- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.378
- 548
Canım daha çoook erken zaten, beklemeye devam sıkıntı yapmaya gerek yokYaptım şimdi sonuç negatif gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha çoook erken zaten, beklemeye devam sıkıntı yapmaya gerek yokYaptım şimdi sonuç negatif gösteriyor
Tam anlamıyorum ama galiba gebelik var çok sevindim gözünüz aydın olsunEvet canım
Ama 5 gün var adet olmama erken gebelikte cikmazmiydiCanım daha çoook erken zaten, beklemeye devam sıkıntı yapmaya gerek yok
Senin için olur canım aşılama. Bir de sen de okumuşsundur, bir sürü gebe kalan var aşılama ile. Belki o sebep olur bilinmez. Evde de kendini yormadan beklersin biraz inşallah tutar o da. Hiç moralini bozmadan yüksek tutarak bence dene. 1500 2000 lira gibi bişeye mal oluyormuş. 3 yıldır deniyorsun artık bi de bunu dene. Benim içimde nedense olumlu bi his oluştu. İnşallah sana çare olacaktır diye düşünüyorum
Belirtiler var mıydı ve gününüz kaç gün geçtiBen de şimdi yaptım negatif
Ayy varya yeni geldim hastaneden eve kafam odun gibi nelere girdim çıktım bir o hastaneye bir doğum hastanesine bittim. Doktorum adet söktürücü verdi bende aşılama istiyorum öyle demiştiniz dedim o ilk kapanma var dedi çocuk ikinci planda olsun dedi bende siz ne zmaan isterseniz dedim bana çocuğun var mı dedi duraksadı sonra haziranda adet olunca gel aşılama yapacağız dedi çocuk var desem yapmayacaktı sankim uzatacaktı. Ayy sağlıkcılar çpk çok yoruluyor ya valla Allah yardım etsin halleri çok kötüydü. Hamile çok kadın vardıYusra-61 aaaaa yüsraaaa anacım bak hamile var koş gel
Canım değerin hamile inşallah çıkar lakin kapanma var nasıl gideceksin takip için randevu al doktordan yoksam yarından sonra çok zorlarla artık.Kızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Ya kapanma var diye çocuk da mı yapmıyahAyy varya yeni geldim hastaneden eve kafam odun gibi nelere girdim çıktım bir o hastaneye bir doğum hastanesine bittim. Doktorum adet söktürücü verdi bende aşılama istiyorum öyle demiştiniz dedim o ilk kapanma var dedi çocuk ikinci planda olsun dedi bende siz ne zmaan isterseniz dedim bana çocuğun var mı dedi duraksadı sonra haziranda adet olunca gel aşılama yapacağız dedi çocuk var desem yapmayacaktı sankim uzatacaktı. Ayy sağlıkcılar çpk çok yoruluyor ya valla Allah yardım etsin halleri çok kötüydü. Hamile çok kadın vardı
Belirti göğüslerde hassaiyet acı vardı kasik ağrısı ve lekelenme vardı adet günü henuz gelmedi 5 gün var adet olmamaBelirtiler var mıydı ve gününüz kaç gün geçti
İnşallah yükselir canim dualarımız seninle içini ferah tut senKuzum kontrole gittiğimde sordum kaç ml olmuş dedim 18 dedi ama kaç tane olduğunu ne ben sordum ne doktor söyledi kontrol günü yine iğne yaptım 12 Nisan da. normalde iğne 11 Nisan sondu ama o gün yine yap bı doz dedi ve o gün ilişki de olsun dedi ertesi gün 13 Nisan da çatlatma iğnesi yaptım hemde 2 tane bugün de 14. Günüm işte . Evet diğer soruna gelelim +18 olan valla biz bu süreçte hep aynı pozisyonu denedik genel olarak misyoner pozisyonu normal günlerde değişik pozisyonlar olabiliyor ama yumurta takibinde hiç riske atmıyorum ve ilişkiden sonra yarım saat 40 dakka uzanıyordum hiç kalkmadim sonra kalkıp duş alıyordum mecbur ramazandan dolayı böyle işte inşallah değerim de yükselir ya dua edin kızlar
Vala ben adet bekliyorum bu ay pik görmedim canım:)senin işler ne oldu takip ediyorum zatenYazarım ama gece tamam mı hoşgeldin
MaviFlorra ve @M e g g sizler napiyosunuz nasılsınız ponçikler muhabbetiniz bol olsun canlarım
Şimdi yaptım bakalım ne zaman gelecek:)Söktürücü masaj denemedim canım ama çok deneyen var, benimki hiç bekletmeden çabuk gelir ondan ihtiyaç duymadım :)
Deneyen ve 2 aydır adet görmüyordum masajı yaptım 4 saat sonra adet oldum diyen bile var. Dene derim
Yaa ilahi senKızlar ovulasyon testlerini gönderiyorsunuz ya arada ben direkt fotoğrafa bakıp gebesiniz zannediyorum sonra görüyorum ki nurtopu gibi yimirtalarınız var. Aynı kırmızılıkta gebelik sonuclarınız lazım banaa, sevinmeyek mi?
Ben masaja başladım artık bu adet gelecek birde ilaç verdi doktor olayım diye artık mayıs da ben yok gibiyim grubum var. Adet olursam devam edicem çalışmalara. Doktorm haziranda gel aşılama yapalım dedi artık ney tutarsaVala ben adet bekliyorum bu ay pik görmedim canım:)senin işler ne oldu takip ediyorum zaten
Hayır canm bat cumartesiHadi yaa adet dönemi geçmişmiydi peki
Diyemedim de mübarek herkes de yapmış yaa doluydu hastane valla onlarda çok haklı da güçlü değillerYa kapanma var diye çocuk da mı yapmıyah
Aşılama da tutar canım inşallah çok var rahat olmayisada Allah kerim belki gerek kalmaz ben şimdi yumurtlamadigim.icin adet olamadim muhtemelen ve rahim duvarı kalınlaşır öyle olacak heralde ama sen neden olmamış in doktor yorum yapmadimiBen masaja başladım artık bu adet gelecek birde ilaç verdi doktor olayım diye artık mayıs da ben yok gibiyim grubum var. Adet olursam devam edicem çalışmalara. Doktorm haziranda gel aşılama yapalım dedi artık ney tutarsa
Evet biliyorum görmedin inşallah birlikte görürüz adet olduktan sonra