Sanki t çizgisinin biraz daha koyu olma zamanı var ama tabi teste yapılan zamana, önceden sıvı alımı ne zaman bırakıldı ona göre biraz silik kalabiliyor, yarın tam koyu olmaz ise demekki bugün yumurtlama gününüzKızlar merhaba. Ben a önce ilk defa ovülasyon testi yaptım. Adetimden itibaren bugün 12.gün. 28-29-30 günde bir adet oluyorum. Bu teste göre bugün yumurtlama günü mü bir bakar mısınız ? Öyle gibi görünüyorEki Görüntüle 2828329
Bizim iki tarafta da olursa ilk torun olacak ondan isteklerini bir yerde anlıyorum hoş kendim de eylüle kadar üzerinde durmazken bir kez o kalp atışını duyup nasıl bişey olduğunu anlayınca insan cidden istiyorbenim de bekar ve evlenmesi zor bir kaynım var evlerden ırak bence de evlenmesin kimsenin başını yakmaya gerek yok Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Düşük sonrası rahim filmi vs yaptırdın mı?
Testten önce hiç sıvı almadım. Yarın da aynı saatte yapayım bakalım daha koyu mu çıkacak ? TeşekkürlerSanki t çizgisinin biraz daha koyu olma zamanı var ama tabi teste yapılan zamana, önceden sıvı alımı ne zaman bırakıldı ona göre biraz silik kalabiliyor, yarın tam koyu olmaz ise demekki bugün yumurtlama gününüz
Bakın mesela önceki aylardan birindeki testim, her gün aynı saatlerde yapmaya çalıştım ve kesinlikle en az 3 saat su vs içmedim bu şekilde net gösterdi
İnşallah nasip etsin Rabbim hayırlısıylaBu da benim kendi açtığım grup zaten oldu olmadı aktif olamam bu kadar işe girecem çocuk yok para kazanayım. İnşallah dediğiniz gibi nasip olur
Yok nerde yumurtlicam ayda yılda belki:)Donemsel olabilir belki pik olmustur ama o gün testi yanlis yapacağın tutmustur veya bu ay gec yumurtlayacaksindir. Rutin olarak geç yumurtlamiyorsan çok takilma
Evet cnm pik gornuyorKızlar merhaba. Ben a önce ilk defa ovülasyon testi yaptım. Adetimden itibaren bugün 12.gün. 28-29-30 günde bir adet oluyorum. Bu teste göre bugün yumurtlama günü mü bir bakar mısınız ? Öyle gibi görünüyorEki Görüntüle 2828329
Cidden bu işler çok karışık bende 3 ay bekledim kürtaj sonrası doktor ilk olabilir normal dedi ama içim rahat etmedi pıhtılaşma testi yaptırdım meğer pıhtılaşma varmış şimdi olursa iğne ile devam, bende hsg çekilmediğime bazen aklım kalıyor kürtaj yüzünden acaba sıkıntı olurmuydu ki diyeDüşük sonrası kürtaj oldum işte patalojiye yollandı sonuç normal ilk gebeliklerde dendi. Korundum birde 4 ay düşükten sonra.Düşük olalı bir seneyi geçti zaten zaten çok da üstüne düşmedim ben bu işlerin böyle oluyor sandım ilişki varsasonra ne gelen ne giden yok bende ovulasyon testlerine bulaştım bu test kullanalı 3.ayım zaten Aralık'ta hsg çekildim doktorum dene gel dedi. Bu ay aşılama niyetim de vardı ama adetim gelmedi. Mevlam ne eylerse güzel eylesin ben bir gayret devam ediyorm çalışmalarımın birgün alırım inşallah karşılığını.
