Amin inşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahCanım çok mutlu oldum senin adına ,darısı başımıza.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahCanım çok mutlu oldum senin adına ,darısı başımıza.
Canm sana dedim ya ben dayanamadım yaptım negatif çıktıHâlâ gelmedi kargo çok sinirlendim yaa
Amin inşallah canm benim de bat 1mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktıGeçmiş olsun sana da canım öyle bu işler belli olmuyor nasip kısmet biraz da yine de dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sıkma canını canım ben de dün test yaptım pozitif belli olmuyor bak bugün düşükte olsa pozitif yani o yüzden önemli olan kan testi benceAmin inşallah canm benim de bat 1mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı
Evet cnmEki Görüntüle 2835526
Kızlar bugun adet bitiminin 4.günü ilk defa yapıyorum şimdi yumurtlama olana kadar böyle silik mi devam edicek?
Test yaptın mı canımSon adet tarihim 3 Nisan .
5 Nisan da gonalf 450 günlük 75 ml 8 gün ve ilk 5 gün letrol hap kullandim yarın çatlatma iğnesi yapacam inşallah 27 Nisan da test yapmam gerekiyor glifor 1000 mg ve folidoce folik asit kullanıyorum
Benimde bat olmama üç gün var hiç bir belirti de yok bat günümü mu bekliyeyim yoksa yapayım mı sen erken mi yaptın testini ve ne gibi belirtiler vardıSıkma canını canım ben de dün test yaptım pozitif belli olmuyor bak bugün düşükte olsa pozitif yani o yüzden önemli olan kan testi bence
Ya sanki adet bitimine gore çizgi koyu geldi bana bazılarında o kadar siliktiki sonra birden çok koyulasmis ben naısl anlıcam o farkıEvet cnm
Evet devam et sonra koyulaşıyor canim benim 5 test sonra koyulasti ve 2 gündür çatladı beklemedeyimEki Görüntüle 2835526
Kızlar bugun adet bitiminin 4.günü ilk defa yapıyorum şimdi yumurtlama olana kadar böyle silik mi devam edicek?
Ayyy çok heyecanlı inşallah artarak katlanarak devam eder klomen vs kullandın mı? Ne zamandır istiyorsunEvet benimde öyle işte adet ağrısı bı gün vardı bi gün yoktu dediğin gibi ama bugün daha fazla sanki hayırlısı artık bakalım Perşembe günü tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştir
Bak canım şimdi bn sana önceki testimi eklyrm ikisi de aynı olcak koyulukta ya da t daha koyu olcakYa sanki adet bitimine gore çizgi koyu geldi bana bazılarında o kadar siliktiki sonra birden çok koyulasmis ben naısl anlıcam o farkı
Evet canımTest yaptın mı canım
Ayy süper çok heyecanlı peki ilişkiye girerken yumurtladigini bilmek nasıl bi duygu iyice heyecan olurrEvet devam et sonra koyulaşıyor canim benim 5 test sonra koyulasti ve 2 gündür çatladı beklemedeyim
Süper canım senin baya fark var arada koyulaşma iyice net anlaşılır sekilde bazıları çok yakın olmuş günler birbirne anlaması zor geldiBak canım şimdi bn sana önceki testimi eklyrm ikisi de aynı olcak koyulukta ya da t daha koyu olcak
İnşallah canım inşallah adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne kullandım 8 gün günlük 75 doz 13 Nisan da çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte 1. 5 yıldır evliyim çok fazla korunmadim açıkçası polikistik overli olduğum için bı düşüğüm var Şubat ayında öyle işte canım inşallah sağlıkla ilerler bu seferAyyy çok heyecanlı inşallah artarak katlanarak devam eder klomen vs kullandın mı? Ne zamandır istiyorsun
Valla daha bilinçli oluyosun canim ben yumrutlama öncesi ve 2 yumurtlamayı değerlendirdim dün esim gece vardiyasindaydi bugünü degerlendircez indan sonra artık test için değil normal akışına göre birlikte olcak zaten yumurtlama günü akintin ve kasik agrın olcak. Birde sana şunu tavsiye edeyim ebru ceylanın yumrutlama masajlarını yap ben her sabah yaptım ilk defa test yaptığım için daha once nasıl yumurtluyodum bilmiyorum ama 2 gun üst üste pik gördüm belki masaj etki etmiştirAyy süper çok heyecanlı peki ilişkiye girerken yumurtladigini bilmek nasıl bi duygu iyice heyecan olurr
Adet bitiminden sonra kaçıncı günde tam koyulaşma gördün canim ben 4.gundeyim suanEvet devam et sonra koyulaşıyor canim benim 5 test sonra koyulasti ve 2 gündür çatladı beklemedeyim
Sen testlerini atma biriktir zaten anlarsın renginden canımSüper canım senin baya fark var arada koyulaşma iyice net anlaşılır sekilde bazıları çok yakın olmuş günler birbirne anlaması zor geldi