Hee anladim ilk defa gorunce sormak istedim internette dolanırken karşıma çıktı daEvet ayni bizim gebelik/ovu testleri gibi. esim yapti normal cikti hatta da onlar sadece sayi olcuyor tabi hiz fln da bilmek.lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee anladim ilk defa gorunce sormak istedim internette dolanırken karşıma çıktı daEvet ayni bizim gebelik/ovu testleri gibi. esim yapti normal cikti hatta da onlar sadece sayi olcuyor tabi hiz fln da bilmek.lazim
İnşallah canım inşallah mutlaka yazarım Allah'ın izniyleİnşallah belki sende bizimle hamiş olursun.
Nasip değilmiş canım bana da bu hayatta herkes nasibini alıyor yaşıyor duan için teşekkür ederim sanada bol şanslar bizmle üzülmek yok devam olana kadar
Şimdikiler hep öyle peki doğal mı olmuştu o da
Gittim ilaç verdi ol diye bende yumurtlma masajı yapmaya başladım. Haziranda aşılama dedi herşey iyi çıktı artık hakkımda hayırlısı canım yeni bir umut yeni başlangıçlar. Bu ay adet olursam kendim denemeye devam
Özel ise iyi canım güzel haberlerini bekliyorm artmış olarak
Prefertil in sitesindeNerden buldunuz canım o testi peki
Gec degil en guzel yas. Olunca anlicaksiniz. Yasiniz gayet genc merak etmeyinSen de 33 yaşındaymışsın yaşımız da aynı. Sen de geç kalmış hissediyo musun bazen be çok geç kalmış gibi hissediyorum bebiş için
İkiz benimde içimden geçiyor ama bakması zor ama kalabalık bir aile istiyorum Allah'ın izniyle bende ve eşimde bir sorun yok ama olmuyor 10 aydır deniyorum yok ama tık valla bileydim hiç korunmazdim zaten olmuyor bakalım inşallah 2. Ve 3. Ard arda gelir ikimizd de bakalım.. bende yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olacağı yok gibiOkurken bunu ben mi yazdım acaba dedim tek fark 30 yaşında olmam, hoş yaşıma göre yumurtalarım doktorun beklentisini karşılamamış o da ayrı mesele. Oğlum 4,5 yaşında ilk denemede hamile kaldım, bir yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama yok bir türlü olmuyor. Klomen de işe yaramadı iğne tedavisi gördüm, daha da olmazsa tüp bebek istiyorum artık. Daha geçen gün eşime dedim ikinciden sonra korunmak yok, üçe kadar yolu var diye gönlümden geçen ikiz de aslında olmayınca olmuyor, doğurasım var hamile kalamıyorum
Şaşırdım o daha iyi biliyordur yılların tecrübesi çünküAynen canım bende öyle düşündüm kesin yumurtlama dedim ama abla öyle söyledi hatta bugünkü çatlama diye düşündüm ben. Daha koyuyu arayacağız dedi yumurtlama olarak görmedi sanırım
Yurtdisindan online almistim SpermCheck markasi. Turkiye'de var mi bilmiyorumNerden buldunuz canım o testi peki
Yurtdisindan online almistim SpermCheck markasi. Turkiye'de var mi bilmiyorum
Sizde hamilesiniz Galiba maşallah inşallah kucagina almak nasip olur... Acaba belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı belirtilerGelir canım devam et daha rahat sökülür hem yumurta büyütmeye de katkısı var
Kızlar size bir sorum olacak Nisan 26 bat tarihimdi. Okadar çok adet belirtisi yaşadım ki kesin olacağım diye bekliyordum. 25 inde sildigimde sadece peçeteye gelen hafif pembesi bir akinti geldi gün boyu, bat gününden önce eyvah 1 gün erken olacağım derken , 25inde olmadım bat 26 yine olmadı ve hafif pembeden daha kahverengine çalan bir renk gelmeye başladı akintim şeffaf ama kahvemsi bir renk ilk defa böyle oldu. Bugün 27 si ve hala aynı devam ediyor...
