Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide ekler misiniz? İnşallah ekledigim son gebelik planlayanlar grubu olur inşallah ya bat 13 mayıs 27 yaşındayım. 20 aydır deniyoruz. Hayıt tohumundan yapılan karışımlı şu ve fıstık yağından yapılan karışım kullaniyorum

Hayır kötü birşey değil onun dediği gibi olur ama geç gelebilir biraz uğraştırıcı ama öyle deriz belki hamiş olursun bilinmez. Canım medikal park ufuk yılmaz diye doktor varmış onu duymuştum bize onu önermişlerdi tabi ki ben ne gelebildim ne gide virüsten dolayı.

İnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canım

Yok canım keşke öyle olsa burada olmazdık nasip yapacak birşey yok bekleyeceğiz olacağı günü

Biliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin Rabbim

İnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canım
Şubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder

Ya yillarca deneyip bir anda oluyor bazi arkdslarin zamanini bekliyor demekki bebis. Biz de bekleyecez cok vucudumuzu yormamamiz lazm ben sadece bir kasik bal yerim her gun ondan da bisi olmaz herlde
Yok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsem

Yok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsem
Amin cnm oruclua agzimizla bolbol dua edecz cnm Rabbim hayrlisysa nasip eder zaten. Derya ben cnm. Senin neydi

Ah aynen canim bende yeni evliyim şimdiden başladılar yokmu çocuk diye nedir bu çektiğimiz baskı anlamadım bizde 5 ay korunduk sanki ilk aydan tutucak diye halbuki tutmuyormuş hemen şimdi olana kadar neler duyucaz bakalım allahım bizede biran önce annelik nasip etsin

Evet canım malesef bu aile ve çevre baskısı insanı gerçekten çok etkiliyo Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyelim canım

Ayy bilmem mi özellikle Trabzonda değilim diye o kadar mutluyum o baskı o saçma sözler ister istemez duyuyoruz kendileri çok arsızlar var. Bana köye gittim eşim komşusı daha evleneli 1 yıl olmuş burası boş mu diye vurdu öyle doluyorsa gel doldur dicem de dolsa senin doldurduğundan hayır gelmez dedim daha kimse bana birşey soramıyor yayıldım kesin. zatenn birde çok lafı peşinim kaynanam da herkese o alınır birşey demeyin dermş diyememiş ki derseniz o sizi harcarçok dadlu kaynanacum benim iyi ki var. Birde dışarıdan gelen gelinim yoksam içeriden gelin olsam varya owww çığ yerdiler beni bende onları
Bazılarını boğasım geliyor o cinsten. Bir arkadaşım var Trabzon da onun 11 yldr olmuyor neler çekiyor neler o anlatıkça üzülüyorm. Burada kulağım duymayınca herşey iyş

Kimse için çocuk yapmıyoruz Allah kim ne düşünürse onu öyle yapsın. Bizlere de hayırlı minnoş güzel evladlar versin

Şubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder
Bu da benim kendi açtığım grup zaten oldu olmadı aktif olamam bu kadar işe girecem çocuk yok para kazanayım. İnşallah dediğiniz gibi nasip olur

Kızlar ben hiç doktora gitmedim ve bu adetten sonra gidiyim diyorum yumurtalıklara baktırmak için adetken mı gitmeliyim bitince mi sanırım ne kadar erken doktora gidilse o kadar iyi gözüküyor

Elerinden gelse doldururlar cnm. Ozele s karismayi pek sever milletimiz. Ben hep yil donumumde hamile kalmak isterm derdm 1 yil korundk cok sukur ilk istedgmz ay yani yildonumuzdr hamileydim. Ama meger akrabalar arkamdan cocuklari olmuyor herlde diomus ki soyleyenlere de bizzat demisim hani bir sene istemiyorm die

Ahh kuzum benimde eşimin ailesinde dışardan gelin alma yoktu bende senin gibi dışardanım birde eşimin ailesi hep kapalı ben açık abooo neler demediler hakkımda Allah bilir şimdi başladılar olmuyo mu acaba niye olmuyo Allah razı olsun kayınvalidem bir gün olsun sormaz böyle şeyleri ama dışardakiler aman Allahım Allah herşeyin hayırlısını versin hep dua ediyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Kızlar ben hiç doktora gitmedim ve bu adetten sonra gidiyim diyorum yumurtalıklara baktırmak için adetken mı gitmeliyim bitince mi sanırım ne kadar erken doktora gidilse o kadar iyi gözüküyor
Canım adetin 2. Yada 3. Günü gidebilirsin tabi baktırmakta fayda var eğer bir sıkıntı varsa ona göre tedavi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…