- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 103
- 29
Günün geçti miYaaaa bende bugün test yaptim cikmadi maalesef. 2 gün sonra test verecegim belki benim de erkendir daha insallah oyledir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günün geçti miYaaaa bende bugün test yaptim cikmadi maalesef. 2 gün sonra test verecegim belki benim de erkendir daha insallah oyledir![]()
Hahahahaha yaaa bende dedim bunun sesi çıkmıyor nerde Allah iyiliğini versin![]()
Idrar testinde de bu değerle pozitif gördünüz mu
Yok iğne tedavisiyle yumurtalarım gelişti daha sonra catlatma ignesi kullandım bugun iğnenin 12nci günü dahaGünün geçti mi
Bende ayın 17 sinde bulabildim acaba daha erkene almak için acilden mi giriş yapsak
Ben bugün migrenin var diye gittim gebelikten şüpheleniyorum ilaç kullanmaya korkuyorum dedim önce test yapalım ona göre ilaç yazalım dedi doktor test çıkınca ağrın devam ediyorsa hamileler için serum var takalım dedi yok dedim parol falan yazdı eşim bi kaç ağrı kesici mide ilacı falan istedi kendine de öyle çıkıp geldikACil kabul etmiyor ki![]()
Benim de 2 saattir iğne batıyor gibi girip çıkıyor ama testler bişi yoh diyorBenim sol bacağıma 2 gündür çok fena ağrı giriyor kemiklerim agriyo sanki sizde de oldu mu boyle bisey hamilelik belirtilerinde okumuştum bacaga vuran ağrı ama emin olamadim
Valla ben acilde yumurta kontrolü bile yaptırdım şeker şeker konuşunca hayır diyemiyorlar sabah erken saatte gidin amaACil kabul etmiyor ki![]()
Yap kuzum da çıkmazsa üzülme bakBenim de 2 saattir iğne batıyor gibi girip çıkıyor ama testler bişi yoh diyorsabah ilk idrarla yine bir deneme yapacam napim
![]()
Herseyi belirtiye yormaktan vallahi yoruldumBenim de 2 saattir iğne batıyor gibi girip çıkıyor ama testler bişi yoh diyorsabah ilk idrarla yine bir deneme yapacam napim
![]()
Negatif diye moralini bozma hiç bu iğneden 36 saat sonra çatlıyor galiba daha 10 günlük anca daha onun iki gün dollenip yolda gitmesi var acele edip moralini bozma hiç dikkat et kendine iyi beslenYok iğne tedavisiyle yumurtalarım gelişti daha sonra catlatma ignesi kullandım bugun iğnenin 12nci günü daha
HahahahahhahahaYap kuzum da çıkmazsa üzülme bakmilletin kaö gün sonra çıkmış pozitifi
seninki bi de sovyet Rusyadan kalma testler
güven olmassss
Nası nasi test anlamadimYap kuzum da çıkmazsa üzülme bakmilletin kaö gün sonra çıkmış pozitifi
seninki bi de sovyet Rusyadan kalma testler
güven olmassss
Ya ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyleBen bugün migrenin var diye gittim gebelikten şüpheleniyorum ilaç kullanmaya korkuyorum dedim önce test yapalım ona göre ilaç yazalım dedi doktor test çıkınca ağrın devam ediyorsa hamileler için serum var takalım dedi yok dedim parol falan yazdı eşim bi kaç ağrı kesici mide ilacı falan istedi kendine de öyle çıkıp geldik![]()
Ben iğneden 6 gün sonra kahverengi akıntı yaşadım sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı su yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi ki yoksa erken mi onun icin vallahi düşünmekten beynim yandıNegatif diye moralini bozma hiç bu iğneden 36 saat sonra çatlıyor galiba daha 10 günlük anca daha onun iki gün dollenip yolda gitmesi var acele edip moralini bozma hiç dikkat et kendine iyi beslen
Baktın olmuyo ambulans çağır eveYa ne güzel doktorlara denk geliyorsunuz öyleben pazartesi şansımı sabahtan kadın doğuma gidip denemeyi düşünüyorum ama yasaktan kaynaklı nasıl giderim bilemiyorum
Bu soru çok doğru bir soru ama cevabını bende merak ettim açıkcasıKızlar bu dogyy pozisyonundan sonra sırt üstümü yatıyonuz yüz üstümü yoksa ayakları dikip mi yatıyosunuz![]()
İnşllah gizemcim inşallahGözün aydın balım inşallah tez vakitte değerlendirmeler başlar ve sonuç alırsınız![]()
Birazsa iyi ben olacam ahh naz abidesi olacamEvet çok iyi denk geldi evde geçiririm en azından ben biraz fazla nazlı geçircm heralde süreci![]()
Bat ne zaman senin yerleşme kanaması ne zaman olur bilmiyorum ama iki gün geçince sanki adet bitimnde koyu kahve lekeli akıntı olurya aynı onun gibi peçetede gördüm iki üç kere hasta oluyorum sandım hatta sonra kayboldu gittiBen iğneden 6 gün sonra kahverengi akıntı yaşadım sadece peçeteye gelen kahverengi akıntı su yerleşme kanaması denilen şey olabilir mi ki yoksa erken mi onun icin vallahi düşünmekten beynim yandı![]()
Bende 4 gün önce sol bacakta ara ara sızlama vardı. Ertesi günde bacak kemiklerim iki gün boyunca sızladı adet olurken sızlar benim bacak kemiklerim aynı sızıydı. Bende belirti diye ümitlendim ama bişey yok galibaBenim sol bacağıma 2 gündür çok fena ağrı giriyor kemiklerim agriyo sanki sizde de oldu mu boyle bisey hamilelik belirtilerinde okumuştum bacaga vuran ağrı ama emin olamadim