Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de battan 2 önce pembe kahverengi akıntı gördüm bugün de devam ediyor yarın bat. Testler negatif çıkıyor ama hayırlısı tabii. Umarım sizin vardır, test yaptınıx mı?
Daha yapmadm ama anlam veremedimki olana adet desen degil lekelenme desen degil araftayim resmen

Benim tam tersi daha erken oldu canim. Ama farkli takviyeler kullaniyorum bu ay. Beslenme susuzluk elbet etkilwr biraz

Sizin kızınız kac yaşında bende bir seneye yakın adet görmemiştim

Hoşgeldin canım balık da çok güzelmiş
Orucum ne görsem yemek geliyor aklıma

Büyütece gerek yok canım silikte olsa ikisindede var cift cizgi kac dakikada cikti hemen cıktı ise var kesin bisiler

Yaş 31 bat 19 mayis ilaclar d vit folactive 4.ay olacak beni de ekler misinz?

Merhaba canim
Bat:15 mayis
Takviye: folidoce(folik asit)
Deneme:4 (bu ayki 5. Olacak)
Not: bende prolaktin yuksekligi var bakalim nezaman tutacak
Canım doktor hap verdimi prolaktin için bende yarın gidicem ve bu ay incir kürü yaptım keşke yapmasaydım diyorum genelinde prolaktin yüksekliği var kadınlarda bende bilmeden yaptım şimdi yarın yüksek çıkarsa diye düşünüyorum ayy ne zor bu hormonları dengede tutmak yaa

Merhaba, 4,5 yaşında bir oğlum var, yaklaşık bir yıldır ikinci çocuğu istiyoruz klomen kullandım ancak hamile kalamadım. Bu ay merional iğne kullandım, iki gün önce de çatlatma iğnemi oldum, merakla bekliyorum sonucu. 30 yaşındayım, doktor yumurtalarımın yaşıma göre beklediği miktarda olmadıklarını söyledi, epeyi canım sıkıldı açıkçası. Umarım Mayıs ayı hepimize şans getirir...

Bence hiç moralinizi bozmayın çünkü hamile kalmışsınız ve oğlunuz olmuş böyle düşünün yine hamile kalabilirsiniz ve yaşınız çok genç 37 38 hamile kalan çok kadın var rabbim yine ol derse olur 2. Kez anne olmanız imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…