Tamam o zaman öyle yazayımBat a 20 Mayıs yazalım düzene girerse inşallah
Benide alabilir misiniz gruba
Yusra sen hala regl olmadın mı canım
Hormon testleri canım hepsi bakılırKızlar adetin 3. Günü bakılan testin adı neydi?
Doktor bir hormonlara bakalım dedi de eksik giriş olmasın diye sordum sağol canımHormon testleri canım hepsi bakılır
Biyerde öyle bise okuyunca çok korkmuştumHayır kizlar dışarı akan kısım çoğunlukla spermin taşındığı fakat sperm içermeyen sivi kısmı. Yine de iliskiden sonra bir süre yatarsak dışarı akan kısım daha da az sperm içerir
Yok canım coraspirin 100 ml olandan günde 1 tane içiyorum bir doktoruna danış istersen hani kullan derim bişey olur. Gerçi coraspirin 100 ml lık zararlı değil ama. Valla ben adet bittikten sonra teste başladım bir koyulaşır gibi oluyor bir daha silik bıraktım yarın adet günüm zaten diyebenimde 9.10.haftalarda kalbi duruyor pıhtılaşma yüzünden pembe bebek aspirinimi kullanıyorsun acaba bende başlasammı ovuladyon testiyle takip ediyorumda
Tabiki ama işte Allah ol derse hee türlü oluyor canimYasla alakasi soyle var .28 yasinda biriyle 38 yasindaki birinin yumurtalik rezervi ayni diyelim ikisi de cok dusuk. 0.78 diyelim 28 yasinda birinin 38 yasindakinden daha fazla sansi var. bilimsel olarak
Yok oğlumda hiçbir sıkıntım yoktu. Ondan sonra 1.5 yaşındaydı oğlum, ilk kaybettiğimde anne karnındakini o zamanda bilmiyorduk hep olabilir VS DİE oyaladılar yeni öğrendim kanda pıhtılaşmadan olduğunu kanda gen testindeIlk cocuugunda pıhtılaşma sorun olmadi mi yani?
Ay merakla bekliyoruz canimHayır olmadım canım ya
Yarın doktora gideceğim
Ayyy hadi inşallah geç döllenme bebişi vardırHayır olmadım canım ya
Yarın doktora gideceğim
Herkese yazmiyolarmiDoktoruma femara yazdırmayı başardım
Herkese yazmiyolarmi canim yumurtlama için mi o komen var bide ikisi farklı galibaDoktoruma femara yazdırmayı başardım
25 yaşındayımAlabilirim bilgilerini ver istersen
neden femara? :) ben de kullanıyorum ama ısrarcı olmanızdaki sebeple kendimi biraz daha iyi hissedeyim istedim :)Doktoruma femara yazdırmayı başardım