Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beni de ekler misin 4 mayıs yaş 24. 3 ay dir deniyoruz. Yusra-61 birde kızlar bişey sorcam ramazan da ovulaayon testi etkilenir mi. Normalde benim en geç 14. Gün pik oluyordu çok düzenliydi bugun 15. Günüm hala silik

Kız hani beni etiketliyordun açmışsın çoktan yaz güzelim, yaş 33 , folik asit kullanıyorum, 5. Deneme olacak Bat ‘da 10 mayıs diyelim

Yaa bende senin bilgilerini aldım mı yoksam naptım düşünüyordum çok yoğundum birde yazsa da sorsam bilgilerini derdim. Bizde yoldaşlarını yarı yolda bırakmaz yazmaz şekerim yazacağım müsait zamanda

Tamam canım eklerim.
Hayır canım tam tersi zaten lh sıvı alımı istemiyor. Onla alakalı olacağını sanmıyorum.

Doktoruma femara yazdırmayı başardım
peki yazarken bir şey dedi mi? daha etkilidir, zararlıdır, vb şeklinde
Bende femara kullanacak olunca anında dikkatimi çekiyor bunu kullanacak olanlar yarın bende 2.kez başlayacağım

Bana bu ilaç ile ilgili doktorumun dediği klomene göre sayı olarak daha az yumurtayı geliştirir ama daha kaliteli olur dedi, öyle bir tane yumurta gelince moralini bozma benim de istediğim bir olsa bile düzgün olması dedi, birde kızlar doktorum hep diyor bebek planladığın ay hele ilaç kullanıyorsan günde 3 litre aşağısına düşme suyun diye,ovulasyona kadar da bol hareket yap diyor su ve hareket kandaki oksijeni arttırınca yumurtanın kaliteli olmasına faydalıymış

Klomenden daha etkili olduğunu okudum bloklarda baya araştırdım daha çabuk gebelik sağlamış herkes bn de şuan umutluyum inşallah bu ay olcak Allah ın izniyle
inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrucakları

yasaklarda hareket çok zor malesef ya, yürüyüş falan yapayım diyorum 3 gün yürüsem 4. gün yasağa takılıyorum.

Kızlar beta hcg 5.56 çıktı ama doktor hamile değilsin dedi, sizce yükselir mi değer? Değilsem neden 5.56 çıktı :)

yasaklarda hareket çok zor malesef ya, yürüyüş falan yapayım diyorum 3 gün yürüsem 4. gün yasağa takılıyorum.
YouTube leslie var onu yap istersen olduğun yerde bari baya yürüyorsun cidden terletiyor da ama ovulasyon sonrası bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…