Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sol bacağıma 2 gündür çok fena ağrı giriyor kemiklerim agriyo sanki sizde de oldu mu boyle bisey hamilelik belirtilerinde okumuştum bacaga vuran ağrı ama emin olamadim

ACil kabul etmiyor ki
Ben bugün migrenin var diye gittim gebelikten şüpheleniyorum ilaç kullanmaya korkuyorum dedim önce test yapalım ona göre ilaç yazalım dedi doktor test çıkınca ağrın devam ediyorsa hamileler için serum var takalım dedi yok dedim parol falan yazdı eşim bi kaç ağrı kesici mide ilacı falan istedi kendine de öyle çıkıp geldik

Benim sol bacağıma 2 gündür çok fena ağrı giriyor kemiklerim agriyo sanki sizde de oldu mu boyle bisey hamilelik belirtilerinde okumuştum bacaga vuran ağrı ama emin olamadim
Benim de 2 saattir iğne batıyor gibi girip çıkıyor ama testler bişi yoh diyor sabah ilk idrarla yine bir deneme yapacam napim

Benim de 2 saattir iğne batıyor gibi girip çıkıyor ama testler bişi yoh diyor sabah ilk idrarla yine bir deneme yapacam napim
Yap kuzum da çıkmazsa üzülme bak milletin kaö gün sonra çıkmış pozitifi seninki bi de sovyet Rusyadan kalma testler güven olmassss

Yok iğne tedavisiyle yumurtalarım gelişti daha sonra catlatma ignesi kullandım bugun iğnenin 12nci günü daha
Negatif diye moralini bozma hiç bu iğneden 36 saat sonra çatlıyor galiba daha 10 günlük anca daha onun iki gün dollenip yolda gitmesi var acele edip moralini bozma hiç dikkat et kendine iyi beslen

Ya ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyle ben pazartesi şansımı sabahtan kadın doğuma gidip denemeyi düşünüyorum ama yasaktan kaynaklı nasıl giderim bilemiyorum

Negatif diye moralini bozma hiç bu iğneden 36 saat sonra çatlıyor galiba daha 10 günlük anca daha onun iki gün dollenip yolda gitmesi var acele edip moralini bozma hiç dikkat et kendine iyi beslen
Ben iğneden 6 gün sonra kahverengi akıntı yaşadım sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı su yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi ki yoksa erken mi onun icin vallahi düşünmekten beynim yandı

Kızlar bu dogyy pozisyonundan sonra sırt üstümü yatıyonuz yüz üstümü yoksa ayakları dikip mi yatıyosunuz
Bu soru çok doğru bir soru ama cevabını bende merak ettim açıkcası
Gözün aydın balım inşallah tez vakitte değerlendirmeler başlar ve sonuç alırsınız
İnşllah gizemcim inşallah nasip nereye bakalım sen nasılsın bu arada iyi misin?
Evet çok iyi denk geldi evde geçiririm en azından ben biraz fazla nazlı geçircm heralde süreci
Birazsa iyi ben olacam ahh naz abidesi olacam ayy yicem herkesi

Ben iğneden 6 gün sonra kahverengi akıntı yaşadım sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı su yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi ki yoksa erken mi onun icin vallahi düşünmekten beynim yandı
Bat ne zaman senin yerleşme kanaması ne zaman olur bilmiyorum ama iki gün geçince sanki adet bitimnde koyu kahve lekeli akıntı olurya aynı onun gibi peçetede gördüm iki üç kere hasta oluyorum sandım hatta sonra kayboldu gitti

Bende 4 gün önce sol bacakta ara ara sızlama vardı. Ertesi günde bacak kemiklerim iki gün boyunca sızladı adet olurken sızlar benim bacak kemiklerim aynı sızıydı. Bende belirti diye ümitlendim ama bişey yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…