• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemen
Canım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan

Doktora geldim sıra bekliyorum içerde gülüşmelerle kalp dinliyor cinsiyet soruyorlar bende tek başıma progesteron baktırmaya geldim moralim aşırı bozuldu ağlayacağım neredeyse🥺
Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen 😊

Kızlar dün çatlamam meydana geldi bugun de böyle artık test yapmayı bırakayım mi birde ne kadar süre sonra test yapmam lazım genelin varmı yokmu diye haftasonu yumurtlama pik yapmıştı 2 gündür çatlama veriyor test
Artık testi bırakabilirsin çtlama gününden sonra 15inci gün gebelik yapabilirsin varsa çıkar

İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum 😟☹️
Canm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.

Canm sen doktorun dediğine takılma keyfine bak. Moralini yüksek tut hiç belli olmaz. Olumsuza odaklanma lütfen benm değerim yüksekti belki ikizdir dediler düşük yaptım hiç belli olmuyo yani.
Geçmiş olsun sana da canım öyle bu işler belli olmuyor nasip kısmet biraz da yine de dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😘😍

Canım dün bende de aşırı vardı o ayy adet oluyorum sandım sonra sabah kalktım hiçbir şey yok. Bugünde gram ağrı sızı yok enteresan

Canım inşallah bize de nasip olacak o günler üzülme sen 😊
Evet benimde öyle işte adet ağrısı bı gün vardı bi gün yoktu dediğin gibi ama bugün daha fazla sanki hayırlısı artık bakalım Perşembe günü tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştir

Back