- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
İviiit dosya ekle varya ataç resmi var yanında ona tıkla ekleKızlar buraya telefondan resim eklenmiyomu yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İviiit dosya ekle varya ataç resmi var yanında ona tıkla ekleKızlar buraya telefondan resim eklenmiyomu yaaa
AminAyyy inşallah kuzum hepimizin olsun ama geride kimse kalmasın. Amin çok amin
Ben uygulamayı sevmedim ya oradan kullanmıyorumGoogleden girince ekliyorum ben uygulamadan yuklenmiyor benim sizdede oylemi
Dualarımızdasınız hepiniz Allah yar ve yardimcin olsun güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah mübarek aylar yüzü suyu hürmetine canimAllah razı olsun canım dualarımdasiniz inşallah bende daha sınavı tam veremedim sizde bana dua edin
Zor tuttum kendimi yaAğlamaaa sakın, o günleri biz de göreceğiz inşallah zamanı var sadece. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin. Moralini bozma, bize ve çoxuğumuza en düşman şey stres.
Kiz ben uygulamadayim telden eklenmiyoİviiit dosya ekle varya ataç resmi var yanında ona tıkla ekle
İnşallah canım inşallah hepimiz olalımAyyy hiç üzülme Birgün o odadaki sen olacaksın Allah’a İnan,güven kuzum
Evet ya googleden daha iyi girmekBen uygulamayı sevmedim ya oradan kullanmıyorum
Amin amin inşallah canım inşallahDualarımızdasınız hepiniz Allah yar ve yardimcin olsun güzel haberler almayı nasip eylesin inşallah mübarek aylar yüzü suyu hürmetine canim
İnşallah mutluluktan ağlayacağımız günler yakındır canım sen hiç kendini yıpratmaZor tuttum kendimi ya
Canım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresanCanım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen
Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme senDoktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse
Artık testi bırakabilirsin çtlama gününden sonra 15inci gün gebelik yapabilirsin varsa çıkarKızlar dün çatlamam meydana geldi bugun de böyle artık test yapmayı bırakayım mi birde ne kadar süre sonra test yapmam lazım genelin varmı yokmu diye haftasonu yumurtlama pik yapmıştı 2 gündür çatlama veriyor test
Insallah pozitif görürümArtık testi bırakabilirsin çtlama gününden sonra 15inci gün gebelik yapabilirsin varsa çıkar
Amiiiinnnn canımcımInsallah pozitif görürüm
Canm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Canım çok mutlu oldum senin adına ,darısı başımıza.Amin inşallah canım cümlemize
Geçmiş olsun sana da canım öyle bu işler belli olmuyor nasip kısmet biraz da yine de dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.
Birazdan toplarım ya ama böyle üstüme gelince elde değilİnşallah mutluluktan ağlayacağımız günler yakındır canım sen hiç kendini yıpratma
İnşallah kızlar teşekkür ederim moral oldunuzCanım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan
Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen
Evet benimde öyle işte adet ağrısı bı gün vardı bi gün yoktu dediğin gibi ama bugün daha fazla sanki hayırlısı artık bakalım Perşembe günü tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştirCanım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan
Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen