Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?

4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/TakviyeSonuç
@Sblgnr27.NisGlifor 1000+ Folidoce
@dytnur129.Nis261,5 YılFolik Asit
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@tonbaliklisalata2.May313 AyKlomen
@bonnieandclyde2.May261,5 YılResretvord+Demir+ Folidoce+ Omega
@seleny03.May284 AyFolibol
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Ekimlove4.May252 Ayx
B bbusraa61 4.May254 AyProwomen
@Fdm895.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Gobekadimyokbenim5.May313 AyFolibol
@roseanne5.May311 Yılx
@yubucukp5.May382 YılMatofin +B12+ Folibol
@dilarayetik6.May262 AyFolik Asit
@yldz17256.May291 YılCoraspin + Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@pembemanolya7.May274 AyVitabiotics+Pregnacare
@MoonfacedMom7.May282,5 Yılx
@GreenLover7.May2910 AyFolikosal
@NasilYarDiyeyim7.May343 YılProwoman+Dvit+Astalife
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Egenin incisi18.May307 AyD Vitamini + Gynositol
@bgm218.Mayx1 YılKlomen+Çatlatma
@Srks9.May252 YılKlomen
@asuella9.May39?Folibol+Klomen
@yeni minnak9.May283 AyClife macun+Folik Asit
@Nm8832610.May3510 AyFemibion
@Khalesi110.May248 Ayx
@Ayvegece10.May298 AyKlomen
@cccilemm10.May3410 AyDecavit
@Smaozgl10.May238 AyFolik Asit
@Tuvel11.May296 Ayx
@sweetdreams198511.May35xFolibol
@Aysunnn2812.Mayx2 YılFolik Asit
@pofudukbiri12.May251 YılKlomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis
@YarenSultan9212.May293 Ayx
@fattee12.May289 Ayx
@Mervei13.May33Folik Asit+ D Vit.
@saymia13.May291 AyFolibol
@experla13.May284 AyRegenesis max
@Insolsun14.May2811 AyKlomen+Ovitrelle
@ELIF700714.May342 Ayx
@Esrakcshn14.May354 AyFolik Ait + Levitron
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@tgba9816.May222 AyFolibol
@Sosyalsosyalci17.May283 AyCoraspin + Folik Asit+ Femara
@mavi_ylmz18.May313 AyFolik Asit+ Vitamin d
@yeshll20.May2711 AyC life takviye
@the economist20.May305 AyGynosito
@Poouh21.May271 Ayx
@M e g g23.May275 AyD3, K2, Solgar fosfat
@Derin111124.May283 Yıld3 + b12 + C vitamini
@KokunHuzur25.May304 Ayx
@LeyLA84db28.May378 AyProwomen+ D, K vitamini
@Hayat su 060628.May252,5 YılFolidoce + Dvit
Yusra-61 Yusra-61 ?3030 AyFolbiol
@saqelenge?371 Ayx
Merhaba benide ekler misiniz? İnşallah ekledigim son gebelik planlayanlar grubu olur inşallah ya 😔 bat 13 mayıs 27 yaşındayım. 20 aydır deniyoruz. Hayıt tohumundan yapılan karışımlı şu ve fıstık yağından yapılan karışım kullaniyorum

Medical park nebahat nuhoğluna gittim belki duymuşsundur baya açıklayıcı konuştu ama değerlerle ilgili çok bişey demedi sadece biraz tembellik var ama bu hamile kalamıcağın anlamına gelmiyo sadece biraz daha geç olabilir dedi ay şuan bi panik oldum kötü bişey değil dimi olur yani başka doktora mı gitsem

Hayır kötü birşey değil onun dediği gibi olur ama geç gelebilir biraz uğraştırıcı ama öyle deriz belki hamiş olursun bilinmez. Canım medikal park ufuk yılmaz diye doktor varmış onu duymuştum bize onu önermişlerdi 🌸tabi ki ben ne gelebildim ne gide virüsten dolayı. 👍

Merhaba benide ekler misiniz? İnşallah ekledigim son gebelik planlayanlar grubu olur inşallah ya 😔 bat 13 mayıs 27 yaşındayım. 20 aydır deniyoruz. Hayıt tohumundan yapılan karışımlı şu ve fıstık yağından yapılan karışım kullaniyorum
İnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canım 🤗

Tabiki burda deneyenler çok faydalı yazınca bende denemek istedim.Bide ilk aydan olmaması bende hüsran yarattı çevremizde herkesin ilk aydan olması durumu olunca insan ilk aydan tutucak sanıyor halbuki öyle değilmiş bende denedim. Ben doğum kontrolde kullanmadım hiç ilk ay olur sanıyordum hüsran :KK43:

Yok canım keşke öyle olsa burada olmazdık nasip yapacak birşey yok bekleyeceğiz olacağı günü🤗

Hayır kötü birşey değil onun dediği gibi olur ama geç gelebilir biraz uğraştırıcı ama öyle deriz belki hamiş olursun bilinmez. Canım medikal park ufuk yılmaz diye doktor varmış onu duymuştum bize onu önermişlerdi 🌸tabi ki ben ne gelebildim ne gide virüsten dolayı. 👍
Biliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin Rabbim🤲🏻🌸

İnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canım 🤗
Şubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder 🤲

Ya yillarca deneyip bir anda oluyor bazi arkdslarin zamanini bekliyor demekki bebis. Biz de bekleyecez cok vucudumuzu yormamamiz lazm ben sadece bir kasik bal yerim her gun ondan da bisi olmaz herlde
Yok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsem 💟

