne oluyor onu öğrenmiş olursun. İnşallah güzelce pik görürsün.

Zaten prolaktin adet geçikmesi yapıyor birde yumırlama zor oluyor olsa bile çatlamasını engelliyor. Bu durumda ilaç iyi geldi belki de baya erken bir koyuşma bu. İki kere yumurtlma görme ihtimalin var bnce öyle hissediyorm. Bunun yarına koyulması iyi birşey olacak ama silinirse başka durum oluyor. Devam edip piki bulmalısın canım.

Gece tekrar yapayım testi ben ağzın bal yesin inşallah 2 kez olur . Bu ay erken adette olabilirim . Senin kırmızılar geldi mi

Ilk defa yapıyorum canim adet biter bitmez başladım inşallah ovulasyon ile sonuç alırım bu ay esim 3 vardiya çalışıyor bazen sabah geliyor yada gece geliyor hiç değilse böyle kaçırmam günlerimi hepimize mayıs ayi hayirli olsun baharla beraber çiçekler acalim arkadaşlar

Canim adeti 1 sayarsak bu 7. Gun mu yoksa adet artı 7 gün mü oluyo bende bugün başladım adet biter bitmez

İnşallah bulursun iyi olmuş bununla birlikte daha iyi olur eşin iççnde kolaylık olur vardiyalı çalışıyormuş ha deyince bazen olmuyor ya. Kaç günde bir adet görüyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…