Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana pedegogların yazmaları, mükemmel annelik akımları, tv deki tavsiyeler hepsi birer hikaye gibi geliyor. Piaget ve vygotsky nin sosyal öğrenme kuramı daha mantıklı. Binlerce yıl boyunca uygulanan yetiştirme davranışları genlerimiz yoluyla sonraki nesillere aktarıldı. Bir anda farklı bir model denenmeye başlandı. Bu da bence çocuklarda da annede de bocalamaya yol açıyor. Jungun da dediği gibi kendi bilinç altımız kadar toplumsal ve tarihsel bilinçaltını da taşıyoruz. Her ne kadar ona aykırı hareket etmek istesek de onun gölgesi altında şekilleniyoruz.

Yaşla alakası yok ben 35 kız kardeşim 34 o ilk geceden gebe kaldi eşi de 40 yaşında bide adam acayip sigara içiyor bizimki sporcu beslenmesine dikkat ediyor ama işte olmayınca olmuyo
Yasla alakasi soyle var .28 yasinda biriyle 38 yasindaki birinin yumurtalik rezervi ayni diyelim ikisi de cok dusuk. 0.78 diyelim 28 yasinda birinin 38 yasindakinden daha fazla sansi var. bilimsel olarak

Bende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemen

1) 20 Nisan bat
2) 38 yaş
3) 2 aydır
4) Coraspirin ve regenesis max vitamin

Bende suan 3. Universitemi okuyorum cocuk gelisimi suan okudugum konular direk bunlar sen yazinca algida secicilik bak gordum hemen
ne güzel sende benim gibi çok okuyanlardansın. o zaman sen de farketmişsindir. bilim bir yalanlama dünyası. birinin dediğini öbürü yalanlar ve öyle bir temellendirir ki okuduğunda hepsi mantıklı gelir. Ben orta asya türklerinden amerikan kızılderililerine değin hepsi doğamıza uygun eğitim verirken yanılmamışlardır diyorum ve son yüzyılda ortaya çıkan üç beş akımın kafamızı karıştırmasına müsade etmemek gerektiğini düşünüyorum

Evet benim 4.5 yaşında oğlum var sonrası 2 bebeğim anne karnında öldü kanda pıhtılaşma çıktı sebebi doktorumuzda gebe kalana kadar corasprin dedi deneme başlayınca
benimde 9.10.haftalarda kalbi duruyor pıhtılaşma yüzünden pembe bebek aspirinimi kullanıyorsun acaba bende başlasammı ovuladyon testiyle takip ediyorumda

Yusra-61 bat 15 mayıs. 14 aydır deniyoruz. Folik asit miyositol pozitif ve agnucaston bionorica kullanıyorum. Ve eşimde progeny m kullanıyor. Yaşım 28. Bunların dışında 6 ayda bir soğan kuru yapıyorum nisan adetimde yine basladim ve nisan ayı itibari ile testere disli aslan pencesi cayi iciyorum. Hepimiz için mükemmel haberli bir ay olsun mayis

Merhaba, yaş 34 ,25 Mart'ta kürtaj oldum zorunlu ilk adetimi bat 17 Nisan'da oldum ara vermeden denemeye başlayacağız, 5 aydır istiyoruz,folik aside devam ediyorum, hayıt tohumu çayı kullanıyorum 1 bardak ( ilkinde içtiğim ay kalmıştım ) ve arı sütü + incir yemeye başladık eşimle birlikte . Bakalım sağlıkla gelsin herkesin bebeği

Geçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?

Geçmiş olsun bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmazsınız inşallah. Kürtaj olmanıza rağmen güzel adet olmuşsun. Peki yeni adet tarihin kaç canım?
Çok teşekkür ederim, herkesin sağlıklı hamilelikleri olsun inşallah, doktora sordum olabilir erkendende dedi rahatladım olunca açıkçası. Şuan adet oluyorum 3. Günü, 17 nisanda oldum.Mayıs ayı için bilemiyorum ne zaman olur

Tamam mayıs için günü belli olsun olunca yazarım yazarsın o zaman. Kötü anlamda demedim zaten erken olman güzel ben geç olmuştum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…