• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar yine ben yine ovü test sonucum :)
önceki test sonuçlarımı biliyorsunuz, çatlama var mı ne dersiniz?
soldan sağa eskiye doğru gidiyor arkadaşlar.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-04-27 at 22.42.04.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-27 at 22.42.04.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 30
  • WhatsApp Image 2021-04-27 at 00.16.01.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-27 at 00.16.01.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2021-04-25 at 21.02.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-25 at 21.02.51 (1).jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 28
Güzellikler yaptım testi yine bir bakın çatlama mı olmuş düne göre silinmiş çünkü

Onceki testlerini bilemiyorum ama esit cikip sonra bu ciktiysa evet catlama. Benim de bugun aynisi testim.

Pikten onceki gunu yani 10. Gunu degerlendirdik. Dun pikti ara verdik, bugunu degerlendiricez yarini da belki. Dogru gunler mi emin degilim. Benimki de bu sekilde. Bazi gunler iki kez test yaptim :/
Sizce bu sekilde iyi mi?

Eklentiler

• 20210427_154317.jpg
    20210427_154317.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 30
Kimse cevap vermedi ya 😞😞 biraz kırıldım doğrusu 😪😪

Ay ben de boyle oluyorum cevap verilmeyince🙈 Catlama gunu yani degerlendirdiginiz gun dun muydu? Bazen iliski sonrasi o tip yogun sekilde gekebiliyor. Ben pik oncesi guni degerlendirmistim ertesi gun tum gun yogun oldu. Ovu testin varsa bi bakabilirsin koyulasma var mi diye. Bir de seffaf mi yoksa opak mi gelen. Yumurtlamaninkini tam olarak yumurta aki seklinde tarif ediyorlar. Seffaf ve uzayan. Flu ya da beyaz degil

Eki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim

Bunu almakla iyi etmissiniz. Benim de aklimda aslinda. Ya bir de dun bir sey okudum. Artik her seyi de uluorta konusuyoruz da kusura bakmayin belki bir faydasi dokunur, tükürük spermlerin olmesine neden olabiliyormus. Ay bunu da yazdigima inanamiyorum ..

Ara ara lekenlenme oluyor koyu kahve kıvamda o neden oluyor onu anlamadim normalde adetten 2 gün önce olurdu ama hu kadar koyu da olmazdı adetten 7 gün önce bu şekilde başladı lekelenme
Sen de 33 yaşındaymışsın yaşımız da aynı. Sen de geç kalmış hissediyo musun bazen be çok geç kalmış gibi hissediyorum bebiş için

Kizlar evde uygulanabilen erkek sperm sayısıyla ilgili test varmış duymuş muydunuz daha önce hic
Bende duydum ama sanırım bizim ülkemizde satış yok. İngilitere, Almanya gibi ülkelerin sitelerinde görmüştüm . Keşke bizdede olsa başlarken bilirdik neymiş 🤣

Eki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim
Bunu bende görmüşyğm hatta almayı düşündüm fakat güvenemedim açıkçası kullandıktan sonra faydasını görürsen bilgilendirir misin 🥰

İnşallah belki sende bizimle hamiş olursun.
Nasip değilmiş canım bana da bu hayatta herkes nasibini alıyor yaşıyor duan için teşekkür ederim sanada bol şanslar bizmle 🤗 üzülmek yok devam olana kadar 😍

Şimdikiler hep öyle 😊peki doğal mı olmuştu o da 🤗

Gittim ilaç verdi ol diye bende yumurtlma masajı yapmaya başladım. Haziranda aşılama dedi herşey iyi çıktı artık hakkımda hayırlısı canım 🤗 yeni bir umut yeni başlangıçlar. Bu ay adet olursam kendim denemeye devam 😍

Özel ise iyi canım 🤗 güzel haberlerini bekliyorm artmış olarak 😍
Soğan kürü ile oldu canım aşılamadan sonraki ay kendiliğinden oldu yani 😅😅😅

Back