Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende yA geç döllenme oldu yada benim gibi bi değerim yükseldi -ama inşallah gebesin bence saklanıyor bebiş

Zaten başka itimal yok canım. Prolaktinim yükselmiş olsaydı gögüslerim çok acır birde baş ağrım çok olurdu. Ya birşeyim yüksek ya uşak var ben bundan çekmeye başladım hep nerde manyak şeyler var beni bulur bu varda saklanıyorsa kızım diye gösterir erkek çıkar erkek der kız yarın bakalım ne olmuş bende öğrenecem

İnşallah bulursun iyi olmuş bununla birlikte daha iyi olur eşin iççnde kolaylık olur vardiyalı çalışıyormuş ha deyince bazen olmuyor ya. Kaç günde bir adet görüyorsun peki?
Canım 28 günde oluyorum yada tam 1 ayda ama geçen aylar kür yapmıştım hayit suyu falan o benim dengemi bozdu 10 15 gün gecikme yaşamıştım maalesef

Canım 28 günde oluyorum yada tam 1 ayda ama geçen aylar kür yapmıştım hayit suyu falan o benim dengemi bozdu 10 15 gün gecikme yaşamıştım maalesef
Düzene döndüyse canım 12.gün ile 17.gün arası olmalı. Ayy daha şu kür adını duyunca çileden çıkıyorum bana da yaramıyor kür işleri ya.

hadi hayırlısı bakalım

Düzene döndüyse canım 12.gün ile 17.gün arası olmalı. Ayy daha şu kür adını duyunca çileden çıkıyorum bana da yaramıyor kür işleri ya.
Bakalım zaten testleri sorarım size kızlar. Akışına bırakmak lazım bu kürler genelde sağlıklı kişilere yaramıyor anladigim kadarıyla

Kızlar yardımm :) bugün kan verdim beta hcg 5.56 çıktı doktor yok dedi ama 5 üstü nasıl yok diye düşündüm erken gebelik ve normal gebelik testi aldım bi bakar mısınız fotoya tam net çıkmadı ama ikisinde de silik çizgi var yorumlarınızı bekliyorum, büyüteçlerinizi alın öyle bakın :) özellikle altta ki teste bakın

Eklentiler

• _20210419_173551.JPG
    73,1 KB · Görüntüleme: 54
Ay ben de yazayım artık resmen gelmemek bu aya kalmamak için kaçtım ama yok lekem var kaldım Mayıs’a

Yusra-61 sana Mayıs ayı çok güzel aydır çok severim bık bık bık konuştum pat diye geldim bak ne oldu şimdi?

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) Mayıs 19
2- Yaşınız? 25
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 4. Ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folidoce, balık yağı

Kizlar bisi sorucam simde benim tam gunum 17 nisandi ondan 1 gun once cuma gece bi kac damla pembe kahve akintigeldi hic agrisiz 2 gun surducok ped doldurma ama ben takintiliyim hemen degistiriorum pedi normalde ben adetim 5 gun surer ve hem cok yogun hemde cok agrili olur acaba bu su ustune gorme dedikleri seydenmiki ya cok kararsiz kaldim hiiiic agrim sizim olmadi bu ay kac senedir bi ilk resmen hissetmeden pembe bazen koyu kahve akinti gibi geldi bir tek cumartesi oglen biraz yogunlasti sonra azaldi dun aksam ustude bitti sizce ne olabilir

Ay ama hem ikisinde çizgi var hem de 5 üstü pozitiftir aslında. Belki değer aralıkları farklıdır onu bilemem. Bat ne zamandı?

Ben de battan 2 önce pembe kahverengi akıntı gördüm bugün de devam ediyor yarın bat. Testler negatif çıkıyor ama hayırlısı tabii. Umarım sizin vardır, test yaptınıx mı?

17 nisanda kahverengi lekelenme başladı hala devam ediyor, en son 29 martta birlikte olduk geç döllenme olabilir mi, değilse neden çift çizgi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…