• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu almakla iyi etmissiniz. Benim de aklimda aslinda. Ya bir de dun bir sey okudum. Artik her seyi de uluorta konusuyoruz da kusura bakmayin belki bir faydasi dokunur, tükürük spermlerin olmesine neden olabiliyormus. Ay bunu da yazdigima inanamiyorum ..
Yok cok dorgu soyledin tukuruk ph ile vulva ph i baya farkli buna hic dikkat etmiyorlar

Onceki testlerini bilemiyorum ama esit cikip sonra bu ciktiysa evet catlama. Benim de bugun aynisi testim.

Pikten onceki gunu yani 10. Gunu degerlendirdik. Dun pikti ara verdik, bugunu degerlendiricez yarini da belki. Dogru gunler mi emin degilim. Benimki de bu sekilde. Bazi gunler iki kez test yaptim :/
Sizce bu sekilde iyi mi?
Bazılarında yumurtlama iki üç gün sürüyor bazılarında tek gün sürüp ertesi gün çatlama oluyor canım.Ara verdiysen bugünü değerlendir yarın yine testini yap her ihtimale karşı yine değerlendir derim ben

İkiz benimde içimden geçiyor ama bakması zor 😐😐 ama kalabalık bir aile istiyorum Allah'ın izniyle 💜💜💜 bende ve eşimde bir sorun yok ama olmuyor 10 aydır deniyorum yok ama tık 😅😅😅 valla bileydim hiç korunmazdim zaten olmuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ bakalım inşallah 2. Ve 3. Ard arda gelir ikimizd de bakalım.. bende yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olacağı yok gibi🙄🙄
Diyet oneririm ben tup bebek yaptirdim su anki dr kizdi eger kadinda hic bir problem yok tup bebek seni harap eder sut ve sut urunlerini sekeri tuketmeyi kesin bir deneyin vitaminlerde cok onemli omega3 1000mg esterc collagen coenzymq10 ari poleni v.s.

Onceki testlerini bilemiyorum ama esit cikip sonra bu ciktiysa evet catlama. Benim de bugun aynisi testim.

Pikten onceki gunu yani 10. Gunu degerlendirdik. Dun pikti ara verdik, bugunu degerlendiricez yarini da belki. Dogru gunler mi emin degilim. Benimki de bu sekilde. Bazi gunler iki kez test yaptim :/
Sizce bu sekilde iyi mi?
Seninki bariz yumurtlama olmuş canım açık açık görünüyor yani silikleşmeye de başlamış hatta sen kaçırma sağlama al kendini bence. Benimkiler de bak

Eklentiler

• 473F82C3-B3DC-4518-87EF-8D7AB4A00191.jpeg
    473F82C3-B3DC-4518-87EF-8D7AB4A00191.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 23
Ama 5 gün var adet olmama erken gebelikte cikmazmiydi
2 gün sonra tekrar yap cnm adete 3 gün kala daha net çizgi çıkıyor erken testlerde stres yapma iyi düşün iyi çıksın 😘

Seninki bariz yumurtlama olmuş canım açık açık görünüyor yani silikleşmeye de başlamış hatta sen kaçırma sağlama al kendini bence. Benimkiler de bak
senin de 10. gun siliklesmis dikkatle bakincs goruluyo. 9. gun cok net yumurtlama. Ben yumurtlama gununu degerlendirmedim bilerek, onceki gunu degerlndirdim hata mi ettim. neyse ettiysem de ettim.:) demek ki oyle yapmama gerekiyomus kismet geregi:))

2 gün sonra tekrar yap cnm adete 3 gün kala daha net çizgi çıkıyor erken testlerde stres yapma iyi düşün iyi çıksın 😘
Doğru söylüyorsun çok yerde okudum adete 5 6 gün kala negatif görüp 2 gün kala tekrar yapınca pozitif olanlar inşallah dediğin gibi olur inşallah yanılıyor olmam. Bu süreç çok yoruyor psikolojik olarak🙄

Back