Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yeterliYaş 30 1.5 yıldır istiyoruz deniyoruz yani bat kaç bilmiyorum polikistik overliyim düzensiz yani ilaçsız olmuyorum genelde ama doktorun kan testi ver dediği tarihi baz alabiliriz 27 Nisan da test yap dedi son adet tarihim de 3 Nisan yeterli mi canım
Teşekkür ederimTamam canım yeterli
Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdiCanım ben 3 ay klomen çatlatma kullandım,.. bu 3 ayda ilk ay hem sağ hem sol, 2. ay sadece sol 2, 3. ayda da 2 sol ama küçük 1 tane de sağdan oldu... doktor bize biz beklemek istemiyoruz diyince tüp yapalım dedi kararı verdi. çünkü klomen kesin döllenebilecek yumurta yapmayadabiliyormuş (çoklu küçük veya içi boş da olabilir) örneğin hep sağdan veya hep soldan yumurtan gelirse kapalı tüp kısmındaysa yumurtan döllenmez gebelik de olmaz... boşa geçer o aylar...
Takviye olarak folik asit ve d vitamini kullanabilirsinMerhabalar bende yeni katıldım. Malum anne olmak isteyince her sorunun cevabını burdan görüp üye olmak istedim Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah sağlıklı sıhhatli.
Benide eklersen sevinirim
26 nisan
Yaş 22
Çok yeni 1 haftadır
Hiç bir takviye kullanmıyorum. Onuda sormak istiyorum kullanmam mı gerekli?
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallahTakviye olarak folik asit ve d vitamini kullanabilirsin
Allah gönlüne gore versin bu ay guzel haberler alirsin taze anne adayi
Amin cnmÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Folik asit ve d vitamini için doktora gitmem gerekiyor mu peki
Teşekkür ederimAmin cnm
Gerek yok eczanede alabilirsin
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim
Beni de eklermisiniz ramazanın sonuna doğru ilk deneme olacak inşallah çok heyecanlıyım şimdidenBat. 21 mayıs
Yas. 27
Deneme 1. Ay
Tabi ki eklerim aldım listeye belli saatlerde ekliyorum. Birde kullandığınız herhangi ilaç takviye var mıydı?Beni de eklermisiniz ramazanın sonuna doğru ilk deneme olacak inşallah çok heyecanlıyım şimdiden
Batlarimiz aynı inşallah bu ay güzel haberler aliriizzzMerhaba canım, hayırlı olsun yeni konun, şans getirsin hepimize :)))))
Bat : 10 Mayıs
Süre: 10 ay
Takviyeler: Femibion
Hayir hic bisey kullanmıyorum omega3 kullanmak için aldım ama henüz başlamadım kullanmaya biraz gelişine devam edeceğim galiba kullanirsam yazarımTabi ki eklerim aldım listeye belli saatlerde ekliyorum. Birde kullandığınız herhangi ilaç takviye var mıydı?
Bak bizim ki burda başkan olmuş kız sen hamişsin ne işin var burdaEklerim ama ekleme akşamdan akşama oluyor toplu. isminizi kayıta aldım yarın akşam tabloda olacaktır
Doktor mu verdi sana ilacı canım? öyleyse kullan tabi. yaşın kaç, beki de bir süre denemeni de istemiş olabilir.Yaş 35 in altıysa deneniyor çünkü.Ya bn düzenli regl oluyorum sayılır en azından 35 günde bi oluyorum en fazla o zaman hiç klomen kullanıp yumurtalarımı kötüleştirmeyeyim mi korktum şimdi