• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli aksamlar tek tek mesajlarinizi okudum dilerim Rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu🤲 2 evladim var 11 ve 8 yasinda 3. Yu istiyoruz nasipse BAT 7 mayis yas 33 korunmasiz ilk ay🙈

QUOTE="Alya11, post: 67942542, member: 1036397"]
Aynen 33 ya ben hep şeye şartladim kendimi 35 e kadar 2 tane çocuğum olsun. Hani sanki 35 ten sonra tahammül nasıl ederimi düşünüyorum halim kalır mı gücüm. 33 u beklemek bizim için tercihti evliliğin tadını çıkardık gözümüz hicbirsey de kalmadı çok şükür eşimle o yüzden bence asıl şimdi zamanı 😊😉
[/QUOTE]
Ben de evleneli 7yıl oldu ama zaten dört yıl istemedik ondan sonra da troid sorunu oldu geçen yıl düzeldi hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Sonra yine troidden dolayı korunmak zorunda kaldım. Şimdi iki ay oldu troid iyi durumda ama özellikle hamilelikten sonra inanılmaz şekilde bebek isteği oldu bende

Bundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım? 😍

İnşllah ponciğim inşallah 🤗 hep birlikte 😍

Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Evet canisi bu hafta adetim gelirse insallah gecisler acik . 🤣

Doğru söylüyorsun çok yerde okudum adete 5 6 gün kala negatif görüp 2 gün kala tekrar yapınca pozitif olanlar inşallah dediğin gibi olur inşallah yanılıyor olmam. Bu süreç çok yoruyor psikolojik olarak🙄
canım 2 düşük bir doğum ve 4 ay öncede kşmyasal gebelik yaşadım adete üç gün kala testlerim pozitifti kimyasaldada kanama geçirdim eşim bile 24.günü geçirelim test yapalım diyor öğrendi artık😀

İkiz benimde içimden geçiyor ama bakması zor 😐😐 ama kalabalık bir aile istiyorum Allah'ın izniyle 💜💜💜 bende ve eşimde bir sorun yok ama olmuyor 10 aydır deniyorum yok ama tık 😅😅😅 valla bileydim hiç korunmazdim zaten olmuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ bakalım inşallah 2. Ve 3. Ard arda gelir ikimizd de bakalım.. bende yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olacağı yok gibi🙄🙄
Bu ay doktor aşılama dedi ama eşim istemedi, hamile kalamazsam bir ay da aşılama deneriz sonra tüp bebek diyorum, kısmet artık. Ne kadar zorladı ikinci çocuk ç, kız olursa adını Nazlı mı koysam 😄 Sen tedavi görüyor musun peki? Arkadaşımın ikinci çocuğu doğal yolla ikiz oldu, şimdi dördüncüye hamileymiş, resmen hayalimi yaşadığını hissettim. Bizim de böyle peş peşe olur inşallah...

Diyet oneririm ben tup bebek yaptirdim su anki dr kizdi eger kadinda hic bir problem yok tup bebek seni harap eder sut ve sut urunlerini sekeri tuketmeyi kesin bir deneyin vitaminlerde cok onemli omega3 1000mg esterc collagen coenzymq10 ari poleni v.s.
Canım ben çok şeker tüketen biri değilim 55 kiloyum.. d vitamini ve folik asit alıyorum beslenmeniz de düzenli sayılır evde çocuk olunca mecbur her öğün kaliteli yemek zorunda kalıyorsun 👍👍 ama olmuyor işte ne bileyim

Bu ay doktor aşılama dedi ama eşim istemedi, hamile kalamazsam bir ay da aşılama deneriz sonra tüp bebek diyorum, kısmet artık. Ne kadar zorladı ikinci çocuk ç, kız olursa adını Nazlı mı koysam 😄 Sen tedavi görüyor musun peki? Arkadaşımın ikinci çocuğu doğal yolla ikiz oldu, şimdi dördüncüye hamileymiş, resmen hayalimi yaşadığını hissettim. Bizim de böyle peş peşe olur inşallah...
Yok tedavi görmüyorum ben iki gebeliğim de de kendiliğinden oldu. Biri kürtaj oldum diğeri kızım var 🌼🌼🌼 ben daha önceki yıllarda aşılama oldum ve tutmadı tekrar yapmam.. direkt tüp Bebek istiyorum 🤭🤭

Ovulasyon testi sipariş verdirdim ben de kocama heyoo. Nasil kullaniliyor hiç bilmiyorum ama bikaç aya uzmanlaşırım herhalde 🤔
Bende verdim 😝bu ayda kullanıcam sonrası Allah kerim 🤗uzmanlaşmak kolay oluyor videoları izle özellikle birgebeningünlüğü youtube çok iyi tecrübe oluyor geride kalan kısmına yardımcı oluruz ben ederim 👍

Bundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım? 😍

İnşllah ponciğim inşallah 🤗 hep birlikte 😍

Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Evet canım yeni adet oldum adetim gecikti bu ay gelecek bat değişti o yüzden

Yok tedavi görmüyorum ben iki gebeliğim de de kendiliğinden oldu. Biri kürtaj oldum diğeri kızım var 🌼🌼🌼 ben daha önceki yıllarda aşılama oldum ve tutmadı tekrar yapmam.. direkt tüp Bebek istiyorum 🤭🤭
Bize de doktor, yüzde on ihtimal aşılamanın tutması, yaptırmanız şart değil size kalmış demişti. Belki tüp bebek öncesi bunu da denedik demek için yaptırırım ama emin de değilim. İki ay önce rahim filmi çektirmiştim, film sonrası hamilelik kolay diyorlardı ama ilk ay olmadı, bu ay da pek umutlu değilim de olur inşallah.

Back