Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda maske var belki de tanimaz ama tanirsa bittim. Küçük sehrin bir ilçesinde yasiyorum canim boyle yerlerde dedikodu bol olur. Akraba değil de herkes kiyidan köşeden birbirini tanir.

Allahım yalnız açıklama nasıl tatmin edici denk gelmemiş peki kaybınızdan hamile kalmak için çok uğraşmışmıydınız
Aynen öyle oldukça tatmin edici bir cevaptı yine de artık başka doktora gidip kendimi en baştan anlatmak istemediğim için devam ediyorum. Hayır, hiç planlamadığımız bi zamandı. Doğum kontrol hapı kullanıyordum üstelik

Bat 4 Mayıs. Yaş 23 . 14 aydır ki istiyorum . Ben ve bekleyen Herkese nasip olsun inşallah

Bişeyi merak ediyorum hanımlar, bazı doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor bazıları her gün. Size doktorunuz nasıl bir öneride bulundu?

Bişeyi merak ediyorum hanımlar, bazı doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor bazıları her gün. Size doktorunuz nasıl bir öneride bulundu?
Sanirim o erkegin sperm sayisi ve hareketliligiyle ilgili. Eger esinde problem yoksa hergun yap varsa gunasiri diyolar ama esimin de dedigi gibi bi sorun yoksa bile gun asiri en sagliklisi cesme mi bu nezaman acsan akacak diyo hakli .

Rüyamda krem rengi inek gördüm yanında yavrusu yatıyordu karın içinde. Ben yanlarına yaklaşınca kızdı ayaklarıyla bana vurdu falan kardan da kaçamadım yedim tepiği. Bu ay da kafayı yemesem rüyalarla yumurtlama günü yaklaştı yine başladık

Ne diyelim inşallah denk gelir o zaman böyle dua edelim ne günlere kaldıkrahim filminiz de temiz dediniz işte cidden nasip demekki

3-4 farklı dr aynı şeyi söyledi gün aşırı birliktelik diye söylendi .. sağlıklı olsada erkek spermin kaliteli canlı hareketli en iyi oldugu vakiti gün aşırı olarak söylüyorlar (kaba bir tabirle boş sperm olmuş oluyor)

Bana gün aşırı dedi,öyle dediği halde ben femara bitip şu günden başlayın ama gün aşırı dediği ilk 3 gün tam pik ve çatlama gözüküyor ovulasyonda diye tuttum arka arkaya denedim ve olmadı çünkü arka arkaya olunca bence cidden sperm ona göre oluyor

Kızlar aşılama yapıcak olanlar dr nasıl yönlendirdi öncesinde test veya ilaç verdi mi bilgi verir misiniz lütfen şehir ve fiyat da paylaşırsanız sevinirim

Beni de ekler misin canım nisan ayından kalanlardanım Bat henüz adetim başlamadı ama takvime göre 14 mayıs
İlaç folik asit d vitamini
2. Ay olacak denemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…