- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
Merhaba benide ekler misiniz? İnşallah ekledigim son gebelik planlayanlar grubu olur inşallah yaMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
2- Yaşınız?
3-Ne zamandır istiyorsunuz?
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @bonnieandclyde 2.May 26 1,5 Yıl Resretvord+Demir+ Folidoce+ Omega @seleny0 3.May 28 4 Ay Folibol @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x B bbusraa61 4.May 25 4 Ay Prowomen @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Gobekadimyokbenim 5.May 31 3 Ay Folibol @roseanne 5.May 31 1 Yıl x @yubucukp 5.May 38 2 Yıl Matofin +B12+ Folibol @dilarayetik 6.May 26 2 Ay Folik Asit @yldz1725 6.May 29 1 Yıl Coraspin + Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @MoonfacedMom 7.May 28 2,5 Yıl x @GreenLover 7.May 29 10 Ay Folikosal @NasilYarDiyeyim 7.May 34 3 Yıl Prowoman+Dvit+Astalife @Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Egenin incisi1 8.May 30 7 Ay D Vitamini + Gynositol @bgm21 8.May x 1 Yıl Klomen+Çatlatma @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @yeni minnak 9.May 28 3 Ay Clife macun+Folik Asit @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @cccilemm 10.May 34 10 Ay Decavit @Smaozgl 10.May 23 8 Ay Folik Asit @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @sweetdreams1985 11.May 35 x Folibol @Aysunnn28 12.May x 2 Yıl Folik Asit @pofudukbiri 12.May 25 1 Yıl Klomen+Folidoce+Arı sütü bal propolis @YarenSultan92 12.May 29 3 Ay x @fattee 12.May 28 9 Ay x @Mervei 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @experla 13.May 28 4 Ay Regenesis max @Insolsun 14.May 28 11 Ay Klomen+Ovitrelle @ELIF7007 14.May 34 2 Ay x @Esrakcshn 14.May 35 4 Ay Folik Ait + Levitron @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @tgba98 16.May 22 2 Ay Folibol @Sosyalsosyalci 17.May 28 3 Ay Coraspin + Folik Asit+ Femara @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @the economist 20.May 30 5 Ay Gynosito @Poouh 21.May 27 1 Ay x @M e g g 23.May 27 5 Ay D3, K2, Solgar fosfat @Derin1111 24.May 28 3 Yıl d3 + b12 + C vitamini @KokunHuzur 25.May 30 4 Ay x @LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini @Hayat su 0606 28.May 25 2,5 Yıl Folidoce + Dvit Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol @saqelenge ? 37 1 Ay x
Medical park nebahat nuhoğluna gittim belki duymuşsundur baya açıklayıcı konuştu ama değerlerle ilgili çok bişey demedi sadece biraz tembellik var ama bu hamile kalamıcağın anlamına gelmiyo sadece biraz daha geç olabilir dedi ay şuan bi panik oldum kötü bişey değil dimi olur yani başka doktora mı gitsem
İnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canımMerhaba benide ekler misiniz? İnşallah ekledigim son gebelik planlayanlar grubu olur inşallah yabat 13 mayıs 27 yaşındayım. 20 aydır deniyoruz. Hayıt tohumundan yapılan karışımlı şu ve fıstık yağından yapılan karışım kullaniyorum
Tabiki burda deneyenler çok faydalı yazınca bende denemek istedim.Bide ilk aydan olmaması bende hüsran yarattı çevremizde herkesin ilk aydan olması durumu olunca insan ilk aydan tutucak sanıyor halbuki öyle değilmiş bende denedim. Ben doğum kontrolde kullanmadım hiç ilk ay olur sanıyordum hüsran
Biliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin RabbimHayır kötü birşey değil onun dediği gibi olur ama geç gelebilir biraz uğraştırıcı ama öyle deriz belki hamiş olursun bilinmez. Canım medikal park ufuk yılmaz diye doktor varmış onu duymuştum bize onu önermişlerditabi ki ben ne gelebildim ne gide virüsten dolayı.
Şubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip ederİnşallah ilk ve son olur hamiş kalırsınız dilerim canım
Yok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsemYa yillarca deneyip bir anda oluyor bazi arkdslarin zamanini bekliyor demekki bebis. Biz de bekleyecez cok vucudumuzu yormamamiz lazm ben sadece bir kasik bal yerim her gun ondan da bisi olmaz herlde
Amin cnmYok bal iyidir dinç tutar hastalıklardan arındırır canım. Nasipten başka türlüsüne inanmıyorum artık ben olacaksa da Allah verip sınatmasın yok edip aratmasın. Adın neydi ya bilsem
Ah aynen canim bende yeni evliyim şimdiden başladılar yokmu çocuk diye nedir bu çektiğimiz baskı anlamadım bizde 5 ay korunduk sanki ilk aydan tutucak diye halbuki tutmuyormuş hemen şimdi olana kadar neler duyucaz bakalım allahım bizede biran önce annelik nasip etsinBiliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin Rabbim
Evet canım malesef bu aile ve çevre baskısı insanı gerçekten çok etkiliyo Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyelim canımAh aynen canim bende yeni evliyim şimdiden başladılar yokmu çocuk diye nedir bu çektiğimiz baskı anlamadım bizde 5 ay korunduk sanki ilk aydan tutucak diye halbuki tutmuyormuş hemen şimdi olana kadar neler duyucaz bakalım allahım bizede biran önce annelik nasip etsin
Biliyorum tüp bebek merkezinde ufuk hoca duydum onu ben 1,5 yıl doğum kontrol kullandım 6 ay oldu bıraktım zaten 2-3 aydır böyle düzenli deniyoruz nasip tabi herşey ama artık herkes bekliyo olmayınca insan kafaya takıyo aynı dönemde evlendiğimiz herkesin oldu ben kaldım her kafadan ses çıkıyo az çok anlıyosundur kuzum bunu bize Allah nasip edecek biz ne yaparsak yapalım hayırlısını versin Rabbim
Çok memnun oldum canım benimde GülsadeAmin cnmoruclua agzimizla bolbol dua edecz cnm Rabbim hayrlisysa nasip eder zaten. Derya ben cnm. Senin neydi
Ne guzel bir isimmis ya. Mart nisan derken mayista da beraberiz hamile olmadan son beraberligimiz olur insallhÇok memnun oldum canım benimde Gülsade
Bu da benim kendi açtığım grup zaten oldu olmadı aktif olamam bu kadar işe girecem çocuk yok para kazanayım. İnşallah dediğiniz gibi nasip olurŞubat mart nisan hepsine eklendim ama sonuç hüsran. Yanı hüsran da demimde allahın taktiri Rabbim en hayırlı zamansa verir ama biz kullar dayanamıyoruz işte inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlere nasip eder
Teşekkür ederimNe guzel bir isimmis ya. Mart nisan derken mayista da beraberiz hamile olmadan son beraberligimiz olur insallh
Ayy bilmem mi özellikle Trabzonda değilim diye o kadar mutluyum o baskı o saçma sözler ister istemez duyuyoruz kendileri çok arsızlar var. Bana köye gittim eşim komşusı daha evleneli 1 yıl olmuş burası boş mu diye vurdu öyle doluyorsa gel doldur dicem de dolsa senin doldurduğundan hayır gelmez dedim daha kimse bana birşey soramıyoryayıldım kesin. zatenn birde çok lafı peşinim kaynanam da herkese o alınır birşey demeyin dermş diyememiş ki derseniz o sizi harcar çok dadlu kaynanacum benim iyi ki var. Birde dışarıdan gelen gelinim yoksam içeriden gelin olsam varya owww çığ yerdiler beni bende onları
Bazılarını boğasım geliyor o cinsten. Bir arkadaşım var Trabzon da onun 11 yldr olmuyor neler çekiyor neler o anlatıkça üzülüyorm. Burada kulağım duymayınca herşey iyş
Kimse için çocuk yapmıyoruz Allah kim ne düşünürse onu öyle yapsın. Bizlere de hayırlı minnoş güzel evladlar versin
Ahh kuzum benimde eşimin ailesinde dışardan gelin alma yoktu bende senin gibi dışardanım birde eşimin ailesi hep kapalı ben açık abooo neler demediler hakkımda Allah bilir şimdi başladılar olmuyo mu acaba niye olmuyo Allah razı olsun kayınvalidem bir gün olsun sormaz böyle şeyleri ama dışardakiler aman AllahımAyy bilmem mi özellikle Trabzonda değilim diye o kadar mutluyum o baskı o saçma sözler ister istemez duyuyoruz kendileri çok arsızlar var. Bana köye gittim eşim komşusı daha evleneli 1 yıl olmuş burası boş mu diye vurdu öyle doluyorsa gel doldur dicem de dolsa senin doldurduğundan hayır gelmez dedim daha kimse bana birşey soramıyoryayıldım kesin. zatenn birde çok lafı peşinim kaynanam da herkese o alınır birşey demeyin dermş diyememiş ki derseniz o sizi harcar çok dadlu kaynanacum benim iyi ki var. Birde dışarıdan gelen gelinim yoksam içeriden gelin olsam varya owww çığ yerdiler beni bende onları
Bazılarını boğasım geliyor o cinsten. Bir arkadaşım var Trabzon da onun 11 yldr olmuyor neler çekiyor neler o anlatıkça üzülüyorm. Burada kulağım duymayınca herşey iyş
Kimse için çocuk yapmıyoruz Allah kim ne düşünürse onu öyle yapsın. Bizlere de hayırlı minnoş güzel evladlar versin
Canım adetin 2. Yada 3. Günü gidebilirsin tabi baktırmakta fayda var eğer bir sıkıntı varsa ona göre tedavi verirKızlar ben hiç doktora gitmedim ve bu adetten sonra gidiyim diyorum yumurtalıklara baktırmak için adetken mı gitmeliyim bitince mi sanırım ne kadar erken doktora gidilse o kadar iyi gözüküyor