Benimde 3 gün geçti ve şuan bekleyişteyim tuttumu diye düşünüyorum dün test yaptım negatif geç dollenmemi oldu diyorum bu 2. Ayımız çokta yeni yeni öğreniyorum HerşeyiTamam belirli olunca yazarsın olur mu
Canım ben bal çörek otu tarçın kürü yaptığımdan beri adetimin on birinci günü yumurtlama oluyor yani regl döngüm 28 günden 24-25 güne döndü herkeste bir etki bırakıyor demekHepsi iyi prolaktinin düşük değil canım. Benim değerlerim de bunun gibi hemen hemen. Gayet iyi canımbencede normal abest birşey yok tamm.
O yüzden demekki öyle çıkmış anladımTestlerim epeydir elimde son kullanma tarihleri geçik bitiriyorum bunları. Pik oldugunda t cizgim cok koyu oluyor sansliyim o yüzden. 14 gün sonra da adet oluyorum doğru cikiyor yani. Öğlen yaptım testi.
Benimde 3 gün geçti ve şuan bekleyişteyim tuttumu diye düşünüyorum dün test yaptım negatif geç dollenmemi oldu diyorum bu 2. Ayımız çokta yeni yeni öğreniyorum Herşeyi
Yusra sen adet olmadın mı canım testin en son negatifdi onu hatırlıyorum adet oldun sanıyordum mevsim dönüşlerinde on gün kadar kayma olabiliyor belki öle bişeydir ..Arkadaşlar bu yazıyı bu ay yaptığım tek şey çörek otu bal karışımıydı dedim araştırayım adet geçirtiren kadınlar olmuş mu bir çok olmasa da nadir birçok yazı okudum malesef baya uzun süre geçiktiemiş 3 kişi okudum. Yazıları pişmanlık içinde yazılardı. araştırma yaparken buldumaklımda deli deli sorular oluştu bunu yazan kadının durumu ortada. Burada hepinize demek istiyorum eğer herşey düzenli ise karışımlardan uzak durmanız asla iş görmüyor tersi durumlar doğuruyor.
izmirlibayan:merhaba arkadaslar konu eski ama belki aratan olur benim gibi diye bende paylasayim gecen ay 9 aralikta adet oldum reglnin 2.gunu basladim bal tarcin corekotu kurune 10 gun kullandim .
sag yumurtaligimda 6cmlik kist vardi bu arada doktorum kendi kendine hamile kalmayi dene demisti .
her zaman 28 gunde bir adet olan ben bu ay 6 ocaktan beri bi turlu adet olamadim
doktora gittim hamilelik testim negatif sag yumurtaligimda ki kist 8.5cm olmus ve icinde 4.5cm lik bir kist daha..
sol yumurtaligimda da 2cmlik catlamamis folikul kisti yani doktor adet sokturucu tarnusal diye bi ilac verdi hala adet olmuyorum .
keske bilmeden etmeden boyle bi kure baslamasaymisim cok pismanim suan ameliyat olmam gerekiyor.)
Şimdi bu kadının bir sürü mesajı var hepsini okuyamdımsa da. Bende bu kadın gibi 28 günde bir adet olan birisi olarak adetim çok geçikme yapıyor asla bu kadar geçikmezdi. Kendimi biliyorumşuan benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste çevirmiş olblr mi dünki kadın doktor görememiş ollbr mi?
En çok da kistte çevirme olacağını düşündüren şey ovulasyon testimin adet gününe doğru sürekli pik çıkması. Bende ilk defa bu ay çörek otu bal tarçın kullandım ama şuan çok pişmanım eğer normal yumurtalar büyüyorsa bunu yapmak delirtti kadının 22 mm yumurtaları çatlamamışpazartesi sabah erkenden kendi doktoruma gideceğim bende hiç adet olacak göz filan yok ama hamilelik belirtim de yok hep benim gibiymiş kadında belirti filan yok. Aralıklı bel ve kasık ağrım var kist ağrı yapar diye biliyorum hiç kist gibi şeyler duymamıştım doktorlardan bu sefer duyacağım. Birde bu yaptığım şeyi söylesem mi doktoruma çok kızacak diye korkuyorum testleri hep negatif çıkmış sürekli isteyen adını yazdım kadının girsin okusun msjlafını en azından çörek otu bal tarçın herkes de aynı şeyi yapmıyor daha kötü sonuçlar doğuruyor 48 gün gelmemiş adeti kadının. Bende sizlere yazmak istedim kaş yaparken gözlerimiz çıkıyor. Oysaki çok Araştırmıştım çoğu kadına erken adet yaparmış tersi olacağını hiç okumamıştım Pazartesi günü sizlere yine iyi haberle gelmek isterdim ama içimde o his gitti yinede iyi düşünmek istiyorum.
Benm batim teste gore yarin ama normal dongume gore 20 si bekliyorm olsaydm da baslasaydm calismalara inslh bende de geckme yapmazBir yerde kötü de sebepsiz geçikse sıkıntı yok da başka şeyler sebeb olursa insanı üzüyor. Birde kimisi genelde 4 gün erken olurmuş. Yani bakalım sen ne oluyorsun bebek yoksa bende şuan ben ona bağlıyorum bugünde geçti ve adet olacak göz yok bende bakalım ne oluyor canım.
Çok sağol canımCanım düşük ise gün aşırı yapmanız daha iyi olur
Yusra sen adet olmadın mı canım testin en son negatifdi onu hatırlıyorum adet oldun sanıyordum mevsim dönüşlerinde on gün kadar kayma olabiliyor belki öle bişeydir ..
