Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benide ekler misiniz?
Bat 10 Mayis yaş 24
Sekiz aydır istiyoruz

İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimize Rabbim bu mübarek ramazan ayında hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlara anne etsin inşallah ♥️♥️

Yaş 30 1.5 yıldır istiyoruz deniyoruz yani bat kaç bilmiyorum polikistik overliyim düzensiz yani ilaçsız olmuyorum genelde ama doktorun kan testi ver dediği tarihi baz alabiliriz 27 Nisan da test yap dedi son adet tarihim de 3 Nisan yeterli mi canım
Tamam canım yeterli 🤗

Canım ben 3 ay klomen çatlatma kullandım,.. bu 3 ayda ilk ay hem sağ hem sol, 2. ay sadece sol 2, 3. ayda da 2 sol ama küçük 1 tane de sağdan oldu... doktor bize biz beklemek istemiyoruz diyince tüp yapalım dedi kararı verdi. çünkü klomen kesin döllenebilecek yumurta yapmayadabiliyormuş (çoklu küçük veya içi boş da olabilir) örneğin hep sağdan veya hep soldan yumurtan gelirse kapalı tüp kısmındaysa yumurtan döllenmez gebelik de olmaz... boşa geçer o aylar...
Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdi

Merhabalar bende yeni katıldım. Malum anne olmak isteyince her sorunun cevabını burdan görüp üye olmak istedim ☺️ Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah sağlıklı sıhhatli.
Benide eklersen sevinirim☺️
26 nisan
Yaş 22
Çok yeni 1 haftadır ☺️
Hiç bir takviye kullanmıyorum. Onuda sormak istiyorum kullanmam mı gerekli?

Merhabalar bende yeni katıldım. Malum anne olmak isteyince her sorunun cevabını burdan görüp üye olmak istedim ☺️ Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah sağlıklı sıhhatli.
Benide eklersen sevinirim☺️
26 nisan
Yaş 22
Çok yeni 1 haftadır ☺️
Hiç bir takviye kullanmıyorum. Onuda sormak istiyorum kullanmam mı gerekli?
Takviye olarak folik asit ve d vitamini kullanabilirsin 😊
Allah gönlüne gore versin bu ay guzel haberler alirsin taze anne adayi🥰🤲

Takviye olarak folik asit ve d vitamini kullanabilirsin 😊
Allah gönlüne gore versin bu ay guzel haberler alirsin taze anne adayi🥰🤲
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 😘
Folik asit ve d vitamini için doktora gitmem gerekiyor mu peki

Tabi ki eklerim aldım listeye belli saatlerde ekliyorum. Birde kullandığınız herhangi ilaç takviye var mıydı?
Hayir hic bisey kullanmıyorum omega3 kullanmak için aldım ama henüz başlamadım kullanmaya biraz gelişine devam edeceğim galiba 😂kullanirsam yazarım

Merhabalar beni de ekler misiniz 😇 uğur getirsin inşallah hepimize :) Bat 29 Nisan yaş 26 kullandığım takviyeler d vitamini omega3 ne zamandır deniyoruz ilk ay olacak mayıs yeni başlıyoruz 🤩

Yusra-61 Yusra-61 canım hayırlı olsun benide eklermisin? Nisan olmadı belki Mayısda olur 😊
BAT 8 MAYIS
YAŞ 29
2 aydır deniyoruz. 6 ve 8 yaşında çocuğum var.
İlaç, takviye vs. kullanmıyorum.

Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdi
Doktor mu verdi sana ilacı canım? öyleyse kullan tabi. yaşın kaç, beki de bir süre denemeni de istemiş olabilir.Yaş 35 in altıysa deneniyor çünkü.

X