- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
Tamam o zamn ben batim gelince yazarim artik buraya. Daha bir hafta varÖzürrr İnşallah ben olsam da kalacam hamiş kalmaya çalışan güzel annelere derstek olacam. Kalamazsam hep birlikte savaşıcaz kazana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zamn ben batim gelince yazarim artik buraya. Daha bir hafta varÖzürrr İnşallah ben olsam da kalacam hamiş kalmaya çalışan güzel annelere derstek olacam. Kalamazsam hep birlikte savaşıcaz kazana kadar
Tamam canım benimTamam o zamn ben batim gelince yazarim artik buraya. Daha bir hafta var
benim de sağ tıkalı, sol açık. Amh da 0,67 olunca doktor direkt tüp bebek dedi, Mayısta olacak bekliyorum :)Evet canım sağ tüp açık sol kapalı
Benim amh 9 larda Baya yüksek doktor normal yolla olur bebeğin dedibenim de sağ tıkalı, sol açık. Amh da 0,67 olunca doktor direkt tüp bebek dedi, Mayısta olacak bekliyorum :)
Bat 13 MayısMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye SonuçYusra-61 30 30 Ay Folbiol Nm88326 10 Mayıs 35 10 Ay Femibion @ladymiracle 4 Mayıs 31 6 Ay Folidoce M mavili_yeshll 20 Mayıs 27 11 Ay C life takviye
Doktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çokbenim de sağ tıkalı, sol açık. Amh da 0,67 olunca doktor direkt tüp bebek dedi, Mayısta olacak bekliyorum :)
30 nisan
Eklerim ama ekleme akşamdan akşama oluyor toplu. isminizi kayıta aldım yarın akşam tabloda olacaktırBat 13 Mayıs
Yaş 29
1 ay
Folbiol
Beni de ekler misiniz
Teşekkür ederim benim bat 15 Nisan regl olurum gibi geliyor hiç bir belirtim yok şimdiden geleyim dedimEklerim ama ekleme akşamdan akşama oluyor toplu. isminizi kayıta aldım yarın akşam tabloda olacaktır
Tamam canım hayırlısı olsun yinedeTeşekkür ederim benim bat 15 Nisan regl olurum gibi geliyor hiç bir belirtim yok şimdiden geleyim dedim
Yaş kaç? Bilgilerin eksik canım. Birde ne kadardır deniyorsunuz istiyorsunuz? Bat kaç tam olarak?Son adet tarihim 3 Nisan .
5 Nisan da gonalf 450 günlük 75 ml 8 gün ve ilk 5 gün letrol hap kullandim yarın çatlatma iğnesi yapacam inşallah 27 Nisan da test yapmam gerekiyor glifor 1000 mg ve folidoce folik asit kullanıyorum
o zaman harika bir durum bu :))) İnş en kısa zamanda güzel haberler verirsin .Benim amh 9 larda Baya yüksek doktor normal yolla olur bebeğin dedi
Yaş 30 1.5 yıldır istiyoruz deniyoruz yani bat kaç bilmiyorum polikistik overliyim düzensiz yani ilaçsız olmuyorum genelde ama doktorun kan testi ver dediği tarihi baz alabiliriz 27 Nisan da test yap dedi son adet tarihim de 3 Nisan yeterli mi canımYaş kaç? Bilgilerin eksik canım. Birde ne kadardır deniyorsunuz istiyorsunuz? Bat kaç tam olarak?
Canım ben 3 ay klomen çatlatma kullandım,.. bu 3 ayda ilk ay hem sağ hem sol, 2. ay sadece sol 2, 3. ayda da 2 sol ama küçük 1 tane de sağdan oldu... doktor bize biz beklemek istemiyoruz diyince tüp yapalım dedi kararı verdi. çünkü klomen kesin döllenebilecek yumurta yapmayadabiliyormuş (çoklu küçük veya içi boş da olabilir) örneğin hep sağdan veya hep soldan yumurtan gelirse kapalı tüp kısmındaysa yumurtan döllenmez gebelik de olmaz... boşa geçer o aylar...Doktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çok