Evet hazır karışımlardan aldım ben, eğriçayır diye bir markanınkini almıştım.Bal ari sütü poleni nereden temin ettin hazir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hazır karışımlardan aldım ben, eğriçayır diye bir markanınkini almıştım.Bal ari sütü poleni nereden temin ettin hazir mi
Kiz ben bugun aktara gittim adam bana ozel yapti hazir olanlardan almak istemedim ama bakalim insallah ise yarar .Sizin polen arı sütü ve bal böyle hepsi bir arada olandan mı? Ben ayrı sandım da
Canım benim de 3 yıl öncesinde bi kürtajım vardı. 2 yıl denedik sonra olmadı. Aklım kalmasın hsg çekineyim dedim. Sonra yine bi problem çıkmadı. 2 ay klomen kullanarak denedik sonra 1 yıl da kendimiz denedik yine olmadı. Kendimde güç bulup doktora gittim bu ay yeniden. Hayır diyor bir problem yok denk gelmemiş. Anlam veremiyorum yani ben de. Gerçekten karışık işler. Allah hayırlısını versin ne diyelim. Adetlerim düzenli, yumurta büyüyor, çatlıyor, spermler hızlı, hareketli, eeee? Denk gelmemiş peki dedimCidden bu işler çok karışık bende 3 ay bekledim kürtaj sonrası doktor ilk olabilir normal dedi ama içim rahat etmedi pıhtılaşma testi yaptırdım meğer pıhtılaşma varmış şimdi olursa iğne ile devam, bende hsg çekilmediğime bazen aklım kalıyor kürtaj yüzünden acaba sıkıntı olurmuydu ki diye
Hala hiç belirti yok mu olacaksın gibi bir his felan
Allahım yalnız açıklama nasıl tatmin edici denk gelmemiş peki kaybınızdan hamile kalmak için çok uğraşmışmıydınızCanım benim de 3 yıl öncesinde bi kürtajım vardı. 2 yıl denedik sonra olmadı. Aklım kalmasın hsg çekineyim dedim. Sonra yine bi problem çıkmadı. 2 ay klomen kullanarak denedik sonra 1 yıl da kendimiz denedik yine olmadı. Kendimde güç bulup doktora gittim bu ay yeniden. Hayır diyor bir problem yok denk gelmemiş. Anlam veremiyorum yani ben de. Gerçekten karışık işler. Allah hayırlısını versin ne diyelim. Adetlerim düzenli, yumurta büyüyor, çatlıyor, spermler hızlı, hareketli, eeee? Denk gelmemiş peki dedim
Ben gitmeye utaniyorum cok cabuk yayılır burda. Tanimadik aktarda da ha hazir almisim ha o hazirlamis guvenilirlik ayniKiz ben bugun aktara gittim adam bana ozel yapti hazir olanlardan almak istemedim ama bakalim insallah ise yarar .
Devlete mi gittin canimCanım benim de 3 yıl öncesinde bi kürtajım vardı. 2 yıl denedik sonra olmadı. Aklım kalmasın hsg çekineyim dedim. Sonra yine bi problem çıkmadı. 2 ay klomen kullanarak denedik sonra 1 yıl da kendimiz denedik yine olmadı. Kendimde güç bulup doktora gittim bu ay yeniden. Hayır diyor bir problem yok denk gelmemiş. Anlam veremiyorum yani ben de. Gerçekten karışık işler. Allah hayırlısını versin ne diyelim. Adetlerim düzenli, yumurta büyüyor, çatlıyor, spermler hızlı, hareketli, eeee? Denk gelmemiş peki dedim
Kiz ben bugun aktara gittim adam bana ozel yapti hazir olanlardan almak istemedim ama bakalim insallah ise yarar .
Walla120 TL verdim kazıklandım mı acaba sabah akuşam ye 1 ay gider dedi ama daha fazla gider . faydası olsun da parasında değilimAyrı olması daha iyi bak faydasını göreceksin. Kaça aldın peki canım?
Aslında öyle adete yakın kalamazsın ama geç yumurtluyosan bunu hesap edemezsin işte bende hiç kullanmıyodum ovülasyon testi geçen ay yapmaya başladım takvime göre 4 gün geç yumurtladım mesela bilmiyodum şimdi yapıyorum kaçırmamak içinIşte bu 2. Denenemiz burdan okuduklarimdan sonra anladım ki geç yumurtluyorum sanırım çünkü adete 1 hafta kala akıntılarım çok oluyo hatta bu ayda öyle oldu su gibi aktı resmen hep. Ovulasyon kullanmadım daha önce o yüzden şuan anlayamıyorum adete 3 gün kala 5 gün kala daha düşük değil mi hamile kalma sansi ?