Dün bende formları vs okudum cok aklım karıstı üzüldüm kısmen sizinlede paylaştım 2015 den beritüm kür jel ilaç vs hepsini deniyen netice alamayan bir cok arkadasımızın yazılarını okudum form da içimizdeki hevesle ne iyigelir care olur diye arastırıp uygulamaya calısıyoruz ama herkeste farklı etkilenmeler ve sonuçlar olustura biliyor ben soğan kürü yapmıstım 2 ay sonra adet oldum tesadüfdü belkide sonra düşük oldu .. dikkatli olmak lazım dr tavsiyesinden uzaklaşmamak en mantıklısı
Bende güya aşılamaya geçecektimBenm batim teste gore yarin ama normal dongume gore 20 si bekliyorm olsaydm da baslasaydm calismalara inslh bende de geckme yapmaz
Kızlar bende bu ay 10 gün incir havuç kürü yaptım bende korkuyorum 3 gün geçti ve adet olmadım ayrıca dünkü testim de negatifti bakalım kurden korktum herkes forumda kist yaptı fln yazmış bencede kurleri doktora gitmeden yapmayin bende 2.ay denememde yapayim dedim ama korkyorum şuan hamilelik belirtimde yok 3 gün geçmede belli olmazmiydi testYok kuzum olamadım Dahalık bekliyorumnasıl bir mevsim ise hayatımda ilk defa bu kadar günüm geçiyor en son iki kere geçmişti bu kadar o zaman hamiştim. Ayy valla kendi adıma şoktayım ne bileyim bunu da yaşamak nasipmiş inşallah en yakın zamanda olurum olmazsam da iyi şeyler olsun istyrm ben yumurtlama filan hesap etmezdim ki 28 günde bir hep adet olur bir kaç gün oynardı çok çook ne bileyim beklemem en iyisi.
Ama o kür işlerine daha asla bulaşmam
Kızlar bende bu ay tahlil verdim sizce değerlerde bir sıkıntı var mı doktor pek bişey söylemedi ultrasonla baktı biraz tembel yumurtaların dedi ama tahliller böyle
Lh-6.3
E2-26,38
Prolaktin-11,46
Tsh-0,92
Fsh-4.28
Canım 26 sadece yumurtalıkların tembel polikistike benziyo dedi düzenli adet oluyorum dedim hiç şaşmaz onun üzerine prowomen verdiNasıl birşey demedi ki canım. Lh yüksek çıkmış fsh dan tam tersi olmalıçünkü lh yüksek yumrtan çatlamayamaz bu durumda. Yaşın kaç senin büşra?
Kızlar bende bu ay 10 gün incir havuç kürü yaptım bende korkuyorum 3 gün geçti ve adet olmadım ayrıca dünkü testim de negatifti bakalım kurden korktum herkes forumda kist yaptı fln yazmış bencede kurleri doktora gitmeden yapmayin bende 2.ay denememde yapayim dedim ama korkyorum şuan hamilelik belirtimde yok 3 gün geçmede belli olmazmiydi test
Amin canım inşallahYok canım böyle birşeyin yoksa ona buna bağlama bende sebepsiz kısırlık var öyle önceden çok yapardım şimdi anladım ki birşeyi Allah verecek. İçimize bu istediği koyan inşallah istediğimizi verir.
Evet zaten lh o yüzden yüksek olursa fsh polikistik deniliyor. Yaşın çok iyi ama tembellik filan demiş doğru açıklama neden yapmadı acaba. Trabzonda nereye gittin doktoraCanım 26 sadece yumurtalıkların tembel polikistike benziyo dedi düzenli adet oluyorum dedim hiç şaşmaz onun üzerine prowomen verdi
Peki kaç günde adet oluyorsun cnm benim yarın 21.gun ama pik göremedim ben haladirEki Görüntüle 2827817
Benim pik yaklasti insallah... Normalde adetin 21. Gunu pik görüyordum son uc aydir. Bugun 14
Tabiki burda deneyenler çok faydalı yazınca bende denemek istedim.Bide ilk aydan olmaması bende hüsran yarattı çevremizde herkesin ilk aydan olması durumu olunca insan ilk aydan tutucak sanıyor halbuki öyle değilmiş bende denedim. Ben doğum kontrolde kullanmadım hiç ilk ay olur sanıyordum hüsranKuzum bunu direk incir kürü yaptı dersek biraz abest olur ama şöyle diyeyim incir kürü prolaktin yükseltir o da adeti geçiktirir olmakta sıkıntı yaşıyor insan.Bekle istersen biraz daha geçsin ne oluyor. Doktora gittin mi hiç peki değerlerin bilemeden incir kürü neden yaptın ki?
Medical park nebahat nuhoğluna gittim belki duymuşsundur baya açıklayıcı konuştu ama değerlerle ilgili çok bişey demedi sadece biraz tembellik var ama bu hamile kalamıcağın anlamına gelmiyo sadece biraz daha geç olabilir dedi ay şuan bi panik oldum kötü bişey değil dimi olur yani başka doktora mı gitsemEvet zaten lh o yüzden yüksek olursa fsh polikistik deniliyor. Yaşın çok iyi ama tembellik filan demiş doğru açıklama neden yapmadı acaba. Trabzonda nereye gittin doktora
Ya yillarca deneyip bir anda oluyor bazi arkdslarin zamanini bekliyor demekki bebis. Biz de bekleyecez cok vucudumuzu yormamamiz lazm ben sadece bir kasik bal yerim her gun ondan da bisi olmaz herldeBende güya aşılamaya geçecektiminsan buna da üzülüyor aynim senin dediğin gibi canım olsam tekrar başlasam diyorum