Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?

4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?

Not:
Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum :anneadayı:

Kullanıcı AdıBATYAŞİstediği SüreKullandığı ilaç/TakviyeSonuç
@Sblgnr27.NisGlifor 1000+ Folidoce
@dytnur129.Nis261,5 YılFolik Asit
@Hatunca5230.Nis303 YılFolidoce
@tonbaliklisalata2.May313 AyKlomen
@bonnieandclyde2.May261,5 YılResretvord+Demir+ Folidoce+ Omega
@seleny03.May284 AyFolibol
@ladymiracle4.May316 AyFolidoce
@Ekimlove4.May252 Ayx
B bbusraa61 4.May254 AyProwomen
pranayama pranayama 5.May351 AyFolate
@Fdm895.May326 Ayİnsulin+Folik Asit
@Gobekadimyokbenim5.May313 AyFolibol
@roseanne5.May311 Yılx
@yubucukp5.May382 YılMatofin +B12+ Folibol
@dilarayetik6.May262 AyFolik Asit
@yldz17256.May291 YılCoraspin + Folik Asit
@Kukuletalim7.May302 YılFolikosal+Arısütü Bal Polen Propolis
@pembemanolya7.May274 AyVitabiotics+Pregnacare
@MoonfacedMom7.May282,5 Yılx
@GreenLover7.May2910 AyFolikosal
NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim 7.May343 YılProwoman+Dvit+Astalife
@Maviayyy8.May312 YılFolik Asit+B12+ D Vit.
@Egenin incisi18.May307 AyD Vitamini + Gynositol
@bgm218.Mayx1 YılKlomen+Çatlatma
@Srks9.May252 YılKlomen
@asuella9.May39?Folibol+Klomen
@yeni minnak9.May283 AyClife macun+Folik Asit
@Nm8832610.May3510 AyFemibion
@Khalesi110.May248 Ayx
@Ayvegece10.May298 AyKlomen
@cccilemm10.May3410 AyDecavit
@Smaozgl10.May238 AyFolik Asit
@Tuvel11.May296 Ayx
@sweetdreams198511.May35xFolibol
@Aysunnn2812.Mayx2 YılFolik Asit
@pofudukbiri12.May251 YılKlomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis
@YarenSultan9212.May293 Ayx
@fattee12.May289 Ayx
@Mervei13.May33Folik Asit+ D Vit.
@saymia13.May291 AyFolibol
@experla13.May284 AyRegenesis max
@Mrsmai13.May343 AyFolibol
@Insolsun14.May2811 AyKlomen+Ovitrelle
@ELIF700714.May342 Ayx
@Esrakcshn14.May354 AyFolik Ait + Levitron
@sestra2215.May3215 AyBal + Arı Sütü + Polen
@9ozom16.May281 YılFemara+Çatlatma
@tgba9816.May222 AyFolibol
Ha-ri Ha-ri 17.May283 AyCoraspin + Folik Asit+ Femara
@mavi_ylmz18.May313 AyFolik Asit+ Vitamin d
@gulayseT18.May251 Yılx
@yeshll20.May2711 AyC life takviye
@the economist20.May305 AyGynosito
@CherryQueen20.May2910 Ayx
@Poouh21.May271 Ayx
@M e g g23.May275 AyD3, K2, Solgar fosfat
@Derin111124.May283 Yıld3 + b12 + C vitamini
@KokunHuzur25.May304 Ayx
@Teacher9525.May2511 AyFolidoce
@LeyLA84db28.May378 AyProwomen+ D, K vitamini
@Hayat su 060628.May252,5 YılFolidoce + Dvit
Yusra-61 Yusra-61 ?3030 AyFolbiol
saqelenge saqelenge ?371 Ayx
@Azaleaa?272 Ayx
Merhaba
Bat 15 Mayıs
Yaş 31
Bir sene olacak neredeyse
Solgar'ın folik asit'ini kullanıyorum

Yusra-61 Yusra-61 senin yaptığın kür aslinda sana faydali olmus gibi geliyor bana çünkü iki kez yumurtlamissin yani bu ay iki kez şansın olmuş. İkinci yumurtlamanin üstüne 14 koyarsak henuz gecikmen de olmamis buna bakarsak. Kötü bir durum yok yani. Kist olsaydi dr görürdü. Yumurta boyutunda görüntüsü net oluyor. Mm bile söylüyorlar kistlerde

Çok güzel anlattın bende öyle düşünmek istiyorm yani adetim normalde pek Geçikmez ondan ister istemez 🙄 tutmadı diye düşünüyorum. Birde hani kan testi de verdim ya çıkmaması korkutuyor. çok kür işlerine giren birisi değilim belki korkum biraz ondan arttı. Kafamız böyle ister istemez düşünüyor sorguluyor ya bende işte onu yapyrm. Kist olsa kasık ağrım olmalı 😏 diye düşünüyorum hiç kist nasıl olur ağrısı bilemediğim için ona da yormam saçma. Ben salı gününe kadar bekleyeyim olmadı tekrar kan veririm sonuç hayır olsun hakkımda her ne olursa. Teşekkür ederim 🤗

Selam 😊 31 yaşındayım ve 2 yıldır gebelik isteyip geçen yıl gına gelince bırakıverdim bi anda. 1 senedir ununu elemiş eleğini asmış modda takılırken arkadaşımın gebeliği ile tekrar gaza gelen ben 10 nisanda regli olunca doktora yeniden gittim. Herhangi bi problem yok ama 2 senedir olmadı. Doktor femera diye bir ilaç verdi. Salı günü tekrar kontrole çağırdı. Bakalım Allah ne zaman nasib edecek 😊 hepimize hayırlı, imanlı, sağlıklı evlat diliyorum.
Ya geçen ay bende femara kullandım olmadı, şuan regl 1. Gün ama bende kullanacağım tekrar salı kontrolden sonra bize de haber verin olur mu yumurta kaç mm olmuş😇

