• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimse cevap vermedi ya 😞😞 biraz kırıldım doğrusu 😪😪
Canım böyle yogun kıvamliysa adetin yakınsa adet habercisi o. Geçen ay benimde baya akti sanki adet oldum sandım bi baktim beyaz akıntı bolca. Sonra yoksa hamilemiyim dedim meğersem adetin gelisiymis 😬😬😬😬

Eki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim
Kusura bakma bilmiyorum da bu ne acaba Bilgi verir misin ☺️💐

Okurken bunu ben mi yazdım acaba dedim 😄 tek fark 30 yaşında olmam, hoş yaşıma göre yumurtalarım doktorun beklentisini karşılamamış o da ayrı mesele. Oğlum 4,5 yaşında ilk denemede hamile kaldım, bir yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama yok bir türlü olmuyor. Klomen de işe yaramadı iğne tedavisi gördüm, daha da olmazsa tüp bebek istiyorum artık. Daha geçen gün eşime dedim ikinciden sonra korunmak yok, üçe kadar yolu var diye 😄 gönlümden geçen ikiz de aslında olmayınca olmuyor, doğurasım var hamile kalamıyorum 😄😄
Ahh ahh bende böyle düşünüyorum birinciyi tutturursam korunmucam zaten hemen olmuyo olana kadar öbürü 3 yaşına geliyo 😀

Sekste de bu kadar kacilir sadece çocuk yapmak için değil keyif amaclida seks yapılabilir bence
Zaten keyif amaçlı da yapıyoruz 9 aylık evliyiz sırf çocuk için değil tabi ki ama bu aralar oruçtan dolayı daha fazla yoruluyorum çok erken kalktığım için de uykumu alamıyorum 🤗

Bundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım? 😍

İnşllah ponciğim inşallah 🤗 hep birlikte 😍

Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Dualarım seninle sizinle canım benim güzel kalbinin hayrına inşallah ❤️

Ahh ahh bende böyle düşünüyorum birinciyi tutturursam korunmucam zaten hemen olmuyo olana kadar öbürü 3 yaşına geliyo 😀
Ayy ablama da aynısı olmuştu, ikincisi 1 yaşına gelmeye yakın denemeye başladı çünkü öncesi için çok uğramıştı, anca olur dedi. ilk ayda olmuştu tamamen kafa yapısı ya 😁😁

Yani sonra da kesin eeee 7 gün geçti ne zaman test yapsam diye uyku tutmaz 😂😂😂
Tutmaz valla haklısın ama önceki gibi yapmama kararı aldım çatlasam da beklicem😂 Kuzum ya testi aldığım yerdeki ablaya da attım testi devam teste diyo daha koyu arayacağız sende diyo sanırım daha yumurtlama olmadı diye söyledi

Tutmaz valla haklısın ama önceki gibi yapmama kararı aldım çatlasam da beklicem😂 Kuzum ya testi aldığım yerdeki ablaya da attım testi devam teste diyo daha koyu arayacağız sende diyo sanırım daha yumurtlama olmadı diye söyledi
Bnde minnak kurabiyelerden aldım ama senin dün yumurtlama olmuştu bn gördüm hatta cevap yazdım diye hatırlyrm

Ayy ablama da aynısı olmuştu, ikincisi 1 yaşına gelmeye yakın denemeye başladı çünkü öncesi için çok uğramıştı, anca olur dedi. ilk ayda olmuştu tamamen kafa yapısı ya 😁😁
Bunu ben de çok kişiden duydum, ilkinde zorlanınca ikinci hemen oluyormuş diyorlar, bende tam tersi oldu 😄 üçüncü şans eseri denk gelirse sürpriz oldu derim herkese (korunmadık demiyorlar da sürpriz diyorlar artık 😄😄)

Bnde minnak kurabiyelerden aldım ama senin dün yumurtlama olmuştu bn gördüm hatta cevap yazdım diye hatırlyrm
Aynen canım bende öyle düşündüm kesin yumurtlama dedim ama abla öyle söyledi hatta bugünkü çatlama diye düşündüm ben. Daha koyuyu arayacağız dedi yumurtlama olarak görmedi sanırım

Zaten bizdeki şansa böyle olur 1. Olsun diye uğraşırız ikincide pat diye olur 😂😂

Back