Evet ya çok az da olsa hamiş olmak o duygu hiçbir duygunun yerini alamaz bu yüzden rabbim hepimize versin inşallah
Bende ilk defa pazartesi başlıcam şimdi oruç tutacagim için saat 15.00 gibi yapmayı planlıyorum susuz kalacağım için yanıltma olurmu acabaSanki t çizgisinin biraz daha koyu olma zamanı var ama tabi teste yapılan zamana, önceden sıvı alımı ne zaman bırakıldı ona göre biraz silik kalabiliyor, yarın tam koyu olmaz ise demekki bugün yumurtlama gününüz
Bakın mesela önceki aylardan birindeki testim, her gün aynı saatlerde yapmaya çalıştım ve kesinlikle en az 3 saat su vs içmedim bu şekilde net gösterdi
Hayır tam tersi su alımı olmayınca daha iyi oluyorBende ilk defa pazartesi başlıcam şimdi oruç tutacagim için saat 15.00 gibi yapmayı planlıyorum susuz kalacağım için yanıltma olurmu acaba
Cidden bu işler çok karışık bende 3 ay bekledim kürtaj sonrası doktor ilk olabilir normal dedi ama içim rahat etmedi pıhtılaşma testi yaptırdım meğer pıhtılaşma varmış şimdi olursa iğne ile devam, bende hsg çekilmediğime bazen aklım kalıyor kürtaj yüzünden acaba sıkıntı olurmuydu ki diye
Hala hiç belirti yok mu olacaksın gibi bir his felan
Hayır hiç hsg çekilmedim zaten dediğim gibi eylülde bebek düşündük hemen o ay olmuştu Kasım da kürtaj oldu 3 ay mola sonra bir ay yumurta tam gelişmedi, bu ay da herşey güzeldi ama tutmadı bu da deneyeceğim 3.ay işteYok canım bence gerek zaten hamile kalıyorsun bende öyle çok şey düşündüm ama temiz çıktı hsg.
Hiç çekildin mi hsg peki?
İşin tuhaf tarafı ilk hamile kaldığımda da hiç belirtim yoktu sadece tat duyum değişti o kadarcık.
Sadce şimdi gögüslerim hafif hassas iki gündür birde şiştiler akşamları bazen kasık ağrım gazım çok oluyor, gaz da sancım oluyor.hamile yaşamadım uzun süre nedendir algılayamıyorum ki canım
Hayır hiç hsg çekilmedim zaten dediğim gibi eylülde bebek düşündük hemen o ay olmuştu Kasım da kürtaj oldu 3 ay mola sonra bir ay yumurta tam gelişmedi, bu ay da herşey güzeldi ama tutmadı bu da deneyeceğim 3.ay işte
Benim regl öncesi asla göğüslerim acımaz ama hamile kaldığımda ciddi derecede ağrıyordu, çok soğuk yapılı bir insanım ama o ay ara ara elim ayağım anında sıcacık olup ateş basıyordu eşim şok olmuştu ellerin sıcak diye, sarı jel gibi bir akıntı vardı ve son son artık hızlı ayaga kalkınca gözüm kararıyordu en net belirtilerim bunlardı valla çok merak ettim senin ne çıkacak
Düşükte kanama olmaması hepten ilginç değil mi ama ciddenYaa şuan belirti diyerek kaç belirti yine arasam çıkarda bende hiçbirşey belirmez kimesela düşük yaşadım bir damla kanamam olmadı. Doktora kontrole gidince öğrendim geçikmiş düşük dediler düşün herşeyim geçikmiş oluyor. Bende meraktayım ne olacak sonum adet olacak gibi hiç hissetmiyorum
Düşükte kanama olmaması hepten ilginç değil mi ama ciddentamam bende 3 hafta kalbi durmuş olarak gezmişim ama benimki düşük değildi ay Allahım daha neler duyacağız
3 hafta hiç kan vs gelmedi doktordan 1 gün önce bir leke geldi gittim kabi durmuş dedi ultrasonda bütündü gayet ama alınırken nasıl oldu bilmiyorum hiçBana da ilginç geliyor bitmiş hamilelik yani paramparça olmuş içimde damla kan gelmiyor kimyasalım da tam tersi oluk oluk kanım aktı.
Artık ne ilginç olsa beni buluyor zaten.
Merak ettiğim kalbi durmuş öyle yine duruyor muydu seninki?
3 hafta hiç kan vs gelmedi doktordan 1 gün önce bir leke geldi gittim kabi durmuş dedi ultrasonda bütündü gayet ama alınırken nasıl oldu bilmiyorum hiç
Çıkmaz canım en az 10-12 gün geçmesi lazımKızlar bu ay adet geciken var mı ya havalardan dolayı gecikme oluyomuş genelde 5 gün gecikti arada adet olacakmis gibi sancilarim geliyo ama tık yok hamilelik belirtiriside yok.. adet tarihinden 6 gün önce ki ilişki tutsa şuan testte çıkmaz mıydı geç dollenmede olsa
Işte bu 2. Denenemiz burdan okuduklarimdan sonra anladım ki geç yumurtluyorum sanırım çünkü adete 1 hafta kala akıntılarım çok oluyo hatta bu ayda öyle oldu su gibi aktı resmen hep. Ovulasyon kullanmadım daha önce o yüzden şuan anlayamıyorum adete 3 gün kala 5 gün kala daha düşük değil mi hamile kalma sansi ?Çıkmaz canım en az 10-12 gün geçmesi lazım