Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsi iyi prolaktinin düşük değil canım. Benim değerlerim de bunun gibi hemen hemen. Gayet iyi canım bencede normal abest birşey yok tamm.
Canım ben bal çörek otu tarçın kürü yaptığımdan beri adetimin on birinci günü yumurtlama oluyor yani regl döngüm 28 günden 24-25 güne döndü herkeste bir etki bırakıyor demek

Testlerim epeydir elimde son kullanma tarihleri geçik bitiriyorum bunları. Pik oldugunda t cizgim cok koyu oluyor sansliyim o yüzden. 14 gün sonra da adet oluyorum doğru cikiyor yani. Öğlen yaptım testi.
O yüzden demekki öyle çıkmış anladım

Benimde 3 gün geçti ve şuan bekleyişteyim tuttumu diye düşünüyorum dün test yaptım negatif geç dollenmemi oldu diyorum bu 2. Ayımız çokta yeni yeni öğreniyorum Herşeyi

O zman bekle bakalım olacak mısın canım.
Olmazsın inşallah

Yusra sen adet olmadın mı canım testin en son negatifdi onu hatırlıyorum adet oldun sanıyordum mevsim dönüşlerinde on gün kadar kayma olabiliyor belki öle bişeydir ..
Dün bende formları vs okudum cok aklım karıstı üzüldüm kısmen sizinlede paylaştım 2015 den beritüm kür jel ilaç vs hepsini deniyen netice alamayan bir cok arkadasımızın yazılarını okudum form da içimizdeki hevesle ne iyigelir care olur diye arastırıp uygulamaya calısıyoruz ama herkeste farklı etkilenmeler ve sonuçlar olustura biliyor ben soğan kürü yapmıstım 2 ay sonra adet oldum tesadüfdü belkide sonra düşük oldu .. dikkatli olmak lazım dr tavsiyesinden uzaklaşmamak en mantıklısı

Benm batim teste gore yarin ama normal dongume gore 20 si bekliyorm olsaydm da baslasaydm calismalara inslh bende de geckme yapmaz

Yok kuzum olamadım Dahalık bekliyorum nasıl bir mevsim ise hayatımda ilk defa bu kadar günüm geçiyor en son iki kere geçmişti bu kadar o zaman hamiştim. Ayy valla kendi adıma şoktayım ne bileyim bunu da yaşamak nasipmiş inşallah en yakın zamanda olurum olmazsam da iyi şeyler olsun istyrm ben yumurtlama filan hesap etmezdim ki 28 günde bir hep adet olur bir kaç gün oynardı çok çook ne bileyim beklemem en iyisi.
Ama o kür işlerine daha asla bulaşmam

Kızlar bende bu ay tahlil verdim sizce değerlerde bir sıkıntı var mı doktor pek bişey söylemedi ultrasonla baktı biraz tembel yumurtaların dedi ama tahliller böyle
Lh-6.3
E2-26,38
Prolaktin-11,46
Tsh-0,92
Fsh-4.28

Benm batim teste gore yarin ama normal dongume gore 20 si bekliyorm olsaydm da baslasaydm calismalara inslh bende de geckme yapmaz
Bende güya aşılamaya geçecektim insan buna da üzülüyor aynim senin dediğin gibi canım olsam tekrar başlasam diyorum

Kızlar bende bu ay 10 gün incir havuç kürü yaptım bende korkuyorum 3 gün geçti ve adet olmadım ayrıca dünkü testim de negatifti bakalım kurden korktum herkes forumda kist yaptı fln yazmış bencede kurleri doktora gitmeden yapmayin bende 2.ay denememde yapayim dedim ama korkyorum şuan hamilelik belirtimde yok 3 gün geçmede belli olmazmiydi test

Kızlar bende bu ay tahlil verdim sizce değerlerde bir sıkıntı var mı doktor pek bişey söylemedi ultrasonla baktı biraz tembel yumurtaların dedi ama tahliller böyle
Lh-6.3
E2-26,38
Prolaktin-11,46
Tsh-0,92
Fsh-4.28

Nasıl birşey demedi ki canım. Lh yüksek çıkmış fsh dan tam tersi olmalı çünkü lh yüksek yumrtan çatlamayamaz bu durumda. Yaşın kaç senin büşra?

Nasıl birşey demedi ki canım. Lh yüksek çıkmış fsh dan tam tersi olmalı çünkü lh yüksek yumrtan çatlamayamaz bu durumda. Yaşın kaç senin büşra?
Canım 26 sadece yumurtalıkların tembel polikistike benziyo dedi düzenli adet oluyorum dedim hiç şaşmaz onun üzerine prowomen verdi

Kuzum bunu direk incir kürü yaptı dersek biraz abest olur ama şöyle diyeyim incir kürü prolaktin yükseltir o da adeti geçiktirir olmakta sıkıntı yaşıyor insan. Bekle istersen biraz daha geçsin ne oluyor. Doktora gittin mi hiç peki değerlerin bilemeden incir kürü neden yaptın ki?

Canım 26 sadece yumurtalıkların tembel polikistike benziyo dedi düzenli adet oluyorum dedim hiç şaşmaz onun üzerine prowomen verdi
Evet zaten lh o yüzden yüksek olursa fsh polikistik deniliyor. Yaşın çok iyi ama tembellik filan demiş doğru açıklama neden yapmadı acaba. Trabzonda nereye gittin doktora

Tabiki burda deneyenler çok faydalı yazınca bende denemek istedim.Bide ilk aydan olmaması bende hüsran yarattı çevremizde herkesin ilk aydan olması durumu olunca insan ilk aydan tutucak sanıyor halbuki öyle değilmiş bende denedim. Ben doğum kontrolde kullanmadım hiç ilk ay olur sanıyordum hüsran

Evet zaten lh o yüzden yüksek olursa fsh polikistik deniliyor. Yaşın çok iyi ama tembellik filan demiş doğru açıklama neden yapmadı acaba. Trabzonda nereye gittin doktora
Medical park nebahat nuhoğluna gittim belki duymuşsundur baya açıklayıcı konuştu ama değerlerle ilgili çok bişey demedi sadece biraz tembellik var ama bu hamile kalamıcağın anlamına gelmiyo sadece biraz daha geç olabilir dedi ay şuan bi panik oldum kötü bişey değil dimi olur yani başka doktora mı gitsem

Bende güya aşılamaya geçecektim insan buna da üzülüyor aynim senin dediğin gibi canım olsam tekrar başlasam diyorum
Ya yillarca deneyip bir anda oluyor bazi arkdslarin zamanini bekliyor demekki bebis. Biz de bekleyecez cok vucudumuzu yormamamiz lazm ben sadece bir kasik bal yerim her gun ondan da bisi olmaz herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…