- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ben de kocan gelince bizi unuttun sandım kızŞuan yeni girebildim başım ağrıyordu çay içtim kendimi bulduoruç vurdu sanırsam.
Sanırım izinne çıkmışsın öyle okudum sankimohh ne iyi olmuş senin için
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kocan gelince bizi unuttun sandım kızŞuan yeni girebildim başım ağrıyordu çay içtim kendimi bulduoruç vurdu sanırsam.
Sanırım izinne çıkmışsın öyle okudum sankimohh ne iyi olmuş senin için
![]()
geçmiş olsun cnm inş.kötü bişeyin yokturSanırım ben hasta oluyorum 10 dkdır ateşimi ölçüyorum. vücut sıcaklığım 36.9 ile 37.1 arasında ama ayaklarım donuyor![]()
İkiz olunca öyle mi oluyor. Ailede ikiz falan da yokAyyyyyyyyyy hadi inşallah belli olur birkaç haftaya![]()
Hayırlısı olsun canım benim umarım hersey gönlünce olurevet cnm ovulasyon geç oldu bata 11 gün kala şuan 7.gün daha anca 11.12.günde pozitif çıkıyor 5 mayıs batı bekliyorum
Klomen vs kullandın mıİkiz olunca öyle mi oluyor. Ailede ikiz falan da yokBen çok cahilim bu konularda. Bakalım yaşayıp göreceğiz
![]()
Hic korkma canım bende adet olacağım.diye bekliyordum hatta şeffaf ama kahveye çalan renkte akintim vardi sökecek diye bekliyordum 2 gün boyunca geldi 2gun geçince test yaptım.pozitiftiAslında benim yumurtlamadan beridir hafif kramplar şeklinde var ağrım ama bi kac gundur adet ağrısı gibi fazlalaştı oyuzden korkmaya basladim
Aslaaa burası hiç çıkar mı aklımdan birisi hamiş kaldı mı paylaştı mı aklım burada oluyor.Ben de kocan gelince bizi unuttun sandım kız
İnşAllah canım yageçmiş olsun cnm inş.kötü bişeyin yoktur
Gözün aydın balım inşallah tez vakitte değerlendirmeler başlar ve sonuç alırsınızAslaaa burası hiç çıkar mı aklımdan birisi hamiş kaldı mı paylaştı mı aklım burada oluyor.Eşime izin almakla uğraştık biraz
adam benim gitmem lazım 3 yıldır uşağım yok bugünü bekledim demiş
doktor bekliyor bizi demiş
şehirler arası izin sıkıntı oldu ama hallettik
birdaha çıkarttık izin belgesini
![]()
Hiçbir şey kullanmadım canım. Ovülasyon testine göre yaptım.Klomen vs kullandın mı
Kan testi yaptırmadınız mı ? Test hemen bir günde koyulaşmaz bence.Kızlar benim test hala silik ya dünden beri yükselmezmiydi beta hcg
Aynısı bizdede oldu geçen ay canım adam trip attım boş yere gitti spermler diye çok kötü bi duygu yaşayan bilir sinir olmuştumKızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba
Inşallah benim de öyle olur ama kendimi bugun alıştırdım olmadi olmadi regl ağrısı çekiyorsun daha umut ediyosun diye kendime ne kadar kızdımHic korkma canım bende adet olacağım.diye bekliyordum hatta şeffaf ama kahveye çalan renkte akintim vardi sökecek diye bekliyordum 2 gün boyunca geldi 2gun geçince test yaptım.pozitifti
Aaa yerleşme kanaması 2 gün mü sürdüHic korkma canım bende adet olacağım.diye bekliyordum hatta şeffaf ama kahveye çalan renkte akintim vardi sökecek diye bekliyordum 2 gün boyunca geldi 2gun geçince test yaptım.pozitifti
Sırt üstü ytiyorum canım ben 15 20 dakika ayaklar havada sonrada yüzüstü dönüyorum 1 buçuk saat falan yatissKızlar bu dogyy pozisyonundan sonra sırt üstümü yatıyonuz yüz üstümü yoksa ayakları dikip mi yatıyosunuz![]()
Ben 3 ay kafama taktım olmadı. Takmayı bıraktığım ay hamile kaldim. Biliyorum beklemek zor ama yinede beklemekten başka çaremiz yok malesef. İyi düşün iyi olur insaAllahInşallah benim de öyle olur ama kendimi bugun alıştırdım olmadi olmadi regl ağrısı çekiyorsun daha umut ediyosun diye kendime ne kadar kızdımpazartesi yine 0.10 u görmek istemiyorum
![]()
Kanama mi degilmi anlamadim ama evet 2 gün surduAaa yerleşme kanaması 2 gün mü sürdü