Eki Görüntüle 2828541
Iki testi aynı idrarla yaptim kizlar farka bakin. Strip test cok daha net. Pik olmadi
Ya ben bi çok şeyi ondan aldım ama tanımıyorum tabi adamı vicdanına kalmış. Kız adam bana dedi ki bağışıklık iiçinmi istiyorsun yok dedim hamilelik hhahaaha. Sen nerde yaşıyorsun . bir de ailecek mi tanıyorsunüz.senin gelin benden şunu aldı falan mı der .Ben gitmeye utaniyorum cok cabuk yayılır burda. Tanimadik aktarda da ha hazir almisim ha o hazirlamis guvenilirlik ayni
Walla120 TL verdim kazıklandım mı acaba sabah akuşam ye 1 ay gider dedi ama daha fazla gider . faydası olsun da parasında değilim
He ya aynen öyle verdiğim para o olsa.Birazcık fazla olmuş ama olsun iş görsün de 120 tlye uşak olsun yeter ki
Eminim o değilde bu ay bu olduHe ya aynen öyle verdiğim para o olsa.
Walla inşllah Mayıs ta olacak artık yoksa haziranda aşılama.Eminim o değilde bu ay bu oldu
Walla inşllah Mayıs ta olacak artık yoksa haziranda aşılama.
hakkımızda hayırlısı kuzu. İsyan etmek istemiyorum .Allahın bi bildiği vardı vakti zamanı gelmemiştir.Ahh ahhh inşallah canım ya inşallah
Merhaba canım benide listeye yazar mısın liste bana uğur getirir belki bat 12 Mayıs- Yaş 30- 5 aydır istiyoruz- Klomen Folik AsitMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @bonnieandclyde 2.May 26 1,5 Yıl Resretvord+Demir+ Folidoce+ Omega @seleny0 3.May 28 4 Ay Folibol @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x B bbusraa61 4.May 25 4 Ay Prowomen @pranayama 5.May 35 1 Ay Folate @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Gobekadimyokbenim 5.May 31 3 Ay Folibol @roseanne 5.May 31 1 Yıl x @yubucukp 5.May 38 2 Yıl Matofin +B12+ Folibol @dilarayetik 6.May 26 2 Ay Folik Asit @yldz1725 6.May 29 1 Yıl Coraspin + Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @MoonfacedMom 7.May 28 2,5 Yıl x @GreenLover 7.May 29 10 Ay Folikosal NasilYarDiyeyim 7.May 34 3 Yıl Prowoman+Dvit+Astalife @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Egenin incisi1 8.May 30 7 Ay D Vitamini + Gynositol @bgm21 8.May x 1 Yıl Klomen+Çatlatma @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @yeni minnak 9.May 28 3 Ay Clife macun+Folik Asit @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @cccilemm 10.May 34 10 Ay Decavit @Smaozgl 10.May 23 8 Ay Folik Asit @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @sweetdreams1985 11.May 35 x Folibol @Aysunnn28 12.May x 2 Yıl Folik Asit @pofudukbiri 12.May 25 1 Yıl Klomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis @YarenSultan92 12.May 29 3 Ay x @fattee 12.May 28 9 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @experla 13.May 28 4 Ay Regenesis max @Mrsmai 13.May 34 3 Ay Folibol @Insolsun 14.May 28 11 Ay Klomen+Ovitrelle @ELIF7007 14.May 34 2 Ay x @Esrakcshn 14.May 35 4 Ay Folik Ait + Levitron S sestra22 15.May 32 15 Ay Bal + Arı Sütü + Polen @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @tgba98 16.May 22 2 Ay Folibol Ha-ri 17.May 28 3 Ay Coraspin + Folik Asit+ Femara @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @gulayseT 18.May 25 1 Yıl x @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @the economist 20.May 30 5 Ay Gynosito @CherryQueen 20.May 29 10 Ay x @Poouh 21.May 27 1 Ay x @M e g g 23.May 27 5 Ay D3, K2, Solgar fosfat @Derin1111 24.May 28 3 Yıl d3 + b12 + C vitamini @KokunHuzur 25.May 30 4 Ay x @Teacher95 25.May 25 11 Ay Folidoce LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini @Hayat su 0606 28.May 25 2,5 Yıl Folidoce + Dvit Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol saqelenge ? 37 1 Ay x @Azaleaa ? 27 2 Ay x
Ben kızıma almıştım bağışıklık için. Kızımım çoklu gıda alerjisi var.. Dokundu öylece duruyor ben içeyim bariWalla120 TL verdim kazıklandım mı acaba sabah akuşam ye 1 ay gider dedi ama daha fazla gider . faydası olsun da parasında değilim