Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin adetin mi gecikti? Açıkçası ben de bu karışımı kullananların yumurtası erken çatlayıp adeti erken geliyor diye okumuştum seninki kist filan değildir bence canım içini ferah tut inşallah

Birçok kişiye de geçikme yaparmış doktora dün gitmiştim kan verdim negatif çıktı doktor 10 gün geçsin dedi ben kötü düşünmek istemiyorm da yinede bu kürler kötü birşey ya

O zaman daha 14 gün geçmiş eğer varsa yeni yükselmeye başlar değerin zaten inşAllah öyledir de güzel haber alırsın diyelim

Çok teşekkür ederimO zaman ben dediğiniz gibi akşama doğru bir test daha yapıyım gün aşırı devam edelim daha iyi olacak gibi çok sağol canım

Canım benim yapma ya bırak bence kürler hiç iyi birşey değil. Benim adetim 5.günü ben normalde binde bir geçikirim 28 günde bir olurum bazn 3 veya 4 gün geçerdi ama kimsayalım olmuştu geçikmem de yine adet olmuştum. İnşallah hamileyimdir diye düşünmek istyrm. Kist filan hiç duymadım kendimde hayatımda doktorum çok kızacak bana inşlh birşey olmamıştır çok doğru birşey varsa olumluya dönüyor yoksa olumsuza dönebiliyor. Oyy oy Allahım.

Çok teşekkür ederimO zaman ben dediğiniz gibi akşama doğru bir test daha yapıyım gün aşırı devam edelim daha iyi olacak gibi çok sağol canım
Bencede çünkü ben bu ay aynı hatayı yaptım değerlendireyim geçmesin dedim arka arkaya değerlendirdim yok bu ay olmadı

Birçok kişiye de geçikme yaparmış doktora dün gitmiştim kan verdim negatif çıktı doktor 10 gün geçsin dedi ben kötü düşünmek istemiyorm da yinede bu kürler kötü birşey ya
Evet çok dikkatli kullanmak gerekiyor doğru diyorsun. İnşallah hamilelik yoksa hemen gelsin adetin, merak etme sen canım hava değişimleri vs etkilemiş olabilir

Evet çok dikkatli kullanmak gerekiyor doğru diyorsun. İnşallah hamilelik yoksa hemen gelsin adetin, merak etme sen canım hava değişimleri vs etkilemiş olabilir
Hava değişimi etkilesin razıyım valla hamiş yoksa artık geçtim. Hiç adet olacak göz yok normalde geçikme olunca ruhsal olarak olmama bunalttırdı beni. Çok merak ediyorum ne çıkacak beklemedeyim

Okudum okudum da yakalayamadimhangi vitamin acaba bu ?
Vinalac immunitium
Bence sende böyle birşey olsa doktor görürdü.. Mevsimsel de olabilir canım fazla kafana takma bence
Bal tarçın çöreotu karışımı bana çok iyi geliyor ben pre menapoz tanılıyım amh ım 0.1 ve adetim 30gün gecikmişti.. Artık gebelik de istediğimden adet olmadan bunu yemeğe başladım 1haftada yumurta gelişti ve çatladı.. (lh testine göre)
İlk gebeliğimde de bu kütle sonuç almıştım.
Henüz sonuç belli değil tabi ama benim durumumda olanlar için en azından yumurta gelişmesine yardım ettiğini söyleyebilirim..
Dediğin gibi herkes yapmamalı ama bencede

Çok doğru diyorsun canım hepsine katılıyorum.
Bende zaten kimsenin kendini bilmeden bunu yapmasını doğru bulmuyorum. İnşallah kendi adıma Mevsimsel olsun istyrm inan ki adet olmayacaksak bu bebekten olsun diliyorum. Bakalım ne olacak sonum meraktayım

Hava değişimi etkilesin razıyım valla hamiş yoksa artık geçtim. Hiç adet olacak göz yok normalde geçikme olunca ruhsal olarak olmama bunalttırdı beni. Çok merak ediyorum ne çıkacak beklemedeyim
Valla ben bu ay değil geçen ay doktor takibindeydim ama femara kullanmadan sadece yumurta boyuna bakıyordu, ben akıllı kaliteli yumurta olacak diye buradan okudu ya sabah akşam ye inciri hormon değeri de baktırmadım hiç neyine güveniyon ya prolaktin yüksekse değil mi neyse 12. Gün anca 13mm yumurtam vardı 14.gün de kayboldu kaliteli yumurta şöyle dursun yumurta kayboldu, üstüne 28 günde bir hiç şaşmaz adet olurken 2 gün gecikti, geçen ay da aynı 30 günde bir anca geldi bu ay da 30.gün yarın daha gelmedi hazır düzgün olan dögüm değişti

