Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bende katılayım aranıza 😉 öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏 bu mübarek ayın suyu hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🙏 kızlar ben 5 Nisan pazartesi günü adetimin 3. Gününden itibaren 5 tane letrol diye bir hap ve akabinde onunla birlikte gonal f 450 günlük 75 ml de iğne kullandım bugünle birlikte bugün kontrole gittim rahim duvarin gayet iyi yumurtalıklarin da iyi gelişmiş dedi ne kadar olmuş dedim 18 ml dedi ama kaç tane olduğunu soramadım polikistik overliyim bu arada yarın akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yapacağım hayırlısıyla iki tane sizce niye iki tane çatlatma iğnesi verdi ki ? Arkadaşlar sizden ricam bu mübarek ayların hatrına dularimizda birbirimizi eksik etmeyelim bide rica etsem birer tane Ayetel Kürsi okur musunuz benim için Allah razı olsun şimdiden okuyandan da okumayandan da çok teşekkür ederim 🥰😘😍

Son adet tarihim 3 Nisan .
5 Nisan da gonalf 450 günlük 75 ml 8 gün ve ilk 5 gün letrol hap kullandim yarın çatlatma iğnesi yapacam inşallah 27 Nisan da test yapmam gerekiyor glifor 1000 mg ve folidoce folik asit kullanıyorum

Yeni konun hayirli olsun canim @Yusra30🥰 rabbim bu güzel ay hürmetine herkese bebis nasip etsin🤲
Yaş= 31
Bat =8 mayis
2 aydir deniyorum diyeyim benim durum.karışık biraz
Kullandığım ilaç = folik asit ve b12,D vitamini

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?

5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı Adı
BAT
Kullandığı ilaç/Takviye
Sonuç
Yusra-61 Yusra-61 3030 AyFolbiol
Nm88326 Nm88326 10 Mayıs3510 AyFemibion
@ladymiracle4 Mayıs316 AyFolidoce
M mavili_yeshll 20 Mayıs2711 AyC life takviye
Bat 13 Mayıs
Yaş 29
1 ay
Folbiol
Beni de ekler misiniz☺️

Son adet tarihim 3 Nisan .
5 Nisan da gonalf 450 günlük 75 ml 8 gün ve ilk 5 gün letrol hap kullandim yarın çatlatma iğnesi yapacam inşallah 27 Nisan da test yapmam gerekiyor glifor 1000 mg ve folidoce folik asit kullanıyorum
Yaş kaç? Bilgilerin eksik canım. Birde ne kadardır deniyorsunuz istiyorsunuz? Bat kaç tam olarak?

Yaş kaç? Bilgilerin eksik canım. Birde ne kadardır deniyorsunuz istiyorsunuz? Bat kaç tam olarak?
Yaş 30 1.5 yıldır istiyoruz deniyoruz yani bat kaç bilmiyorum polikistik overliyim düzensiz yani ilaçsız olmuyorum genelde ama doktorun kan testi ver dediği tarihi baz alabiliriz 27 Nisan da test yap dedi son adet tarihim de 3 Nisan yeterli mi canım

Doktor a sordunuz mu acaba klomenle heray 2 tarafta da yumurta olur mu diye bn sordum olur dedi ama baya araştrdım olmaz diyen çok
Canım ben 3 ay klomen çatlatma kullandım,.. bu 3 ayda ilk ay hem sağ hem sol, 2. ay sadece sol 2, 3. ayda da 2 sol ama küçük 1 tane de sağdan oldu... doktor bize biz beklemek istemiyoruz diyince tüp yapalım dedi kararı verdi. çünkü klomen kesin döllenebilecek yumurta yapmayadabiliyormuş (çoklu küçük veya içi boş da olabilir) örneğin hep sağdan veya hep soldan yumurtan gelirse kapalı tüp kısmındaysa yumurtan döllenmez gebelik de olmaz... boşa geçer o aylar...

X