Çok saçma insanlar var inan ki derdimiz onlar değil ama zaafımdan vurana pamuk olamam Allahta bunları çıkartıp bunlarla uğraştırmasın insanın sınavı insanla oluyor... İnşallah edecek nasipse ❤️
Vala bu bebek konusunda benim kendi ailem bile hadi hadi hadi modundaydı, bizim de nisanda 3 yıl olacak ama biz bu eylüle kadar kendimiz istememiştik.Korunmayı ilk bıraktım hamile kalmıştım zaten ama sonu kürtaj oldu. O saatten sonra artık asla kimse eee hadi tekrar çocuk yok mu diyemiyor. Çünkü üzülse de anneme dahi dedim 2 yıl çocuk çocuk dediniz ama kürtaj olunca bak mesafe vs derken yanımda sadece eşim vardı demekki neymiş bu işin iyisi de kötüsü de her türlü bizim ilgileneceğimiz bir durumsa neden dışarıdan baskı yapıyorsunuz dedim şimdi miss kafam rahat🤗

Kızlar merhaba. Ben a önce ilk defa ovülasyon testi yaptım. Adetimden itibaren bugün 12.gün. 28-29-30 günde bir adet oluyorum. Bu teste göre bugün yumurtlama günü mü bir bakar mısınız ? Öyle gibi görünüyor
2236FA1D-A5A9-4504-A4F6-A47A905FEC9F.jpeg

Vala bu bebek konusunda benim kendi ailem bile hadi hadi hadi modundaydı, bizim de nisanda 3 yıl olacak ama biz bu eylüle kadar kendimiz istememiştik.Korunmayı ilk bıraktım hamile kalmıştım zaten ama sonu kürtaj oldu. O saatten sonra artık asla kimse eee hadi tekrar çocuk yok mu diyemiyor. Çünkü üzülse de anneme dahi dedim 2 yıl çocuk çocuk dediniz ama kürtaj olunca bak mesafe vs derken yanımda sadece eşim vardı demekki neymiş bu işin iyisi de kötüsü de her türlü bizim ilgileneceğimiz bir durumsa neden dışarıdan baskı yapıyorsunuz dedim şimdi miss kafam rahat🤗

Sorma ya bizimkiler de çok istyr benimde düşük sonrası olur sandılar yok tık.ama olursa bizimkilerin ilk torunu eşimin ailesimde erkekten ilk torun olacak zaten bir kaynım var bekar o zor evlenir benim çocuk meselem gibi onun hayatı :KK70: bakalm o mu evleniyor ben mi çocuk yapyrm.
Veshasıl velkelam ben çok istyorum içimde evlad duygusu çok değişik hal aldı Rabbim bizlere de nasip edeer seninde güzel haberlerini almak isterim :KK36:

Kızlar merhaba. Ben a önce ilk defa ovülasyon testi yaptım. Adetimden itibaren bugün 12.gün. 28-29-30 günde bir adet oluyorum. Bu teste göre bugün yumurtlama günü mü bir bakar mısınız ? Öyle gibi görünüyorEki Görüntüle 2828329

Evet yumurtlama ama bu yarın daha koyu da olabilir gibi geldi bu geceyi değerlendirin derim ilk bir ilişkiniz olsun sonra teste göre şekillenirsiniz 🤗

Sorma ya bizimkiler de çok istyr benimde düşük sonrası olur sandılar yok tık.ama olursa bizimkilerin ilk torunu eşimin ailesimde erkekten ilk torun olacak zaten bir kaynım var bekar o zor evlenir benim çocuk meselem gibi onun hayatı :KK70: bakalm o mu evleniyor ben mi çocuk yapyrm.
Veshasıl velkelam ben çok istyorum içimde evlad duygusu çok değişik hal aldı Rabbim bizlere de nasip edeer seninde güzel haberlerini almak isterim :KK36:
Bizim iki tarafta da olursa ilk torun olacak ondan isteklerini bir yerde anlıyorum hoş kendim de eylüle kadar üzerinde durmazken bir kez o kalp atışını duyup nasıl bişey olduğunu anlayınca insan cidden istiyor 🥰benim de bekar ve evlenmesi zor bir kaynım var evlerden ırak bence de evlenmesin kimsenin başını yakmaya gerek yok 😂Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım 🤲🏻😇

Düşük sonrası rahim filmi vs yaptırdın mı?

Günaydın kızlar valla kafanıza hiç bişey takmayın gece rüyamda normal yoldan çocuğum olamayacağını tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğreniyodum doktordan ağla ağla rüyada bir hal oldum 😂😂🙈siz siz olun çok düşünmeyin iyice sıyırıyoruz vallahi akışına bırakın🤦‍♀️

Kızlar merhaba. Ben a önce ilk defa ovülasyon testi yaptım. Adetimden itibaren bugün 12.gün. 28-29-30 günde bir adet oluyorum. Bu teste göre bugün yumurtlama günü mü bir bakar mısınız ? Öyle gibi görünüyorEki Görüntüle 2828329
Evet canim yumurtlama bu. Yarın tekrar test yap bazen yumurtlamalar iki uc gun surebiliyor mutlaka degerlendir bugunleri

Günaydın kızlar bat a 3 gün kaldı.. Sabah kalktım memelerim sertleşmiş hashas şişkinliği de var. Sanırım adet olacağım..

X