Sizce sökecek mi dersiniz. Okadar kasiklarimda ağrı varki 25.den bugüne pedle geziyorum heran gelebilir diye.
Oruçtan dolayimi böyle oldu anlayamadım. Beynim yandı resmen
Canım benim pik 22 nisan çatlama 23 nisan akıntı bembeyaz bir akıntı test olmadığı için yapamıyorumAy ben de boyle oluyorum cevap verilmeyince Catlama gunu yani degerlendirdiginiz gun dun muydu? Bazen iliski sonrasi o tip yogun sekilde gekebiliyor. Ben pik oncesi guni degerlendirmistim ertesi gun tum gun yogun oldu. Ovu testin varsa bi bakabilirsin koyulasma var mi diye. Bir de seffaf mi yoksa opak mi gelen. Yumurtlamaninkini tam olarak yumurta aki seklinde tarif ediyorlar. Seffaf ve uzayan. Flu ya da beyaz degil
Ohoo bu söylendi, yeni bilgiler lazım bizeBunu almakla iyi etmissiniz. Benim de aklimda aslinda. Ya bir de dun bir sey okudum. Artik her seyi de uluorta konusuyoruz da kusura bakmayin belki bir faydasi dokunur, tükürük spermlerin olmesine neden olabiliyormus. Ay bunu da yazdigima inanamiyorum ..
Canım test yaparsan netleşir, bence yaırn hemen test yapKızlar size bir sorum olacak Nisan 26 bat tarihimdi. Okadar çok adet belirtisi yaşadım ki kesin olacağım diye bekliyordum. 25 inde sildigimde sadece peçeteye gelen hafif pembesi bir akinti geldi gün boyu, bat gününden önce eyvah 1 gün erken olacağım derken , 25inde olmadım bat 26 yine olmadı ve hafif pembeden daha kahverengine çalan bir renk gelmeye başladı akintim şeffaf ama kahvemsi bir renk ilk defa böyle oldu. Bugün 27 si ve hala aynı devam ediyor...
Sizce sökecek mi dersiniz. Okadar kasiklarimda ağrı varki 25.den bugüne pedle geziyorum heran gelebilir diye.
Oruçtan dolayimi böyle oldu anlayamadım. Beynim yandı resme
Aynen 33 ya ben hep şeye şartladim kendimi 35 e kadar 2 tane çocuğum olsun. Hani sanki 35 ten sonra tahammül nasıl ederimi düşünüyorum halim kalır mı gücüm. 33 u beklemek bizim için tercihti evliliğin tadını çıkardık gözümüz hicbirsey de kalmadı çok şükür eşimle o yüzden bence asıl şimdi zamanıSen de 33 yaşındaymışsın yaşımız da aynı. Sen de geç kalmış hissediyo musun bazen be çok geç kalmış gibi hissediyorum bebiş için
Randevu aldım gidicem de 10 gün var randevuya beklemek sıkıntı biliyorsunBi
Bi kadindoguma git istersen
Benim çatlama gözüktüğü halde akintim var canım 2 gündür ama ben 2 catlamayi degerlendiremedim esim gece vardiyasında maalesef sadece 3 gun üst üste yumurtlama öncesi ve yumurtlama oldu bütün moralim bozuldu hevesim kalmasıHanımlarr benim çatlama oldu değerlendirdim ama biraz önce hissedilir şekilde beyaz akıntım geldi tekrar yumurtlama olabilir mi ? Kardeşimdeyim yanımda teste yok yapamıyorum olabilir mi acaba?
Amin inşallah teşekkür ederimSizde hamilesiniz Galiba maşallah inşallah kucagina almak nasip olur... Acaba belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı belirtiler
Ohoo bu söylendi, yeni bilgiler lazım bize
Canım test yaparsan netleşir, bence yaırn hemen test yap
Sabah erkenden git gebelik şüphem var kanama var de, numara verirler canım, 10 gün geçer miRandevu aldım gidicem de 10 gün var randevuya beklemek sıkıntı biliyorsun