Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben de 31 yaşındayım çok genç sayılmam. İlkini bu ay bile yapsam doğdu etti diyene kadar 32,hadi bir yaşına girdi 33, diğerini düşündük 34 ü bulduk yani arada 4 sene boşluk bıraksam olacağım 35 36,o zamanda kafam götürürü mü bilemedim.

Bende ilkine 32 de hamile kalıp 33 te dogurdum birde geç evlendim 32 de evlendim ağustosta dugunum oldu ekimde hamileydim malesef zor oluyor ama cokta güzel bi duygu

Merhaba ben 5 gun kullandim 6. Gunu gittim yumurtalar guzel buyumus 2 gun daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedi cuma gunu sormayi unuttum kac tane oldugunu ama ben ekranda 3 tane yumurta olcerken gordum yarin sorarim
Adet başlangıcıyla mı başladınız acaba

Bende ilkine 32 de hamile kalıp 33 te dogurdum birde geç evlendim 32 de evlendim ağustosta dugunum oldu ekimde hamileydim malesef zor oluyor ama cokta güzel bi duygu
Allah nasib ederse biz de tadarız inşallah. Çok zorlu bi süreç ondan da korktum yıllarca. Hayatı askıya almak gibi gelmişti hep.

Salı ya al canım 2.5 gün gibi oluyor.
Çarşamba geç olur
Ilac falan yazacaksa bence yarin gitmelisin ben reglimin 1. Gunu gittim 2. Gunu ilaca baslatti doktor sadece hormon tahlili icinse 4. Gune kadar süresi var
2. Gün gitmen daha iyi olabilir
Canım ben 2.günü gittim doktor ertesi güne gel dedi 3. Gun kan verdim bilgin olsun
Kizlarr hepiniz çok güzel açıklamissinz hangisine karar veriyim şöyle diyim hormon için istiyorum daha önce hiç baktirmadim bide yumurtaliklarima baksın istiyorum ve adetim 6 gün sürüyor 2yi çok duydum 3tede geç kalmışsın bidahaki reglde gel derse diye beklemek istemiyorum açıkçası 1 ay daha

O zaman canım yarın git, keşke 3. Gün gelseydin derse ertesi gün kontrol randevusu ile tekrar gitmen daha kolay olur. Zaman kaybetmemiş olursun hem

Canim ablam ayni senin dedigin gibi oldu 31de ilk aydan anne oldu 2. Ci bu ocakta 36da doğurdu 4 sene çok gibi duruyo ama çocuklar anca kendine geliyo

Canim ablam ayni senin dedigin gibi oldu 31de ilk aydan anne oldu 2. Ci bu ocakta 36da doğurdu 4 sene çok gibi duruyo ama çocuklar anca kendine geliyo
Ya ben bi de aileme de yakın değilim. Annemin gelip bakma şansı da yok. Bakıcıya götürsem aklım kalacak

Ben 2 de gittim bakmadı yarın gel dedi bana hormon için gittim bende sen 2 de git bakmazsa 3 de gidersin kuzum

Ya ben bi de aileme de yakın değilim. Annemin gelip bakma şansı da yok. Bakıcıya götürsem aklım kalacak
Canım ablamda aynı senin gibi şehir dışına evlendi o yüzden 4 Sene ara verdi tek başına diye çok şükür 36da doğurdu yni olmucak diye bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…