• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan yeni girebildim başım ağrıyordu çay içtim kendimi buldu 😊oruç vurdu sanırsam.
Sanırım izinne çıkmışsın öyle okudum sankim 😂 ohh ne iyi olmuş senin için 🤗
Evet çok iyi denk geldi evde geçiririm en azından ben biraz fazla nazlı geçircm heralde süreci 😁

Ben 3 ay kafama taktım olmadı. Takmayı bıraktığım ay hamile kaldim. Biliyorum beklemek zor ama yinede beklemekten başka çaremiz yok malesef. İyi düşün iyi olur insaAllah🥰🙏🏾
Ben tedaviyi bıraktığım zaman daha çok strese giriyorum vallahi ne yapacagimi sasirdim artik aglama krizleri geliyo artik insallah bu ay olmuştur insallah 😔❤❤

Valla benim senden pek farkım yok hatta sen benden önce hamile kalmışsın galiba değerin daha yüksekti sanırım arada bi 4 5 gün var herhalde 😂 sen söyle ne zaman yumurtlama ne zaman şüpheli ilişki
Canım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu mu

Canım ben dün kan verdim 28.37 çıktı ayın 2 sinde yada 5 inde adet olmam gerekiyor benim günüm gelmedi yani daha bu ay 17-18 ve 21 i degerlendirdim bu tarihlerden biri tuttu sadece benim adet ağrım kesilmiyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondada böyle çok ağrım olmuştu o yüzden korkuyorum biraz pazartesi kan vereceğim bakalım artış olmsu mu
Ben 128 sanıyordum canım ondan dedim öyle ama senin döngün daha uzun benimkinden senin daha günün gelmemiş ama benimki 5 gün kadar geçti

Aynı gün kalmışız demek ki merak etme Allah'ın izniyle yükselir nerde takip ediyosun hastanede mi sağlık ocağında mı

Benimde adetim gelecek galiba bu aydan zaten bişey beklemiyorum sürekli bi kahverengi akıntım vardı bu akşam biraz kırmızıya döndü biraz erken gelecek sanırım ben bu ay klomen kullanmıştım ama dr takibinde değildi artık önümüzdeki aya kaldı benim işler

Idrar testinde de bu değerle pozitif gördünüz mu

Kizlar sizlere bişey sormak istiyorum 2 gün öncesinde yoğun bir akıntım vardi ama bu 2 gündür akıntım hiç yok regliminde 14 15gunleri bilgisi olan cvp yazabilir mi

Baktım ateşiö düşmüyor ben de belki yumurtluyorumdur diyip onu değerlendirdim 🤣🤣 ahahahahaha

Bizim aynı sayılır ben dün akşam gölge gibi görebildim anca ışıkta belli oluyorsu normal kaset testte bugün 30.70 çıktı değerim önceki gün hiç bişey belli değildi üstelik 3 gün gecikmiştim
Yaaaa bende bugün test yaptim cikmadi maalesef. 2 gün sonra test verecegim belki benim de erkendir daha insallah oyledir 🥰

Back