Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geciktirme insanda heyecan yapıyor negatif çıksa bile geç döllenme diyor ama maalesef kur etkiliyor ovu testi aldım sağlık problemim yok bildiğim kadarıyla boşuna düzenimi bozmim haklisin canim

Amin canim niyetini anladım zaten sen takma kafana diye söylemiştim

Geciktirme insanda heyecan yapıyor negatif çıksa bile geç döllenme diyor ama maalesef kur etkiliyor ovu testi aldım sağlık problemim yok bildiğim kadarıyla boşuna düzenimi bozmim haklisin canim

En güzeli Rabbim inşallah bizlere nasip eder yormadan anne olmayı

5.günüm geçikti. Kan testlerim negatif çıktı birde o benim kafamı karıştırdı. Yinede güzel düşünmeye çalışıyorum bu yazıyı bilgi olsun diye diğer arkadaşlarıma paylaştım.
Benim de öyle 3 gün gecikti reglim

Arkadaşlar ben biontech aşı oldum hemşireye sordum ikinci dozdan sonra gebelik düşünün dedi ben bu ayı ve sanırım diğer ayı pas geçerim ne olur ne olmaz

Yusra-61 canım sürekli yazdıklarını okuyorum herkese yardımcı oluyorsun elinden geldiğince ben hormon değerlerinden pek anlamıyorum ama en son Şubat ayında adetimin 2. Günü gittim ve hormon tahlili yaptırdım sonuçlar
E2:56,3
Lh:4,10
Fsh6,77
Tsh:0,78
Prolaktin :11,8
Acaba nasıl değerlerim burdan okudukça prolaktin düşük geldi doktorum normal demişti ama kafam karıştı birde bu ay da tutmazsa hormon testini tekrarlamak istiyorum acaba nasıl değerlerim cevaplarsan sevinirim

Cnm cok sasirdm ben bal ve tarcin yaptm sadece 10 gun umarm ben de de o etkiyi yapmaz. Adet olmamak cok kotu ya.

Hepsi iyi prolaktinin düşük değil canım. Benim değerlerim de bunun gibi hemen hemen. Gayet iyi canım bencede normal abest birşey yok tamm.

Maşallah canım ne güzel..
Bende çok severim el işi ürünleri.. Kızımın bütün hediyeliklerini kapı süsü ü kendim yapmıştım vaktinde.. Sen neler yapıyorsun
Kanavice bebek panosu, aşk panosu ,lavanta keseleri kanavice havlu, kanavice yastik kiliflari yatak ortuleri seccadeler isimli isleme bebek kirlenrlentleri oyun matlari v.s hobi olarak basladim ama isim oldu artik uretmek cok güzel

Cnm cok sasirdm ben bal ve tarcin yaptm sadece 10 gun umarm ben de de o etkiyi yapmaz. Adet olmamak cok kotu ya.

Bir yerde kötü de sebepsiz geçikse sıkıntı yok da başka şeyler sebeb olursa insanı üzüyor. Birde kimisi genelde 4 gün erken olurmuş. Yani bakalım sen ne oluyorsun bebek yoksa bende şuan ben ona bağlıyorum bugünde geçti ve adet olacak göz yok bende bakalım ne oluyor canım.

Çok sağol burda bişeyler okudukça kafam karışıyor sürekli olmama nedeni şundan mı vs. diye içim rahatladı
Yok canım böyle birşeyin yoksa ona buna bağlama bende sebepsiz kısırlık var öyle önceden çok yapardım şimdi anladım ki birşeyi Allah verecek. İçimize bu istediği koyan inşallah istediğimizi verir.

Merhaba benide listeye eklermisiniz yeni katıldım 2 aydır deniyoruz bat şuan belirsiz yaş 27 kullandığım ilaç suanlik yok

Canım burası mayıs grubu Nisan gününüz gelmiş zaten adet olursanız mayıs ayı bat gününüzü söylerseniz yazarım. Nisan yazmıyorum ben.

Yalnız testinizin c çizgisi de silik hangi saatte yapıyorsunuz testi, ama evet yaklaşmış baya
Testlerim epeydir elimde son kullanma tarihleri geçik bitiriyorum bunları. Pik oldugunda t cizgim cok koyu oluyor sansliyim o yüzden. 14 gün sonra da adet oluyorum doğru cikiyor yani. Öğlen yaptım testi.

Bal ari sütü poleni nereden temin ettin hazir mi

Canım düşük ise gün aşırı yapmanız daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…