Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne diyelim inşallah denk gelir o zaman böyle dua edelim ne günlere kaldıkrahim filminiz de temiz dediniz işte cidden nasip demekki
İnşallah diyorum artık. Son dönemlerde sebepsiz infertiti çok fazla imiş ama. Herhangi bir sebep yokken gebelik oluşmuyormuş. Ben de onlardan biriyim sanırım. Allah yardımcımız olur doktorları da aracı yaparsa inşallah denk gelecektir heralde

İnşallah bu ay diyelim o zaman bana daha bir şey demedi. Salı onu da sorayım en iyisi

Beklenen adet 27 nisan
Yaş 34
1 aydır bebek istiyoruz
İkinci çocuğum olacak 10 aylık bi kızım var herhangi bi ilaç kullanmiyorum

Sanirim o erkegin sperm sayisi ve hareketliligiyle ilgili. Eger esinde problem yoksa hergun yap varsa gunasiri diyolar ama esimin de dedigi gibi bi sorun yoksa bile gun asiri en sagliklisi cesme mi bu nezaman acsan akacak diyo hakli .

Kopardın kız beni..
4gün üst üste yapanlar var.. Kuzenim diyor makine mi bu kalkmaz bile

Yusra-61 benide ekleyebilir misiniz
Bat - 8 mayıs
Yaş 25
1 senedir cocuk icin ugrasiyoruz
Folik asit - klomen - yarinda catlama igmesi olacagim insallah

RABBIM hak eden isteyen herkese evlat nasio etsin insallaaaahhh

Evet benim adet geldi sonunda gecikmelide olsa sokuldum bat 17 mayıs canım benide yazar mısın belli oldu artık inşallah bu mayısta tutar hepimizin

Yusra-61 benide ekleyebilir misiniz
Bat - 8 mayıs
Yaş 25
1 senedir cocuk icin ugrasiyoruz
Folik asit - klomen - yarinda catlama igmesi olacagim insallah

RABBIM hak eden isteyen herkese evlat nasio etsin insallaaaahhh
Merhaba bn de yarın klomen e başlıyorum kaç tane yumurtanız oluştu acaba bir de kaçıncı günde oluyo çatlatma iğnesi

Kızlar doktordan randevu alıcam yarın. Şimdi adet oldum salı mı alsam çarşamba mı 2.gün gidiliyo sanırım çarşamba geç mi olur test için

Arka arkaya iki çocuk zor olmaz mı? Ben de arası çok açılmasın istiyorum ama herkes çok zor olur gibi konuşuyor
Valla yaşım 34 olunca mecbur biraz zaten herkes dediğin gibi arka arkaya yap diyor bakalım Ara verip aynı şeyleri yaşamakta zor tek tavsiyem kızlar bol bol uyuyolun bebek olunca uyku muyku yok bildiğin yok yani mecazen degil

Merhaba bn de yarın klomen e başlıyorum kaç tane yumurtanız oluştu acaba bir de kaçıncı günde oluyo çatlatma iğnesi
Merhaba ben 5 gun kullandim 6. Gunu gittim yumurtalar guzel buyumus 2 gun daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi cuma gunu sormayi unuttum kac tane oldugunu ama ben ekranda 3 tane yumurta olcerken gordum yarin sorarim

Kızlar doktordan randevu alıcam yarın. Şimdi adet oldum salı mı alsam çarşamba mı 2.gün gidiliyo sanırım çarşamba geç mi olur test için
Ilac falan yazacaksa bence yarin gitmelisin ben reglimin 1. Gunu gittim 2. Gunu ilaca baslatti doktor sadece hormon tahlili icinse 4. Gune kadar süresi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…