• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım klomen kullanınca zaten yumurtlama geç oluyor biraz daha gelişmeye devam ettiği için 😊 benim de bat yarın ama bugün negatif çıktı hala umut yitirmedim dur bakalım hele daha regl olmadan ne ağlıyorsun, kan gelmeyen yerden umut kesilmez 😊 yumurtlama ne zaman oldu senin
Ayın 14unde kontrole gittim 19mm yumurtan oluşmuş birkaç gün içerisinde çatlayacak gün aşırı değerlendir dedi. Doktoru da çok araştırıp gittim baya iyi doktor aslında ama dedigi gibi birkaç gün içinde catlasaydi adetimin gelmiş olması lazimdi. Tam ne gün yumurtladim bilmiyorum. 😞 Sabah tekrar test yapacak mısın sen?

Ayın 14unde kontrole gittim 19mm yumurtan oluşmuş birkaç gün içerisinde çatlayacak gün aşırı değerlendir dedi. Doktoru da çok araştırıp gittim baya iyi doktor aslında ama dedigi gibi birkaç gün içinde catlasaydi adetimin gelmiş olması lazimdi. Tam ne gün yumurtladim bilmiyorum. 😞 Sabah tekrar test yapacak mısın sen?
Doktorlar hep aynı şeyleri söylüyor 🤷

En doğrusu onların dediği gibi denemen böyle durarak zorluyor ha bugün olur ha yarın derken zaman alıyor başını gidiyor.

Normal hele sık ilişki olursa kuruluk daha çok olur 😉

Hasta derken normal mi? Allah korusun yoksam balkon yıkama mı iyi gelmedi sana 😔
Teşekkür ederim cnm cevabın için

Canım birkaç gün 3 gün olsa, 17 si eder, hatta 18i bile bulabilir. 18 çatlasa 20 döllenme olsa 11 günde idrarda çıkması zaten düşük. Ben sabah ilk idrar deneyecem bide hep öğle saati yaptım

Back