Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah kaç gün geçti âdetin?

Ne diyeyim Allah akıl sağlığımızı korusun

4 nisanda catladiysa senin bat tarihin bugün yarin oluyor galiba

Canim endişeye düşme kendinde diyorsun o kadar araştırdım bu duruma rastlamadım diye demek ki cok nadir olan bir durum ve seni bulma ihtimali düşük olabilir bu yüzden yine kesin git bence doktoruna ama sakin kal kötüyü hep okuduğunuzda kendimize yoruyoruz o yüzden hiç girmek istemiyordum foruma ama etkilenmemek bizim elimizde unutma

Merhabaa herkese başarılar diliyorumm:)))
Bat:18mayıs (reglıyım şuan 17nisan 1.gün)
İlaç kullanmıyorum bıraktım folık ve asprın kullandı
1senedir istiyoruz

Teşekkür ederim ben kendim olur tarafını tabi ki aklıma getirdim ama bozmuyorum kendimi. Mesela yazıyı arkadaşlarım bilmeleri adına paylaştım doktora danışmadan yapmamaları için. Güzel şeyler olsun derken kötü durumlara düşmemek için. Tabi isteyen yapsın herkesin kendi düşüncesi ama bildiğimi de paylaşmak istedim. Rabbim çok aratmadan versin inşallah

Merhaba herkese. Benim de umutlarım Mayısa kaldı artık. Bu ay içimde hep bir umut vardı aslında ama olmadı maalesef. Kahverengi lekelenme başladı ve çok az da olsa devam ediyor. Adetim sökülmedikçe de iyice stres oluyorum şu an. Stres oldukça da iyice sökülmüyor o da sanırım kısır bir döngü oldu
Allah hayırlı olan vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Gebe kalamama imtihanımızdan başarıyla geçeriz inşallah. Rabbim bu mübarek ayda hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah
1- Yeni bat : 15 Mayıs
2- Yaş : 32
3- 4 aydır istiyorum
4- Bal arı sütü polen kullanıyorum

Rica ederim ne demek ,yapanlara da hak veriyorum ben tabiki her yolu denemek istiyoruz ama aslında o kendi zamanını bıkıyor ve biz sadece bekliyoruz geleceği zamanı

Merhaba ben de 25 yaşındayım 11 aydır deniyoruz, folidoce kullanıyorum reglim düzensiz ama batım en geç 25 Mayıs olur diye düşünüyorum hayırlısıyla

Ama gerçekten öyle en iyisi bu inan çok iyi geliyor hem elinde gözle görülür birşeyler olmuş olur :)) fazla yanlış bilgi kirlilik yapıyor forumlarda
Normalde evden calistigim icin basimi isten kaldira bi insan degildim okadar yogundumki biraz mola vermek icin siparos alimini azalttm ama.yok bos durmak yaramiyor hemen geri ise sarildim igne iplik kumas bana terapi zaman geciyor uretiyorum para kazaniyorm ogluma ceyiz yapiyorum

En güzeli çalışkan insanın hali başka.
Bende öyle beceriler yok hiç isteyemedim öyle şeyleri biraz ince iş olması beni sinir ederdi birde olduğum yerde durabilen birisi değilim. Ben biraz kitap okurum. Kafama takılan bilgi varsa onu 4 kaynaktan araştırırım seviyorm kafam dağlıyor ama buraya takılalı bir yere takılmaya zaman kalmıyor.onu geçtim iş yapmak gelmiyor temizlik yapacaktım adet gelemedi çıldırmış gibi temizlik yapıp enerji atmak istiyorum. Nasipse ramazan sonu işe başlamak istyrm bakalm ne oluyor. Nasıl mutluysan onunla ilgilenmek çok güzel kolay gelsin sana canım

Maşallah canım ne güzel..
Bende çok severim el işi ürünleri.. Kızımın bütün hediyeliklerini kapı süsü ü kendim yapmıştım vaktinde.. Sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…