Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de 3 yıl öncesinde bi kürtajım vardı. 2 yıl denedik sonra olmadı. Aklım kalmasın hsg çekineyim dedim. Sonra yine bi problem çıkmadı. 2 ay klomen kullanarak denedik sonra 1 yıl da kendimiz denedik yine olmadı. Kendimde güç bulup doktora gittim bu ay yeniden. Hayır diyor bir problem yok denk gelmemiş. Anlam veremiyorum yani ben de. Gerçekten karışık işler. Allah hayırlısını versin ne diyelim. Adetlerim düzenli, yumurta büyüyor, çatlıyor, spermler hızlı, hareketli, eeee? Denk gelmemiş peki dedim

Allahım yalnız açıklama nasıl tatmin edici denk gelmemiş peki kaybınızdan hamile kalmak için çok uğraşmışmıydınız

Devlete mi gittin canim

Aslında öyle adete yakın kalamazsın ama geç yumurtluyosan bunu hesap edemezsin işte bende hiç kullanmıyodum ovülasyon testi geçen ay yapmaya başladım takvime göre 4 gün geç yumurtladım mesela bilmiyodum şimdi yapıyorum kaçırmamak için

Ben gitmeye utaniyorum cok cabuk yayılır burda. Tanimadik aktarda da ha hazir almisim ha o hazirlamis guvenilirlik ayni
Ya ben bi çok şeyi ondan aldım ama tanımıyorum tabi adamı vicdanına kalmış. Kız adam bana dedi ki bağışıklık iiçinmi istiyorsun yok dedim hamilelik hhahaaha. Sen nerde yaşıyorsun . bir de ailecek mi tanıyorsunüz.senin gelin benden şunu aldı falan mı der .

Merhaba canım benide listeye yazar mısın liste bana uğur getirir belki bat 12 Mayıs- Yaş 30- 5 aydır istiyoruz- Klomen Folik Asit

Walla120 TL verdim kazıklandım mı acaba sabah akuşam ye 1 ay gider dedi ama daha fazla gider . faydası olsun da parasında değilim
Ben kızıma almıştım bağışıklık için. Kızımım çoklu gıda alerjisi var.. Dokundu öylece duruyor ben içeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…