Gece tekrar yapayım testi benağzın bal yesin inşallah 2 kez olur . Bu ay erken adette olabilirim . Senin kırmızılar geldi mi
Sende yA geç döllenme oldu yada benim gibi bi değerim yükseldi -ama inşallah gebesin bence saklanıyor bebişYap bakalım ne oluyor canım.Ayy balı da çok severim yaaa gelmediler canım gelmediler
Sende yA geç döllenme oldu yada benim gibi bi değerim yükseldi -ama inşallah gebesin bence saklanıyor bebiş
Canım 28 günde oluyorum yada tam 1 ayda ama geçen aylar kür yapmıştım hayit suyu falan o benim dengemi bozdu 10 15 gün gecikme yaşamıştım maalesefİnşallah bulursun iyi olmuş bununla birlikte daha iyi olureşin iççnde kolaylık olur vardiyalı çalışıyormuş ha deyince bazen olmuyor ya. Kaç günde bir adet görüyorsun peki?
Düzene döndüyse canım 12.gün ile 17.gün arası olmalı.Canım 28 günde oluyorum yada tam 1 ayda ama geçen aylar kür yapmıştım hayit suyu falan o benim dengemi bozdu 10 15 gün gecikme yaşamıştım maalesef
Zaten başka itimal yok canım. Prolaktinim yükselmiş olsaydı gögüslerim çok acır birde baş ağrım çok olurdu. Ya birşeyim yüksek ya uşak var ben bundan çekmeye başladım hep nerde manyak şeyler var beni bulurbu varda saklanıyorsa kızım diye gösterir erkek çıkar erkek der kız yarın bakalım ne olmuş bende öğrenecem
Bakalım zaten testleri sorarım size kızlar.Düzene döndüyse canım 12.gün ile 17.gün arası olmalı.Ayy daha şu kür adını duyunca çileden çıkıyorum bana da yaramıyor kür işleri ya.
Bakalım zaten testleri sorarım size kızlar.Akışına bırakmak lazım bu kürler genelde sağlıklı kişilere yaramıyor anladigim kadarıyla
Kızlar ben de varım. Eşim korona olduğu için nisan ayını pas geçtik. 1 hafta sonra adetimi bekliyorum sonrasında Allah büyük
Ay ama hem ikisinde çizgi var hem de 5 üstü pozitiftir aslında. Belki değer aralıkları farklıdır onu bilemem. Bat ne zamandı?Kızlar yardımm :) bugün kan verdim beta hcg 5.56 çıktı doktor yok dedi ama 5 üstü nasıl yok diye düşündüm erken gebelik ve normal gebelik testi aldım bi bakar mısınız fotoya tam net çıkmadı ama ikisinde de silik çizgi var yorumlarınızı bekliyorum, büyüteçlerinizi alın öyle bakın :) özellikle altta ki teste bakın
Ben de battan 2 önce pembe kahverengi akıntı gördüm bugün de devam ediyor yarın bat. Testler negatif çıkıyor ama hayırlısı tabii. Umarım sizin vardır, test yaptınıx mı?Kizlar bisi sorucam simde benim tam gunum 17 nisandi ondan 1 gun once cuma gece bi kac damla pembe kahve akintigeldi hic agrisiz 2 gun surducok ped doldurma ama ben takintiliyim hemen degistiriorum pedinormalde ben adetim 5 gun surer ve hem cok yogun hemde cok agrili olur acaba bu su ustune gorme dedikleri seydenmiki ya cok kararsiz kaldim hiiiic agrim sizim olmadi bu ay kac senedir bi ilk resmen hissetmeden pembe bazen koyu kahve akinti gibi geldi bir tek cumartesi oglen biraz yogunlasti sonra azaldi dun aksam ustude bitti sizce ne olabilir