Yok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsem 💟
Amin cnm🙏 oruclua agzimizla bolbol dua edecz cnm Rabbim hayrlisysa nasip eder zaten. Derya ben cnm. Senin neydi🙈

Biliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin Rabbim🤲🏻🌸
Ah aynen canim bende yeni evliyim şimdiden başladılar yokmu çocuk diye nedir bu çektiğimiz baskı anlamadım bizde 5 ay korunduk sanki ilk aydan tutucak diye halbuki tutmuyormuş hemen şimdi olana kadar neler duyucaz bakalım allahım bizede biran önce annelik nasip etsin

Ah aynen canim bende yeni evliyim şimdiden başladılar yokmu çocuk diye nedir bu çektiğimiz baskı anlamadım bizde 5 ay korunduk sanki ilk aydan tutucak diye halbuki tutmuyormuş hemen şimdi olana kadar neler duyucaz bakalım allahım bizede biran önce annelik nasip etsin
Evet canım malesef bu aile ve çevre baskısı insanı gerçekten çok etkiliyo Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyelim canım

Ayy bilmem mi özellikle Trabzonda değilim diye o kadar mutluyum o baskı o saçma sözler ister istemez duyuyoruz kendileri çok arsızlar var. Bana köye gittim eşim komşusı daha evleneli 1 yıl olmuş burası boş mu diye vurdu öyle doluyorsa gel doldur dicem de dolsa senin doldurduğundan hayır gelmez dedim daha kimse bana birşey soramıyor 😂yayıldım kesin. 😂zatenn birde çok lafı peşinim kaynanam da herkese o alınır birşey demeyin dermş 🤣diyememiş ki derseniz o sizi harcar🤣🤣çok dadlu kaynanacum benim iyi ki var. Birde dışarıdan gelen gelinim yoksam içeriden gelin olsam varya owww çığ yerdiler beni bende onları 🙈🙈
Bazılarını boğasım geliyor o cinsten. Bir arkadaşım var Trabzon da onun 11 yldr olmuyor neler çekiyor neler o anlatıkça üzülüyorm. Burada kulağım duymayınca herşey iyş 🤗

Kimse için çocuk yapmıyoruz Allah kim ne düşünürse onu öyle yapsın. Bizlere de hayırlı minnoş güzel evladlar versin 😍💟

Şubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder 🤲
Bu da benim kendi açtığım grup zaten oldu olmadı aktif olamam bu kadar işe girecem çocuk yok para kazanayım. İnşallah dediğiniz gibi nasip olur ❤️ 😍

Kızlar ben hiç doktora gitmedim ve bu adetten sonra gidiyim diyorum yumurtalıklara baktırmak için adetken mı gitmeliyim bitince mi sanırım ne kadar erken doktora gidilse o kadar iyi gözüküyor

Ayy bilmem mi özellikle Trabzonda değilim diye o kadar mutluyum o baskı o saçma sözler ister istemez duyuyoruz kendileri çok arsızlar var. Bana köye gittim eşim komşusı daha evleneli 1 yıl olmuş burası boş mu diye vurdu öyle doluyorsa gel doldur dicem de dolsa senin doldurduğundan hayır gelmez dedim daha kimse bana birşey soramıyor 😂yayıldım kesin. 😂zatenn birde çok lafı peşinim kaynanam da herkese o alınır birşey demeyin dermş 🤣diyememiş ki derseniz o sizi harcar🤣🤣çok dadlu kaynanacum benim iyi ki var. Birde dışarıdan gelen gelinim yoksam içeriden gelin olsam varya owww çığ yerdiler beni bende onları 🙈🙈
Bazılarını boğasım geliyor o cinsten. Bir arkadaşım var Trabzon da onun 11 yldr olmuyor neler çekiyor neler o anlatıkça üzülüyorm. Burada kulağım duymayınca herşey iyş 🤗

Kimse için çocuk yapmıyoruz Allah kim ne düşünürse onu öyle yapsın. Bizlere de hayırlı minnoş güzel evladlar versin 😍💟
😄😄 Elerinden gelse doldururlar cnm. Ozele s karismayi pek sever milletimiz. Ben hep yil donumumde hamile kalmak isterm derdm 1 yil korundk cok sukur ilk istedgmz ay yani yildonumuzdr hamileydim. Ama meger akrabalar arkamdan cocuklari olmuyor herlde diomus ki soyleyenlere de bizzat demisim hani bir sene istemiyorm die😄😄

Ahh kuzum benimde eşimin ailesinde dışardan gelin alma yoktu bende senin gibi dışardanım birde eşimin ailesi hep kapalı ben açık abooo neler demediler hakkımda Allah bilir şimdi başladılar olmuyo mu acaba niye olmuyo Allah razı olsun kayınvalidem bir gün olsun sormaz böyle şeyleri ama dışardakiler aman Allahım🙊🙊 Allah herşeyin hayırlısını versin hep dua ediyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin🤲🏻🌸

Kızlar ben hiç doktora gitmedim ve bu adetten sonra gidiyim diyorum yumurtalıklara baktırmak için adetken mı gitmeliyim bitince mi sanırım ne kadar erken doktora gidilse o kadar iyi gözüküyor
Canım adetin 2. Yada 3. Günü gidebilirsin tabi baktırmakta fayda var eğer bir sıkıntı varsa ona göre tedavi verir

X