• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında benim yumurtlamadan beridir hafif kramplar şeklinde var ağrım ama bi kac gundur adet ağrısı gibi fazlalaştı oyuzden korkmaya basladim
Hic korkma canım bende adet olacağım.diye bekliyordum hatta şeffaf ama kahveye çalan renkte akintim vardi sökecek diye bekliyordum 2 gün boyunca geldi 2gun geçince test yaptım.pozitifti

Ben de kocan gelince bizi unuttun sandım kız
Aslaaa burası hiç çıkar mı aklımdan birisi hamiş kaldı mı paylaştı mı aklım burada oluyor. 🙈 Eşime izin almakla uğraştık biraz 🤣🤣🤣adam benim gitmem lazım 3 yıldır uşağım yok bugünü bekledim demiş 🤣🤣doktor bekliyor bizi demiş 🙈🙈şehirler arası izin sıkıntı oldu ama hallettik 🤣🤣🤣birdaha çıkarttık izin belgesini 😝😝

Aslaaa burası hiç çıkar mı aklımdan birisi hamiş kaldı mı paylaştı mı aklım burada oluyor. 🙈 Eşime izin almakla uğraştık biraz 🤣🤣🤣adam benim gitmem lazım 3 yıldır uşağım yok bugünü bekledim demiş 🤣🤣doktor bekliyor bizi demiş 🙈🙈şehirler arası izin sıkıntı oldu ama hallettik 🤣🤣🤣birdaha çıkarttık izin belgesini 😝😝
Gözün aydın balım inşallah tez vakitte değerlendirmeler başlar ve sonuç alırsınız 🥰🥰🥰🥰

Kızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba
Aynısı bizdede oldu geçen ay canım adam trip attım boş yere gitti spermler diye çok kötü bi duygu yaşayan bilir sinir olmuştum 😂😂 biz kaşık pozisyonundaydık tam pozisyon değiştirmek için cıktı boşaldi o sırada haybeye gitti spermler bazen adamlar kendini tutamıyor birden geliyo spermler o yüzden bi daha dilim yandı çok uzatmıyorum sevişmeyi gelince hemen golu Aticaksin 😂

Hic korkma canım bende adet olacağım.diye bekliyordum hatta şeffaf ama kahveye çalan renkte akintim vardi sökecek diye bekliyordum 2 gün boyunca geldi 2gun geçince test yaptım.pozitifti
Inşallah benim de öyle olur ama kendimi bugun alıştırdım olmadi olmadi regl ağrısı çekiyorsun daha umut ediyosun diye kendime ne kadar kızdım 😪 pazartesi yine 0.10 u görmek istemiyorum 😔

Beni de ekler misin canım
Bat 20 Mayıs
Yaş 29
Kullandigim ilaçlar eurox 75
d vitamini-devit 3
New life B12 plus
Youplus daıly OMEGA 3
Klomen
Bir yıldır istiyoruz

Inşallah benim de öyle olur ama kendimi bugun alıştırdım olmadi olmadi regl ağrısı çekiyorsun daha umut ediyosun diye kendime ne kadar kızdım 😪 pazartesi yine 0.10 u görmek istemiyorum 😔
Ben 3 ay kafama taktım olmadı. Takmayı bıraktığım ay hamile kaldim. Biliyorum beklemek zor ama yinede beklemekten başka çaremiz yok malesef. İyi düşün iyi olur insaAllah🥰🙏🏾

Back