Salı ya al canım 2.5 gün gibi oluyor.Kızlar doktordan randevu alıcam yarın. Şimdi adet oldum salı mı alsam çarşamba mı 2.gün gidiliyo sanırım çarşamba geç mi olur test için
Ya ben de 31 yaşındayım çok genç sayılmam. İlkini bu ay bile yapsam doğdu etti diyene kadar 32,hadi bir yaşına girdi 33, diğerini düşündük 34 ü bulduk yaniValla yaşım 34 olunca mecbur biraz zaten herkes dediğin gibi arka arkaya yap diyor bakalım Ara verip aynı şeyleri yaşamakta zor tek tavsiyem kızlar bol bol uyuyolun bebek olunca uyku muyku yok bildiğin yok yani mecazen degil
Bende ilkine 32 de hamile kalıp 33 te dogurdum birde geç evlendim 32 de evlendim ağustosta dugunum oldu ekimde hamileydim malesef zor oluyor ama cokta güzel bi duyguYa ben de 31 yaşındayım çok genç sayılmam. İlkini bu ay bile yapsam doğdu etti diyene kadar 32,hadi bir yaşına girdi 33, diğerini düşündük 34 ü bulduk yaniarada 4 sene boşluk bıraksam olacağım 35 36,o zamanda kafam götürürü mü bilemedim.
Adet başlangıcıyla mı başladınız acabaMerhaba ben 5 gun kullandim 6. Gunu gittim yumurtalar guzel buyumus 2 gun daha bekleyelim pazartesi catlatiriz dedicuma gunu sormayi unuttum kac tane oldugunu ama ben ekranda 3 tane yumurta olcerken gordum yarin sorarim
Bence de sormalısın bakalım seninki ne diyecekİnşallah bu ay diyelim o zamanbana daha bir şey demedi. Salı onu da sorayım en iyisi
Allah nasib ederse biz de tadarız inşallah. Çok zorlu bi süreç ondan da korktum yıllarca. Hayatı askıya almak gibi gelmişti hep.Bende ilkine 32 de hamile kalıp 33 te dogurdum birde geç evlendim 32 de evlendim ağustosta dugunum oldu ekimde hamileydim malesef zor oluyor ama cokta güzel bi duygu
BakalımBence de sormalısın bakalım seninki ne diyecek
Canım malesef biraz öyle anne olunca tüm diğer vasiflarin bitiyor ama nasip olursa anlarsın dediği mi bir bakışı yetiyoAllah nasib ederse biz de tadarız inşallah. Çok zorlu bi süreç ondan da korktum yıllarca. Hayatı askıya almak gibi gelmişti hep.
Ben de sizinleyim yaş 25Merhaba beni de ekler misiniz
BAT: 29 Nisan
1,5 senedir istiyoruz
Folik asit kullanıyorum
Salı ya al canım 2.5 gün gibi oluyor.
Çarşamba geç olur
Ilac falan yazacaksa bence yarin gitmelisin ben reglimin 1. Gunu gittim 2. Gunu ilaca baslatti doktorsadece hormon tahlili icinse 4. Gune kadar süresi var
2. Gün gitmen daha iyi olabilir
Kizlarr hepiniz çok güzel açıklamissinz hangisine karar veriyimCanım ben 2.günü gittim doktor ertesi güne gel dedi 3. Gun kan verdim bilgin olsun
Güldür güldürde bi skeç var yaCanım malesef biraz öyle anne olunca tüm diğer vasiflarin bitiyor ama nasip olursa anlarsın dediği mi bir bakışı yetiyo
O zaman canım yarın git, keşke 3. Gün gelseydin derse ertesi gün kontrol randevusu ile tekrar gitmen daha kolay olur. Zaman kaybetmemiş olursun hemKizlarr hepiniz çok güzel açıklamissinz hangisine karar veriyimşöyle diyim hormon için istiyorum daha önce hiç baktirmadim bide yumurtaliklarima baksın istiyorum ve adetim 6 gün sürüyor 2yi çok duydum 3tede geç kalmışsın bidahaki reglde gel derse diye beklemek istemiyorum açıkçası 1 ay daha
Canim ablam ayni senin dedigin gibi oldu 31de ilk aydan anne oldu 2. Ci bu ocakta 36da doğurdu 4 sene çok gibi duruyo ama çocuklar anca kendine geliyoYa ben de 31 yaşındayım çok genç sayılmam. İlkini bu ay bile yapsam doğdu etti diyene kadar 32,hadi bir yaşına girdi 33, diğerini düşündük 34 ü bulduk yaniarada 4 sene boşluk bıraksam olacağım 35 36,o zamanda kafam götürürü mü bilemedim.
Evet mantıklı yarın gideyim hemenO zaman canım yarın git, keşke 3. Gün gelseydin derse ertesi gün kontrol randevusu ile tekrar gitmen daha kolay olur. Zaman kaybetmemiş olursun hem
AynenGüldür güldürde bi skeç var ya
ama bi gülüşü vardiye
Ona benziyor bu da
2. GünüAdet başlangıcıyla mı başladınız acaba
Ya ben bi de aileme de yakın değilim. Annemin gelip bakma şansı da yok. Bakıcıya götürsem aklım kalacakCanim ablam ayni senin dedigin gibi oldu 31de ilk aydan anne oldu 2. Ci bu ocakta 36da doğurdu 4 sene çok gibi duruyo ama çocuklar anca kendine geliyo
Ben 2 de gittim bakmadı yarın gel dedi bana hormon için gittim bendeKizlarr hepiniz çok güzel açıklamissinz hangisine karar veriyimşöyle diyim hormon için istiyorum daha önce hiç baktirmadim bide yumurtaliklarima baksın istiyorum ve adetim 6 gün sürüyor 2yi çok duydum 3tede geç kalmışsın bidahaki reglde gel derse diye beklemek istemiyorum açıkçası 1 ay daha
Canım ablamda aynı senin gibi şehir dışına evlendi o yüzden 4 Sene ara verdi tek başına diye çok şükür 36da doğurdu yni olmucak diye bişey yok.Ya ben bi de aileme de yakın değilim. Annemin gelip bakma şansı da yok. Bakıcıya götürsem aklım kalacak
Aaa o zaman çok güzel2. Günü