Arkadaşlar bu yazıyı bu ay yaptığım tek şey çörek otu bal karışımıydı dedim araştırayım adet geçirtiren kadınlar olmuş mu bir çok olmasa da nadir birçok yazı okudum malesef baya uzun süre geçiktiemiş 3 kişi okudum. Yazıları pişmanlık içinde yazılardı. araştırma yaparken buldum
aklımda deli deli sorular oluştu bunu yazan kadının durumu ortada. Burada hepinize demek istiyorum eğer herşey düzenli ise karışımlardan uzak durmanız asla iş görmüyor tersi durumlar doğuruyor.
izmirlibayan:merhaba arkadaslar konu eski ama belki aratan olur benim gibi diye bende paylasayim gecen ay 9 aralikta adet oldum reglnin 2.gunu basladim bal tarcin corekotu kurune 10 gun kullandim .
sag yumurtaligimda 6cmlik kist vardi bu arada doktorum kendi kendine hamile kalmayi dene demisti .
her zaman 28 gunde bir adet olan ben bu ay 6 ocaktan beri bi turlu adet olamadim
doktora gittim hamilelik testim negatif sag yumurtaligimda ki kist 8.5cm olmus ve icinde 4.5cm lik bir kist daha..
sol yumurtaligimda da 2cmlik catlamamis folikul kisti yani doktor adet sokturucu tarnusal diye bi ilac verdi hala adet olmuyorum .
keske bilmeden etmeden boyle bi kure baslamasaymisim cok pismanim suan ameliyat olmam gerekiyor.) Şimdi bu kadının bir sürü mesajı var hepsini okuyamdımsa da. Bende bu kadın gibi 28 günde bir adet olan birisi olarak adetim çok geçikme yapıyor asla bu kadar geçikmezdi. Kendimi biliyorum
şuan benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste çevirmiş olblr mi dünki kadın doktor görememiş ollbr mi?
En çok da kistte çevirme olacağını düşündüren şey ovulasyon testimin adet gününe doğru sürekli pik çıkması. Bende ilk defa bu ay çörek otu bal tarçın kullandım ama şuan çok pişmanım eğer normal yumurtalar büyüyorsa bunu yapmak delirtti kadının 22 mm yumurtaları çatlamamış
pazartesi sabah erkenden kendi doktoruma gideceğim bende hiç adet olacak göz filan yok ama hamilelik belirtim de yok hep benim gibiymiş kadında belirti filan yok. Aralıklı bel ve kasık ağrım var kist ağrı yapar diye biliyorum hiç kist gibi şeyler duymamıştım doktorlardan bu sefer duyacağım. Birde bu yaptığım şeyi söylesem mi doktoruma çok kızacak diye korkuyorum
testleri hep negatif çıkmış sürekli
isteyen adını yazdım kadının girsin okusun msjlafını en azından çörek otu bal tarçın herkes de aynı şeyi yapmıyor daha kötü sonuçlar doğuruyor 48 gün gelmemiş adeti kadının. Bende sizlere yazmak istedim kaş yaparken gözlerimiz çıkıyor. Oysaki çok Araştırmıştım çoğu kadına erken adet yaparmış tersi olacağını hiç okumamıştım
Pazartesi günü sizlere yine iyi haberle gelmek isterdim ama içimde o his gitti yinede iyi düşünmek istiyorum.