Ahhh bizler ahhhh işte bende incir eşim çok sever aldım yedim gerçekten güzel yani anammm ne bileyim prolaktin uçaçak onu burada öğrendim yaaa incir mi çıkartıyormuş ondan kür işinden hep korkarım inşallah korktuğum başıma gelmesine döndüm nerden yaptım yararsa da istemiyorm artık benim burada takılarak öğrendiğim en iyi şey vitamin olarak iyi olacaksın alacaksın vucud böyle dinç olacak her yönden onun dışında kür gibi şeylere bulamayacaksın bulaşanlara saygım sonsuz amma ben tövbe ettim benim de bugün 32. Gün nereye bu gidiş bakalım bu geçikmenin adeti de kötü oluyor Allah hayır ede sonumuzu yaa

Ben de prolaktin vs ne burdan öğrendim hep sonra yermiyim hiç tövbee, az bi akıntı sorunum vardı enfeksiyondan şüphe ettim şeytan dürttü soğan kürü yok brokoli kürü bak diye sora hemen vaz geçtim adet ol doktorunu ara biter bitmez fitil kullan saçmalama diyebence adet neden ileri atıyor dersen her lavaboya gittiğimizde belirti arıyoruz ilk ovulasyon akıntısını o geçiyor sarımsı gebelik belirtisi akıntı var mı test yapıp negatif gördüysek bu kez adet geldi mi gelecek mi diye takip et derken stres ile olamıyoruz boşuna günümüz değişiyor

Aynen bu ay bana doktor femara arkası çatlama iğnesi vermezse adam ne derse tutacağım gün aşırı ise gün aşırı kafama göre iş yapmayacağım
Kesinlikle..
Doktorlar boşa okumuyorlsr yıllarca..
Burda görüyorum hsg sonrası doktor korun dediği halde korunmaya lar da oluyor.. Hsg de ilaç veriliyor rahim içine bu ilaç bebek gelişimine olumsuz etki edebilir anomali gelişebilir.
Biraz sabır da lazım acele edeyim derken istenmeyen sonuçlar alabiliriz..

İlk gebeliğimde önce bana premenapoz tanısı konunca o kadar çok makale okudum ki evdeki bütün kimyasal maddeleri çöpe attım. Şampuandan kreme çamaşır suyundan onun değdiği beze kadar..
Zamanla biraz gevşedim tabi ama kimyasal maddeler de kesinlikle hormonları etkiliyor.. En çok da yapay parfüm içerenler..

Ben de hiç bir şeye dikkat etmezdim ne zaman ki Kasım da kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi bende hazır gıda vs uzak duruyorum, Aslında doktorumu dinlerim 3 ay korun kürtaj sonrası dedi korundum sorgulamadım ama bu ay gün aşırı deneyin dedi tutmadım sanki kaçacak gibi halbuki öyle de kaliteli sperm olmuyor işte. Bu ay ama ne derse o

Şimdi hiç stres de olamıyorum aşırı olunca dayanamaz gelirdi şimdi adetim geçikme olduğu günler beni bunalım alır böyle buhran sarardı sıkılır o yana bu yana sarardım kabıma sığmam birde daha gidip bakmıyorum artık geleceğini düşünür korkardım lavaboya bu sefer gelemeyecek diye korkmaya başladım ayyy Allahım ben nasılım iyi miyim şöyle gerçek var nazar değmesin turp gibiyim oruç tutuyorum ama tutmuyor gibiyim enerji dolu kabıma sığmıyorum

merhaba kaliteli yumurta için incir kğrü mü oluyor?
Ben incir kürünü yapmaya cesaret edemedim prolaktin yükselir diye çünkü onda hergun 8-9 incir kaynatilip icilecek.. ben onun yerine başka duyduğum bir tarifi yapmaya karar verdim.. zeytinyağinda 2 gün incir bekleyip hergun bı tane aç karnına yiyorum.. ve bunun yanında bal çörek otu tarçın kürü yapıyorum.. bunula gebe kalanda bayağı var .. eğer yine bu ay olmazsa önümüzdeki ay HSG çekinmeyi düşünüyorum .. kızıma HSG cekinmenin ardındaki ay hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…