- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.859
- 148
Yumurtlama öncesi yumurtlama ve catlama degerlendir diyolar sonra haftada 2 adet zamanına kadar degerlendiricnBana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama öncesi yumurtlama ve catlama degerlendir diyolar sonra haftada 2 adet zamanına kadar degerlendiricnBana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
Yok ya ben gebe değilimdir hayallerim yıkıldıSabah erkenden git gebelik şüphem var kanama var de, numara verirler canım, 10 gün geçer mi
Bu ay bunları kullanayım alırım onuda canım çok sağolCanım benim doktorum hayıt tohumu önerdi şimdi onu içiyorum istersen bak oda çok temizleyici özellği var bana 3 ay kullan dedi hatta gebeliği kolaylastiriyormus
Yok cok dorgu soyledin tukuruk ph ile vulva ph i baya farkli buna hic dikkat etmiyorlarBunu almakla iyi etmissiniz. Benim de aklimda aslinda. Ya bir de dun bir sey okudum. Artik her seyi de uluorta konusuyoruz da kusura bakmayin belki bir faydasi dokunur, tükürük spermlerin olmesine neden olabiliyormus. Ay bunu da yazdigima inanamiyorum ..
Ari poleni ama balla yeme meyve suyuna veya sute filan karistir2 tatli kasigiBu ay bunları kullanayım alırım onuda canım çok sağol
Bazılarında yumurtlama iki üç gün sürüyor bazılarında tek gün sürüp ertesi gün çatlama oluyor canım.Ara verdiysen bugünü değerlendir yarın yine testini yap her ihtimale karşı yine değerlendir derim benOnceki testlerini bilemiyorum ama esit cikip sonra bu ciktiysa evet catlama. Benim de bugun aynisi testim.
Pikten onceki gunu yani 10. Gunu degerlendirdik. Dun pikti ara verdik, bugunu degerlendiricez yarini da belki. Dogru gunler mi emin degilim. Benimki de bu sekilde. Bazi gunler iki kez test yaptim :/
Sizce bu sekilde iyi mi?
Nedense bende seninDualarım seninle sizinle canım benim güzel kalbinin hayrına inşallah
Bende öyle olurum belki bir arkadaşım da öyle oldu aşılama yaptı olmadı bebeği kendiliğinden olduSoğan kürü ile oldu canım aşılamadan sonraki ay kendiliğinden oldu yani
Diyet oneririm ben tup bebek yaptirdim su anki dr kizdi eger kadinda hic bir problem yok tup bebek seni harap eder sut ve sut urunlerini sekeri tuketmeyi kesin bir deneyin vitaminlerde cok onemli omega3 1000mg esterc collagen coenzymq10 ari poleni v.s.İkiz benimde içimden geçiyor ama bakması zor ama kalabalık bir aile istiyorum Allah'ın izniyle bende ve eşimde bir sorun yok ama olmuyor 10 aydır deniyorum yok ama tık valla bileydim hiç korunmazdim zaten olmuyor bakalım inşallah 2. Ve 3. Ard arda gelir ikimizd de bakalım.. bende yaza tüp Bebek düşünüyorum çünkü kendiliğinden olacağı yok gibi
Erkekler kolay kolay hastaneye gitmiyor o test için öyle bir imkan varsa yapalım1 cc de 15 milyon sperm olması gerekiyormuş teste yapılıyormuş eğer o sayıdan fazlaysa çift çizgi çıkıyormuş azsa tek cizgiymiş
İnşallah kuzum inşallah sen şu an hamile olsan kendim olmuş gibi sevinirim ve inanıyorum da öyle bir zaman da gelecek ki değdi diyeceksinNedense bende senin
Bende öyle olurum belki bir arkadaşım da öyle oldu aşılama yaptı olmadı bebeği kendiliğinden oldu
Kafam nasıl karıştı ki sormaŞaşırdım o daha iyi biliyordur yılların tecrübesi çünkü
Evet benimde geciyir aklımdanErkekler kolay kolay hastaneye gitmiyor o test için öyle bir imkan varsa yapalım
Seninki bariz yumurtlama olmuş canım açık açık görünüyor yani silikleşmeye de başlamış hatta sen kaçırma sağlama al kendini bence. Benimkiler de bakOnceki testlerini bilemiyorum ama esit cikip sonra bu ciktiysa evet catlama. Benim de bugun aynisi testim.
Pikten onceki gunu yani 10. Gunu degerlendirdik. Dun pikti ara verdik, bugunu degerlendiricez yarini da belki. Dogru gunler mi emin degilim. Benimki de bu sekilde. Bazi gunler iki kez test yaptim :/
Sizce bu sekilde iyi mi?
Benim aklıma yattı bileEvet benimde geciyir aklımdan
Vala iyi aklıma getirdin cnm çok teşekkür ederimGelir canım devam et daha rahat sökülür hem yumurta büyütmeye de katkısı var
Hahhaa ne olacak bizim bu halimizBenim aklıma yattı bile
Evet o olabilir ama ben birde HSG çekindim bence onun da etkisi vardırNedense bende senin
Bende öyle olurum belki bir arkadaşım da öyle oldu aşılama yaptı olmadı bebeği kendiliğinden oldu
2 gün sonra tekrar yap cnm adete 3 gün kala daha net çizgi çıkıyor erken testlerde stres yapma iyi düşün iyi çıksınAma 5 gün var adet olmama erken gebelikte cikmazmiydi
senin de 10. gun siliklesmis dikkatle bakincs goruluyo. 9. gun cok net yumurtlama. Ben yumurtlama gununu degerlendirmedim bilerek, onceki gunu degerlndirdim hata mi ettim. neyse ettiysem de ettim.:) demek ki oyle yapmama gerekiyomus kismet geregi:))Seninki bariz yumurtlama olmuş canım açık açık görünüyor yani silikleşmeye de başlamış hatta sen kaçırma sağlama al kendini bence. Benimkiler de bak
Doğru söylüyorsun çok yerde okudum adete 5 6 gün kala negatif görüp 2 gün kala tekrar yapınca pozitif olanlar inşallah dediğin gibi olur inşallah yanılıyor olmam. Bu süreç çok yoruyor psikolojik olarak2 gün sonra tekrar yap cnm adete 3 gün kala daha net çizgi çıkıyor erken testlerde stres yapma iyi düşün iyi çıksın